sveikos darbstuoles Noriu patarimo, gal kas galit padet, kaip galima "isgauti" rakta turint tik schema, nera kantrybes bandyt priderint pagal paletes, paveikslas tikrai nemazas ir daug spalvu va idedu jo nuoroda jei kam kiltu kokiu ideju is anksto labai dekoju
gamtovaizdis
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 28, 09:52)
pasigirsiu ir as savo pirmaisiais darbeliais reminau pati nes tokius didelius ireminti jau labai brangiai kainuoja
superiniai
Papildyta:
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 28, 10:47)
sveikos darbstuoles Noriu patarimo, gal kas galit padet, kaip galima "isgauti" rakta turint tik schema, nera kantrybes bandyt priderint pagal paletes, paveikslas tikrai nemazas ir daug spalvu va idedu jo nuoroda jei kam kiltu kokiu ideju is anksto labai dekoju
gamtovaizdis
gamtovaizdis
Kazkur maciau si paveiksla,gal shema buvo ten....bet kur nenutuokiu
QUOTE(bugyte @ 2008 04 28, 09:35)
Pagaliau įsirėminau savo orchidėjas, rodausi jums
Ir iškart pasiguosiu - įrėmino tragiškai:
tačiau vien tik jų kaltinti negaliu, siuvinėjau be lankelio, tai gal medžiaga buvau siaubingai išsikraipiusi
Ir iškart pasiguosiu - įrėmino tragiškai:
tačiau vien tik jų kaltinti negaliu, siuvinėjau be lankelio, tai gal medžiaga buvau siaubingai išsikraipiusi
Labai gražios orchidėjos .
Man irgi nepatiktų toks rėminimas
Aš irgi siuvinėju be lankelio, bet įsirėminu tikrai lygiai. Na bet tavo... Gaila, žinoma
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 28, 13:47)
Man tai schemos lapų mažoka Užtai ir rakto nėra. Siūlau pasidaryti pačiai schemą iš šio gamtovaizdžio, jei nerasi kitur schemos
QUOTE(bugyte @ 2008 04 28, 08:35)
Pagaliau įsirėminau savo orchidėjas, rodausi jums
bugyte, labai dailiai orchidėjos žiūrisi. Ir rėmelis labai puikiai parinktas. Gražus vaizdas.
Užtikau šiandien gerą pusmaišį Anchor siūliukų už mažiau nei 10 Lt. Vis dar neatsidžiaugiu.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 28, 17:41)
Užtikau šiandien gerą pusmaišį Anchor siūliukų už mažiau nei 10 Lt. Vis dar neatsidžiaugiu.
Tau pasisekė Dabar kad siuvinėsi... Kad dar taip ruloniuką medžiagytės radus, ania
QUOTE(Reska @ 2008 04 28, 17:16)
Tau pasisekė Dabar kad siuvinėsi... Kad dar taip ruloniuką medžiagytės radus, ania
Tikrai, kad pasisekė. Aidų tai turiu papigiai užsipirkus. Tik kad labiau man dabar norisi ant kokio lino siuvinėt nei ant kanvos. Kol kas vis dar magnoliją siuvinėju.
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 28, 12:52)
pasigirsiu ir as savo pirmaisiais darbeliais reminau pati nes tokius didelius ireminti jau labai brangiai kainuoja
darbeliai saunus, bet as siulyciau stikla pakeist i antirefleksini- neblizganti, visai kitaip ziuresis darbai, nes ziuret ir matyt dar kazka paveiksle netas
bugytę dar karta dėkui
karamele_21 puiku
karamele_21 puiku
Dekoju Reska Klajokle , o tu visiskai teisi, tikrai truksta schemos lapu, tai dabar bandau pati daryt, ziuresiu ar kas man cia gausis, tiesa sakant pirma karta bandau
kokie gražūs visų darbeliai
karamele21 labai grazus darbeliai
Bugyte - nuostabios orchidėjos Ir rėmelis gražiai parinktas - puikiai tinka prie bendros nuotaikos O dėl rėminimo broko, tikrai pabandyk nunešti pataisyti, jei tau matosi. Geriau jau, kad pataisytų, nei kaskart stengtis nematyti broko