Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2008 04 23, 11:31)
Na įdėjau nuorodas, o ten albumų jau seniai nebėra. Kaip dingsta albumai iš Picasos, kažkokia nesamonė. Tai kam tada juos atidarinėti, jei po mėn uždaro  g.gif

verysad.gif

QUOTE(Reska @ 2008 04 23, 11:31)
O kur matei Madeirą tokia kaina? Pas mus ji 1.45, bet 10m, o ne 8m, kaip DMC. Aš jau tada rinkčiausi Ariadną, jei daug spalvų nereikia  blush2.gif

lyg maciau kad ten 8 m Madeiros g.gif Prie Hyper maximos, ten kazkaip vadinasi ta siulu parduotuve lyg "Lana" ar kaip... ir dar kazkas panasi kaina tai sv.Gertrudos gatveje (bet ten nera parasyta parduotuves pavadinimo )... O kur rasti Ariadna siulu Kaune, kokia ju kaina? rolleyes.gif bet dar vienas Ariadnos siulu "-", kad dazniausiai siuliuko kodai buna DMC, Ancher (berods taip rasosi), o dar temoje radau vertima is DMC i Madeira... Tai todel dabar tiek daug klausimu iskilo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 23 balandžio 2008 - 10:40
Albumus uždaro, nes pažeidžiamos autorių teisės.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 04 23, 10:41)
Albumus uždaro, nes pažeidžiamos autorių teisės.

ar galetum truputi placiau pakomentuoti - kaip pazeidziamos ir kaip teisingai naudotis, kad nepazeisti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
na vat ir mano visus archyvus uzdare, be jokio ispejimo nors verk cray.gif Likau plika, basa ir labai labai pikta aggressive.gif
Atsakyti
Virtuvei:
http://photofile.ru/...beci77/2301086/
http://photofile.ru/...beci77/2332428/
http://photofile.ru/...2549349/?page=1
http://photofile.ru/users/miamigatica/
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 04 23, 11:53)
ar galetum truputi placiau pakomentuoti - kaip pazeidziamos ir kaip teisingai naudotis, kad nepazeisti? Aciu  4u.gif

Teisingai, tai pirkti ir neplatinti viešai smile.gif

Juk dabar vogti dalykai viešai pateikiami ir tikimasi, kad nebus imamasi priemonių. Tai reikia džiaugtis, kad tik uždaro, neskirdami jokių baudų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 balandžio 2008 - 11:02
QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 11:54)
na vat ir mano visus archyvus uzdare, be jokio ispejimo nors verk  cray.gif Likau plika, basa ir labai labai pikta  aggressive.gif

Tai net pas save CD ar kompe neišsisaugojei? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 11:54)
na vat ir mano visus archyvus uzdare, be jokio ispejimo nors verk  cray.gif Likau plika, basa ir labai labai pikta  aggressive.gif

Tai tu džiaukis, kad tik uždarė, kad į teismą tavęs nepadavė už kokį nelegalų platinimą smile.gif

Visą laiką tuos albumus uždarinėdavo, rusiškuose saituose daug uždarė, paskui Multiply, dabar atėjo guglui eilė smile.gif čia nieko naujo nevyksta, gal tik anksčiau nesusidūrėte. Jau seniai sakiau, kad negalima viešų albumų daryti, jei dedate schemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 balandžio 2008 - 11:00
QUOTE(Reska @ 2008 04 23, 11:58)
Tai net pas save CD ar kompe neišsisaugojei?  g.gif  doh.gif

tai kad kazkaip buvo kilusi mintis, bet as ju daug buvau susidejus, tiesa pasakius kompe jau net neturejau kur deti, atminties ndaug turejau doh.gif Oi oi, net ir linkus kur buvau pasilikusi ir tom istryne, o svarbiausia, kad turiu uzsakyma paveiklui, kurio schemos negaliu rasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 12:05)
tai kad kazkaip buvo kilusi mintis, bet as ju daug buvau susidejus, tiesa pasakius kompe jau net neturejau kur deti, atminties ndaug turejau  doh.gif Oi oi, net ir linkus kur buvau pasilikusi ir tom istryne, o svarbiausia, kad turiu uzsakyma paveiklui, kurio schemos negaliu rasti  verysad.gif

Tai bent paswordą reikėjo naudoti, kad galerija nebūtų vieša.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 04 23, 12:08)
Tai bent paswordą reikėjo naudoti, kad galerija nebūtų vieša.

o kaip taip padaryti? Nes turiu dar viena, tai bijau, kad ir ta uzdarys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 23 balandžio 2008 - 11:10
QUOTE(etaeta @ 2008 04 23, 12:05)
tai kad kazkaip buvo kilusi mintis,

Na va verysad.gif Bus pamoka ateičiai doh.gif
Man kai kompas sugedo ir visos schemos galėjo dingti, tai pirmas darbas po kompo remonto buvo perkelti visą lobyną į CD. Šį kartą man pasisekė, nepraradau. Dabar jau neberizikuoju blush2.gif
Atsakyti