Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 12:09)
o kaip taip padaryti? Nes turiu dar viena, tai bijau, kad ir ta uzdarys  doh.gif

Tai aišku, kad uždarys, net neabejok.

Pasiskaityk sąlygas, kažkur ten reikia nurodyti, ar albumas visiems prieinamas, ar ne. man paswordų nereikia, tai tingiu lįsti ieškoti ir skaityti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 balandžio 2008 - 11:12
QUOTE(winia @ 2008 04 23, 12:11)

Pasiskaityk sąlygas, kažkur ten reikia nurodyti, ar albumas visiems prieinamas, ar ne. man paswordų nereikia, tai tingiu lįsti ieškoti ir skaityti:)

radau, ten varnele reikia nuimti ir turbut pakanka
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 12:14)
radau, ten varnele reikia nuimti ir turbut pakanka

Jo, greičiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 04 23, 12:17)
Jo, greičiausiai smile.gif

nepakanka doh.gif nuemiau visas varneles ir vistiek neisiloginus prieinu visur doh.gif Ir baisiausia, kad man anglu kalba, pavasiai kaip japonu, nu reiks vakare prasyti pagalbos, gal vyras paaiskins g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 23 balandžio 2008 - 11:27
QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 12:24)
nepakanka  doh.gif nuemiau visas varneles ir vistiek neisiloginus prieinu visur  doh.gif Ir baisiausia, kad man anglu kalba, pavasiai kaip japonu, nu reiks vakare prasyti pagalbos, gal vyras paaiskins  g.gif

Nuimk tas varnas ir duok adresą, kad tu pati gali patekti, tai faktas:)
pabandysim, ar svetimi gali patekti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 balandžio 2008 - 11:31
QUOTE(winia @ 2008 04 23, 12:30)
Nuimk tas varnas ir duok adresą, kad tu pati gali patekti, tai faktas:)
pabandysim, ar svetimi gali patekti:)

parasiau tau i a/z 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif Reskai ir etaetai superiniai kai kurie paveiksliukai sokiai.gif
Jau nusiziurejau is sios serijos
user posted image

arba is sios serijos
user posted image
tik kazkokios nelabai aiskios schemos g.gif

Oi doh.gif kokie dideli paveiksliukai gavosi blush2.gif Per kiek laiko galima issiuvineti toki vireja su tortu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 23 balandžio 2008 - 12:04
Sveikutes,
siandien stai ka aptikau spaudos kioske ir zinoma nusipirkau blush2.gif
Nors schemutes man nelabai tinkamos, bet vistiek neatsilaikiau, nes ugio matuokle labai patiko ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 23 balandžio 2008 - 13:31
QUOTE(sherla @ 2008 04 23, 13:03)
aciuks.gif Reskai ir etaetai superiniai kai kurie paveiksliukai  sokiai.gif
Jau nusiziurejau is sios serijos
arba is sios serijos
tik kazkokios nelabai aiskios schemos  g.gif
Oi  doh.gif  kokie dideli paveiksliukai gavosi  blush2.gif Per kiek laiko galima issiuvineti toki vireja su tortu?

Na tai priklauso nuo tavo siuvinejimo tempo ir laiko, kuri skirsi, bet manau max savaite mirksiukas.gif
P.S. Na cia ne i tema, bet kaip man siandien visi uz viska dekoja, kazkokia padeku diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 23 balandžio 2008 - 13:37
QUOTE(Rufi @ 2008 04 23, 13:30)
Sveikutes,
siandien stai ka aptikau spaudos kioske ir zinoma nusipirkau blush2.gif
Nors schemutes man nelabai tinkamos, bet vistiek neatsilaikiau, nes ugio matuokle labai patiko ax.gif

o, lietuviškas angliškojo žurnalo variantas atsirado. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 04 23, 11:11)

Slaptazodzio uzdejimas negarantuoja albumo neistrynimo, bet sumazina tikimybe, kad kas nors "paskus" google administracijai. O jei iskundziamas albumas turintis kruva nuorodu i draugu puslapius, kuriuose tokia pati nelegali informacija (siuo atveju schemos), tada istrinami ir ju albumai ir t.t..
Picasoje, kaip ir visur kitur, negalima talpinti informacijos neturint autoriaus leidimo.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 04 23, 15:27)
Slaptazodzio uzdejimas negarantuoja albumo neistrynimo, bet sumazina tikimybe, kad kas nors "paskus" google administracijai. O jei iskundziamas albumas turintis kruva nuorodu i draugu puslapius, kuriuose tokia pati nelegali informacija (siuo atveju schemos), tada istrinami ir ju albumai ir t.t..
Picasoje, kaip ir visur kitur, negalima talpinti informacijos neturint autoriaus leidimo.

Na man tas viskas labai suprantama ir nestebina smile.gif

bet jei žmonės daugiau neturi kur laikyti to, ką turi prisivogę (ir aš tokia, taip pat turiu prisivogus), kaip tik viešame albume, tai bent nereikėtų leisti visiems matyti arba bent jau neleisti downloadintis smile.gif kiek aš suprantu, tai albumus uždarinėja dėl nelegalaus platinimo, nes tik pažiūrėjus į albumą negali nustatyti, ar žmogus pats vogė, ar pirko.

uždarys picasą, atsiras dar kokia nauja vieta, kur vėl visi sukels schemas, tą vietą po kurio laiko irgi uždarys...taip vyksta, jokia čia ne naujiena. po truputį vis daugiau dėmesio skiriama autorių teisių pažeidimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 balandžio 2008 - 14:34