Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 14:34)
P.S. Na cia ne i tema, bet kaip man siandien visi uz viska dekoja, kazkokia padeku diena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"saules spinduleli nutiesi kai tamsu" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 23, 16:33)
"saules spinduleli nutiesi kai tamsu"  bigsmile.gif

blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 23 balandžio 2008 - 17:36
QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 18:35)

mama issirinko puodelius kur tu siuntei... bet paziurejau kad vieno matmenys mazdaug 6cm x 6cm g.gif truputi gal mazoki unsure.gif
Atsakyti
Dėl albumų naikinimo internete. Aš tai visada patikusias schemas išsisaugau kompiuteryje. Išsisaugant saito adresą niekada negali žinoti, kada jis bus panaikintas ar pats autorius sugalvos užslaptinti visą informaciją ir liksi be nieko.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 23, 20:51)
Dėl albumų naikinimo internete. Aš tai visada patikusias schemas išsisaugau kompiuteryje. Išsisaugant saito adresą niekada negali žinoti, kada jis bus panaikintas ar pats autorius sugalvos užslaptinti visą informaciją ir liksi be nieko.

thumbup.gif as irgi taip darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 04 23, 14:30)
Sveikutes,
siandien stai ka aptikau spaudos kioske ir zinoma nusipirkau blush2.gif

kaip šaunu, kad ir lietuviai susidomėjo siuvinėjimu thumbup.gif Eisiu ir aš ryt po kioskus ieškoti blush2.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 04 23, 15:30)
Sveikutes,
siandien stai ka aptikau spaudos kioske ir zinoma nusipirkau blush2.gif
Nors schemutes man nelabai tinkamos, bet vistiek neatsilaikiau, nes ugio matuokle labai patiko ax.gif

user posted image

As si zurnaliuka maciau norfoj, gal ir maximoj kokioj butu
Atsakyti
Sveikutės,

O jūs kuo toliau tuo gražiau siuvinėjat. Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Noriu parodyti vieną iš paskutinių darbelių ax.gif Pagal "užsakymą" darytas biggrin.gif Su BS prisikankinau doh.gif Ir visvien rezultatu nepatenkinta...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 23, 19:18)
mama issirinko puodelius kur tu siuntei... bet paziurejau kad vieno matmenys mazdaug 6cm x 6cm  g.gif  truputi gal mazoki  unsure.gif

tai galima deti platesni pasparta ir rema, tada visai nemazi manau gausis ir graziai atrodys.Arba kanva paimk stambesne. As megstu deti placius paspartus mazies darbeliams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 24 balandžio 2008 - 07:13
QUOTE(Insomnia @ 2008 04 24, 07:48)
Noriu parodyti vieną iš paskutinių darbelių ax.gif Pagal "užsakymą" darytas biggrin.gif Su BS prisikankinau doh.gif Ir visvien rezultatu nepatenkinta...

Kodėl nepatenkinta?? g.gif man tai labai gražu thumbup.gif
Ir niekaip nesuprantu kodėl visos taip nemėgsta Backstitch'o, manęs tai jis visai neerzina, gana smagiai siuvinėjasi ir rezultatas greitai pasimato, ir be to labai pagyvina visą paveikslėlį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 04 24, 08:13)
tai galima deti platesni pasparta ir rema, tada visai nemazi manau gausis  ir graziai atrodys.Arba kanva paimk stambesne.  As megstu deti placius paspartus mazies darbeliams  ax.gif

drinks_cheers.gif aš irgi mėgstu mažus darbelius su plačiais paspartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 04 24, 09:27)
Kodėl nepatenkinta?? g.gif  man tai labai gražu  thumbup.gif
Ir niekaip nesuprantu kodėl visos taip nemėgsta Backstitch'o, manęs tai jis visai neerzina, gana smagiai siuvinėjasi ir rezultatas greitai pasimato, ir be to labai pagyvina visą paveikslėlį  smile.gif

Na tai nuo schemos priklauso. Kai kuriose manęs irgi neerzina, bet šitam erzino. Ir long stitch bandžiau, ir backstitch kelis kartus perdarinėjau, ir visvien tas BS toks dirbtinis atrodo unsure.gif
Atsakyti