Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(eMAr @ 2008 04 27, 23:52)
man tai visai gražu, kai šviečiasi medžiaga  blush2.gif Tarsi paštrichuotas piešinys gaunasi. Bet čia jau kaip kam smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi kai kurie siuiviniai gražiai atrodo, kai aiškiai matosi kryžiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 04 27, 23:41)
mačiau buvo diskusija dėl 2 siūliukų... manau svarbiausia žiūrėti, kad nesišviestų medžiaga iš po siuvinio. mano mama siuvinėja ant 14 Aidos (labiausiai patinka), tai tamsias spalvas siuvinėja 3 siūlais, kad nesišviestų, o šviesias - 2 siūlais. Ji turėjo kažkokį ispanų siuvinėjimo žurnalą, kur būtent taip ir pataria.
Vėliau parodysiu, ko prisiiuvinėjo neseniai mirksiukas.gif

vat vat thumbup.gif as irgi taip pagalvojau kad reikejo daryti, bet kazkaip pabijojau maisyti siuliuku skaiciu g.gif bet kita syki reiks taip ir daryti rolleyes.gif nes sviesios spalvos ant baltos kanvos thumbup.gif o kai tamsias siuvineji - lyg ir norisi kad maziau sviestusi ta balta ax.gif
Atsakyti
Pagaliau įsirėminau savo orchidėjas, rodausi jums smile.gif
user posted image
Ir iškart pasiguosiu - įrėmino tragiškai: iškart plika akimi matosi kad išsiuvinėtas kvadratas neproporcingas pasporto krašteliui doh.gif o dar tempimas kaip vienam krašte matosi doh.gif
user posted image
Rėminau "Rėmelių dizaine" (Laisvės prospektas 117 A), tačiau vien tik jų kaltinti negaliu, siuvinėjau be lankelio, tai gal medžiaga buvau siaubingai išsikraipiusi rolleyes.gif Tačiau kad ten pas juos 'bardakas', tai tikrai - siuvinį nunešiau pirmadienį, o liepė pasiimti penktadienį, oho pagalvojau kaip ilgai rėmina, atvažiavus penktadienį apie 10val. liepė atvažiuoti popiet, atvažiavom popiet - 14val, liepė atvažiuot po 16 val doh.gif po tokių 'žygių' džiaugiausi išvis atgavusi paveikslą. Gerai kad bent kurą darbovietė apmoka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sherla @ 2008 04 25, 19:40)
ant 14 Aidos siuvinejat su 2 ar 3 siuliukais?  g.gif
kazkaip bandau su 3  unsure.gif  bet kazkoks storokas gaunasi  doh.gif

Anksčiau ant 14Aidos siuvinėjau 2 siūliukais, bet orchidėjai rinkausi 3, nes norėjau kad jos tokios 'pūstesnės' gautųsi smile.gif
Atsakyti
bugyte, thumbup.gif orchidėjos. Ir rėmelis labai gerai parinktas. Iš toli net nelabai matosi, kad rėmintojai pribrokijo.
Atsakyti
As tai tik nunesusi reminti, visada truputi pagasdinu juos biggrin.gif pasakau, jog jeigu rasiu broko, tures perremint, nes darbai brangiai kainuoja ir negaliu uzsakovui atiduoti brokuoto paveikslo. Sakau, jeigu rasiu broko, turesite perremint arba as tikrai rasiu kur kreiptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes net pora darbu buvo ireminta su prispaustais siulu galiukai, cia matyt kaip apkarpo krastus reminant, tai jeigu koks siulelis nukrenta ant darbo, tai net nenuvalo is kar ir klijuoja, tai ir lieka brokas, tai po poros tokiu paveikslu kai nuejau supykus, tai dabar jau tikrai atidziau viska daro. As cia SAVEX' e reminu Kaune. Tikrai apmaudu, kai uz reminima sumoki 100 lt. o iremina bet kaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 28 balandžio 2008 - 09:38
Bugyte nesimato kad kazkas su reminimu blogai... Juk ziurim i bendra vaizda, o jis thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už paguodos žodžius, na aš stengiuosi iš arti į tą paveikslą nežiūrėti, o jei ir žiūrau tai nusuku akis nuo tos baisiosios kraštinės lotuliukas.gif iš toliau tikrai nelabai matosi kadangi kanva yra marga thumbup.gif nu bet nervas vistiek ima, juk sumokėjau 99 lt aggressive.gif bet pykstu ir ant savęs - juk broką pamačiau iškart atsiimdama, bet neišdrįsau nieko pasakyt doh.gif
Atsakyti
Į klausimą per kiek laiko galima išsiuvinėti tą paukščiuką sunku atsakyt, nes kiekvieno siuvinėjimo tempai skirtingi. Aš siuvinėjau po darbo ir šiaip kai netingėjau, tai gal mėnesį užtrukau g.gif galima aišku ir greičiau, bet ant lino darbas ėjosi daug lėčiau, bent jau man.
Atsakyti
Bugyte, labai gaila, kad sugadino, bet dar ne vėlu nunešti ir palikti perdaryti. Aš irgi ten pat rėminu, ir esu patenkinta, nes visur kitur dar blogiau doh.gif Jei ką padaro blogai, palieku perrėminti. Kartą tik parsinešusi namo pamačiau, kad vienam paveikslui uždėtas stiklas (aš visada rėminu be jo), o kito nugarėlė atsiklijavo po poros mėnesių - ir be kalbų priėmė sutvarkyti biggrin.gif Dar vieną kartą įrėmino į visai kitokius rėmelius - žodžiu nuotykių iki soties, bet aš jau įpratau ir neimu labai į galvą - kol kas, deja, Lietuvoje situacija su rėminimu labai prasta ( bent jau siuvinių ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 04 28, 11:19)
Bugyte, labai gaila, kad sugadino, bet dar ne vėlu nunešti ir palikti perdaryti.

Gal tikrai reiks nuvežti ir paprašyt kad pataisytų unsure.gif Jei nepristigsiu drąsos blush2.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as savo pirmaisiais darbeliais blush2.gif reminau pati nes tokius didelius ireminti jau labai brangiai kainuoja ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 28, 12:52)
pasigirsiu ir as savo pirmaisiais darbeliais  blush2.gif reminau pati nes tokius didelius ireminti jau labai brangiai kainuoja  ax.gif

ohoho koks grozis, o jau darbo kiek rolleyes.gif Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 28 balandžio 2008 - 12:45