Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sherla @ 2008 04 25, 19:10)
g.gif dabar bandau su 2  ax.gif gal graziau... O kaip jus siuvinejat? kaip jums graziau  rolleyes.gif

Aš manau, kad kiekvienas savaip traukia siūlą, ir visoms jis skirtingai gula. Toks klausimukas - kai siuvinėji, bedi adatą per vieną skylutę, ar per dvi? ar naudoji lankelį siuvinėdama?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , Jusu teismui pateikiu savo pirmaji darbeli ax.gif
user posted image

p.s. siuvinejau ant pigios, labai "skystos" kanvos, uztat vienas krastas issitampe doh.gif , reminau pati
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgitaStep: 25 balandžio 2008 - 19:32
QUOTE(sherla @ 2008 04 25, 20:10)
g.gif dabar bandau su 2  ax.gif gal graziau... O kaip jus siuvinejat? kaip jums graziau  rolleyes.gif

Aš ant 14 aidos niekad nesiuvinėjau, tai negaliu nieko pasakyti blush2.gif

Oj ne, prisiminiau, kad vieną visgi siuvinėjau - Golden Ice ar kaip jis ten vadinosi, tai siuvinėjau su trimis, nes ant juodo fono buvo ir kažkaip siaubingai didelės skylės man atrodė, todėl daugiau niekad ir nebenaudojau tokios kanvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 25 balandžio 2008 - 19:37
QUOTE(JurgitaStep @ 2008 04 25, 20:27)

p.s. siuvinejau ant pigios, labai "skystos" kanvos, uztat vienas krastas issitampe doh.gif , reminau pati

4u.gif Saunuole-grazus darbelis! O dar kaip pirmas-tai gera pradzia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sherla @ 2008 04 25, 19:40)
ant 14 Aidos siuvinejat su 2 ar 3 siuliukais?  g.gif
kazkaip bandau su 3  unsure.gif  bet kazkoks storokas gaunasi  doh.gif

Pirkau rinkini,siuvinejau dviem siuliukais. Jei buciau siuvinejusi trimis-butu neuzteke siulu. gavosi neblogai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 04 08, 13:42)
Labai gražiai žiūrisi, kur žadi kabinti?

reikia jūsų patarimo smile.gif  Ar siuvinėt aplinkui rėmelį?

user posted image

Labukas, apžiūrėjau visus tavo darbelius, tikra šaunuolė. Mačiau nemažai turi siuvinėjimo schemų, labai patiko tos nuogos moters su sparnais paveikslas. Gal galėtum šito paveikslo schemutę atsiųsti į mano paštą laimuteausrine@yahoo.com

Iš anksto labai ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 04 25, 20:27)
Toks klausimukas - kai siuvinėji, bedi adatą per vieną skylutę, ar per dvi? ar naudoji lankelį siuvinėdama?

kaip suprasti "bedi adata per vienai skylute ar per dvi" ? g.gif kaip cia iseina blush2.gif
Lankelio nenaudoju... Kazkaip galvoju kad pabandysiu be jo, o jei matysiu kad reikia tai nuleksiu ir nusipirksiu ax.gif Bet manau kad neprireiks smile.gif o su lankeliu geriau siuvinejasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaStep @ 2008 04 25, 20:27)
Sveikutes 4u.gif , Jusu teismui pateikiu savo pirmaji darbeli

Pirmas darbas ir ant juodos medziagos!!! Nuostabi pradzia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 25, 19:40)
ant 14 Aidos siuvinejat su 2 ar 3 siuliukais?  g.gif
kazkaip bandau su 3  unsure.gif  bet kazkoks storokas gaunasi  doh.gif

ant 14 aidos siuvinejus ir 3 ir 2 gijom, jei nedidelis paveikslelis, tai gerai ir 2, didesnis gal graziau 3gijom, kad ir storesnis gaunasi, bet nesviecia audinys is apacios, reminant nesimato ar storiau ar ploniau
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 25, 19:10)

aš 2 siulai siuvinėju, o beto ir siulai taupos ypač dideliem darbam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 25, 21:16)
kaip suprasti "bedi adata per vienai skylute ar per dvi" ?  g.gif  kaip cia iseina  blush2.gif
Lankelio nenaudoju... Kazkaip galvoju kad pabandysiu be jo, o jei matysiu kad reikia tai nuleksiu ir nusipirksiu  ax.gif Bet manau kad neprireiks smile.gif o su lankeliu geriau siuvinejasi? rolleyes.gif

yra variantas: duri adatą per skylę ištrauki siūlą kitoj pusėj, tada apgraibom susirandi kitą skylę ir duri iš apačios į viršų biggrin.gif Tai siuvinėjimas per vieną skylutę.
kitas variantas: duri adata taip, kad ji įlįstų per vieną skylę ir iškarto išlįstų per kitą, trauki siūlą, darai dygsnį ir vėl per dvi.
jei siuvinėji be lankelio, durdama per dvi skyles šiek tiek sutrauki medžiagą, todėl trys siūlai yra šiek tiek perdaug, jis tampa per storas. Naudodama lankelį, per dvi skylutes durti jau taps sunkiau, nebent standžiai medžiagos neištemptum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 25, 14:43)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaStep @ 2008 04 25, 21:27)

Labai puikus darbelis, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rufi @ 2008 04 23, 15:30)
Sveikutes,
siandien stai ka aptikau spaudos kioske ir zinoma nusipirkau blush2.gif
Nors schemutes man nelabai tinkamos, bet vistiek neatsilaikiau, nes ugio matuokle labai patiko ax.gif

user posted image

Reiks paieškot ir man smile.gif

QUOTE(etaeta @ 2008 04 24, 19:52)
as irgi anksciau darydavau iki posukio viena, bet manau i kiekviena atrodo daug tvarkingau. Nu bet cia mano nuomone  ax.gif  rolleyes.gif

Aš visaip darau, besiuvinėdama pridedu ir pažiūriu, ar galiu didesnį dygsnį daryti, ar reikia į kiekvieną
Atsakyti