Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2008 04 22, 23:55)
va ta serija

Darbo daug daug daug... verysad.gif Nespėčiau nei pro kur... Savo meškį su lopu siuvinėjau kelis mėnesius, aktyviai - gal tris savaites, tai reikia įsivaizduoti mano galimybes... Vat reikės pažiūrėti Loretoido drugelio schemą - jei ne per didelė, jaučiu bandysiu spėt... g.gif
Atsakyti
o disnėjaus piterio peno fėjos kontūras tiktų?
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 04 23, 00:13)
o disnėjaus piterio peno fėjos kontūras tiktų?

Aš nežinau blush2.gif Kaip ir rašiau, nesigaudau tuose personažuose, nes neteko susidurti smile.gif Žinau tik Tatty Teddy ir dar keletą smile.gif Gal gali įmesti paveiksliuką, kaip tai atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Pumpurėli, va tokią fėją turiu ax.gif Labai mergaitiška bigsmile.gif

user posted image

winia, The Sweetheart Tree dizainai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Winia, o tu tą sweetheart tree turi schemą? gal pasidalintum? g.gif Labai jau man gražu wub.gif Aš kai tik savo fėją pabaigsiu, norėsiu kažko tokio ornamentinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 04 22, 23:50)
Nesuprasi šiais laikais tų mergaičių - maniškei L&L Izabelė tai tokia na nieko, o va šitas Nimue drugelis ( dabar siuvinėju) - tai jau tooooks gražus  bigsmile.gif Ir iš kur toks rafinuotas skonis  g.gif  blink.gif

Gera skoni turi-labai drazus drugelis. Gaila tik-kad neturiu kam issiuvineti tokio grozio g.gif
Atsakyti
Alpstu nuo Loretoido darbelių grožio wub.gif būtent ji ir 'privertė' pamilti sempleriukus bigsmile.gif nors kažkada galvojau kad jau ko ko, bet jų tai tikrai nesiuvinėsiu lotuliukas.gif
Loretoidai, gal jūs netyčia užtikote internete nemokamų Ewe & Eye & Friends Petite schemučių??? Ar perkate rinkinukus? Man jie tokie wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 23 balandžio 2008 - 08:58
Merginos ka manote apie MADEIROS siulus? g.gif kokia ju kokybe? ar visgi siulote rinktis DMC? Madeira pigesni - kaip pradedanciajai manau tiktu kaina... bet ar nebus po to problemu su skalbimu... kad isvargsiu paveiksliuka, o po to jis susigadins doh.gif
Atsakyti
As tai rinkciaus DMC siulus. Dabar siuvineju su Madeiros siuliukais ir man labai nepatinka, kazkaip pukuojasi jie blink.gif ar kas ten su jais darosi, kad man visai nepatinka rezultatas. schmoll.gif Kol nebuvau siuvinejus su DMC tai maniau, kad Madeira yra tokie patys geri siulai, bet dabar taip jau nebegalvoju
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 23, 10:30)
Merginos ka manote apie MADEIROS siulus?  :

Man DMC labiau patinka, nes Madeiros siūlas ne toks sukrus, na mažiau susuktas, labiau veliasi, triušta siuvinėjant. Gal kitoms visai ir nieko blush2.gif . Nepabandžius - nežinosi. Tikriausiai taip g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
knisuosi visose temose 000189.gif gal kuri man nurodytu konkreciau kurioje galeciau rasti paveiksliuku susijusiu su virtuve (vaisiai, darzoves, puodeliai ir t.t.) noriu kad butu 3 paveiksliukai (vienostemos) kuriuos is eiles galeciau pasikabinti virtuveje rolleyes.gif aciukas

QUOTE(Reska @ 2008 04 23, 11:19)
Man DMC labiau patinka, nes Madeiros siūlas ne toks sukrus, na mažiau susuktas, labiau veliasi, triušta siuvinėjant. Gal kitoms visai ir nieko  blush2.gif . Nepabandžius - nežinosi. Tikriausiai taip  g.gif  lotuliukas.gif

DMS kaina 1.80 Lt doh.gif Madeira apie 0.80 Lt g.gif visgi yra kainu skirtumas unsure.gif o gal kuri Kaune yra maciusi DMC pigiau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 23 balandžio 2008 - 10:25
QUOTE(sherla @ 2008 04 23, 11:23)
knisuosi visose temose  000189.gif gal kuri man nurodytu konkreciau kurioje galeciau rasti paveiksliuku susijusiu su virtuve (vaisiai, darzoves, puodeliai ir t.t.) noriu kad butu 3 paveiksliukai (vienostemos) kuriuos is eiles galeciau pasikabinti virtuveje  rolleyes.gif aciukas
DMS kaina 1.80 Lt  doh.gif Madeira apie 0.80 Lt  g.gif  visgi yra kainu skirtumas  unsure.gif o gal kuri Kaune yra maciusi DMC pigiau?  blush2.gif

Na įdėjau nuorodas, o ten albumų jau seniai nebėra. Kaip dingsta albumai iš Picasos, kažkokia nesamonė. Tai kam tada juos atidarinėti, jei po mėn uždaro g.gif

O kur matei Madeirą tokia kaina? Pas mus ji 1.45, bet 10m, o ne 8m, kaip DMC. Aš jau tada rinkčiausi Ariadną, jei daug spalvų nereikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 23 balandžio 2008 - 10:33