Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

sveikos darbstuoles mirksiukas.gif Noriu patarimo, gal kas galit padet, kaip galima "isgauti" rakta turint tik schema, nera kantrybes bandyt priderint pagal paletes, paveikslas tikrai nemazas ir daug spalvu blush2.gif va idedu jo nuoroda jei kam kiltu kokiu ideju smile.gif is anksto labai dekoju drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
gamtovaizdis
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 28, 09:52)
pasigirsiu ir as savo pirmaisiais darbeliais  blush2.gif reminau pati nes tokius didelius ireminti jau labai brangiai kainuoja  ax.gif

superiniai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 28, 10:47)
sveikos darbstuoles  mirksiukas.gif  Noriu patarimo, gal kas galit padet, kaip galima "isgauti" rakta turint tik schema, nera kantrybes bandyt priderint pagal paletes, paveikslas tikrai nemazas ir daug spalvu  blush2.gif  va idedu jo nuoroda jei kam kiltu kokiu ideju smile.gif  is anksto labai dekoju  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
gamtovaizdis

Kazkur maciau si paveiksla,gal shema buvo ten....bet kur nenutuokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 04 28, 09:35)
Pagaliau įsirėminau savo orchidėjas, rodausi jums  smile.gif

Ir iškart pasiguosiu - įrėmino tragiškai:

tačiau vien tik jų kaltinti negaliu, siuvinėjau be lankelio, tai gal medžiaga buvau siaubingai išsikraipiusi  rolleyes.gif 

Labai gražios orchidėjos thumbup.gif thumbup.gif .

Man irgi nepatiktų toks rėminimas blush2.gif

Aš irgi siuvinėju be lankelio, bet įsirėminu tikrai lygiai. Na bet tavo... Gaila, žinoma verysad.gif

QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 28, 13:47)
is anksto labai dekoju  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
gamtovaizdis

Man tai schemos lapų mažoka blush2.gif Užtai ir rakto nėra. Siūlau pasidaryti pačiai schemą iš šio gamtovaizdžio, jei nerasi kitur schemos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 04 28, 08:35)
Pagaliau įsirėminau savo orchidėjas, rodausi jums  smile.gif

bugyte, labai dailiai orchidėjos žiūrisi. Ir rėmelis labai puikiai parinktas. Gražus vaizdas. 4u.gif

Užtikau šiandien gerą pusmaišį Anchor siūliukų už mažiau nei 10 Lt. Vis dar neatsidžiaugiu. clap.gif yahoo.gif assa.gif didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 28 balandžio 2008 - 17:01
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 28, 17:41)
Užtikau šiandien gerą pusmaišį Anchor siūliukų už mažiau nei 10 Lt. Vis dar neatsidžiaugiu. clap.gif  yahoo.gif  assa.gif  didis.gif

Tau pasisekė thumbup.gif thumbup.gif Dabar kad siuvinėsi... bigsmile.gif Kad dar taip ruloniuką medžiagytės radus, ania mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 04 28, 17:16)
Tau pasisekė  thumbup.gif  thumbup.gif  Dabar kad siuvinėsi... bigsmile.gif  Kad dar taip ruloniuką medžiagytės radus, ania  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai, kad pasisekė. ax.gif Aidų tai turiu papigiai užsipirkus. Tik kad labiau man dabar norisi ant kokio lino siuvinėt nei ant kanvos. rolleyes.gif Kol kas vis dar magnoliją siuvinėju.
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 28, 12:52)
pasigirsiu ir as savo pirmaisiais darbeliais  blush2.gif reminau pati nes tokius didelius ireminti jau labai brangiai kainuoja  ax.gif

darbeliai saunus, bet as siulyciau stikla pakeist i antirefleksini- neblizganti, visai kitaip ziuresis darbai, nes ziuret ir matyt dar kazka paveiksle netas mirksiukas.gif
Atsakyti
bugytę dar karta dėkui 4u.gif

karamele_21 puiku thumbup.gif
Atsakyti

Dekoju Reska Klajokle mirksiukas.gif , o tu visiskai teisi, tikrai truksta schemos lapu, tai dabar bandau pati daryt, ziuresiu ar kas man cia gausis, tiesa sakant pirma karta bandau doh.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kokie gražūs visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
karamele21 labai grazus darbeliai
Atsakyti
Bugyte - nuostabios orchidėjos wub.gif Ir rėmelis gražiai parinktas - puikiai tinka prie bendros nuotaikos 4u.gif O dėl rėminimo broko, tikrai pabandyk nunešti pataisyti, jei tau matosi. Geriau jau, kad pataisytų, nei kaskart stengtis nematyti broko biggrin.gif
Atsakyti