Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Insomnia @ 2008 04 24, 06:48)
Noriu parodyti vieną iš paskutinių darbelių ax.gif

Man labai patinka tokios gelytes bigsmile.gif
Atsakyti
Insomnia, man tai labai gražiai viskas atrodo wub.gif
Atsakyti
sveikutes.Gal kas turite graziu piesinuku kaip issiuvineti grazu vaikiska angeliuka mirksiukas.gif ?ne religini o tiesiog toki vaikiska linksma selmiska.Buciau dekinga jeigu pasidalintumete idejomis.
Atsakyti
Sveikos, nepykit kad parašysiu, bet labai neturiu kada peržiūrėti visų temučių... Skubiai reikia kryželiu suvinėjimo šriftų gražių, tokių raitytų, kaip ranka kad būtų rašyta... Prašau, gal galit man į paštą įmesti simona.paulauskiene@gmail.com. Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba dienelė biggrin.gif

Seniai bebuvau užsukus paskaitinėti, bet labai jau stengiaus greičiau pabaigt siuvinėlį ir jums pasigirti. Bet mažumėlę strigau su juodu siūlu daromu apvedimu (ar kaip čia jį pavadinus) - pagal instrukcijas, jis lyg ir turi eiti "palaidas" iki tos vietos kur keičiasi kryptis - bet kažkaip nelabai gražiai atrodo, ar kai įsirėmis nieko tokio g.gif tai norėjau paklaust - ar reikia taip ir daryt (per kelis langelius siūlas eina ar reikia kiekvieną langelį atskirai g.gif) būčiau labai dėkinga už patarimus, o tai turiu pabaigt darbelį jau kitos savaitės pradžioj - kaip dovana bus blush2.gif
Atsakyti
labai grazus darbeliai smile.gif
Atsakyti
Aš apvedimą (dar vadinamas backstitch) darau per du tris langelius iš karto. Reikia žiūrėti į schemą, būna, kad tenka ir kas vienas daryti... Dažniausiai aš iki pasukimo darau vieną, bet jei ten ilga linija, tai dalinu per kelis kartus. Manau viskas nuo fantazijos ir nuo to kaip tau atrodys gražiau smile.gif blush2.gif

Simonele, tuoj atsiųsiu kelias raideles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 24 balandžio 2008 - 17:53
QUOTE(astute_k @ 2008 04 24, 18:50)
Aš apvedimą (dar vadinamas backstitch) darau per du tris langelius iš karto. Reikia žiūrėti į schemą, būna, kad tenka ir kas vienas daryti... Dažniausiai aš iki pasukimo darau vieną, bet jei ten ilga linija, tai dalinu per kelis kartus. Manau viskas nuo fantazijos ir nuo to kaip tau atrodys gražiau smile.gif

as irgi anksciau darydavau iki posukio viena, bet manau i kiekviena atrodo daug tvarkingau. Nu bet cia mano nuomone ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kartais darant apvedimą į kiekvieną langelį, pasislepia tas vedžiojimas - bent jau man taip atrodo
Atsakyti
Na as jau labai senai cia lankiasu ax.gif visu darbeliai labai grazus wub.gif ir as pasirodysiu kuria diena jau beveik baigiau savo liutuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes smile.gif Is karto eisiu prie klausimelio, gal kas turit sio paveikslelio rakta, schema buvo ideta o va rakto spalvu tai ne doh.gif
cia

O gal turit kazka panasaus, tik kad butu dydis apie 65x35cm. Apieskojau savo visus turimus ir nieko panasaus neradau, tai gal jus turit ka pasiulyt, buciau labai dekinga 4u.gif victory.gif
Atsakyti
sveikos! 4u.gif

buvau susiieskojus su Paukščiuko pagalba ir pati mazu schemuciu pakabuku siuvinejimui, bet visas Picasa uzblokavo... aisku, as gudruole i kompa nieko neissisaugojau... doh.gif
gal kuri turit mazu schemuciu? prisipirkau pakabuku ir dabar nezinau ka siuvinet blink.gif

beje, mano Picasa irgi panaikino, nors buvau sudejus tik savo issiuvinetus darbelius (ten beveik visi buvo is seimynos nuotrauku daryti...) tai koks cia pazeidimas? g.gif
Atsakyti