šiaip tai toks meškutis, kaip siuvinėjai, man rodos labai tiktų
na jei norisi vaikiško:)
nusiunčiau kai ką į až bet galvoju, kad aš visia ne vaikiųko ką nors siuvinėčiau, ką nors tokio švelnaus, subtilaus;)
gal kažką panašaus į (tik nemažai darbo čia)
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 04 22, 21:45)
Mielosios Turbūt pirmą kartą per ilgą savo dalyvavimo šitame forume istoriją prašysiu pagalbos dėl schemų Man reikia mergaitiško paveiksliuko, nebūtinai metriko, bet tiesiog mielo mergaitiško vaizdelio mažytei mielai mergytei Turbūt nesiuvinėsiu nei vardo, nei datos. Išknisau savo didžiulę schemų ir nuorodų kolekciją ir... nieko tinkamo neradau
Būčiau labai dėkinga už nuorodas ar schemas
Būčiau labai dėkinga už nuorodas ar schemas
kokio mažumo mergaitė? Ir koks tas mielas paveikslėlis? Na, galėčiau paknisti, bet nežinau ko ieškoti, primityvaus, rožinio/princesės - yra ta geltonplaukės mergaitės ružava suknele serija felisitės berods ? Šiaip kadangi aš schemų nesaugau, tik daugmaž žinau, kur jos randasi, tai gali užtrukti
Man tai labai va šitas LHN patinka - ypač potekstė - dabar visos mažos mergaitės - princesės ant žirnio Ir darbo nedaug
QUOTE(Loretoidas @ 2008 04 22, 23:16)
Man tai labai va šitas LHN patinka - ypač potekstė - dabar visos mažos mergaitės - princesės ant žirnio Ir darbo nedaug
fantastiškas
...Man prabudo "didelių akių" sindromas Tai kai reikia visko iš eilės
eMar - tikrai nevark, čia man jau pridėjo idėjų, išsirinksiu iš esamų Winia - gal galėtum atsiųsti ir tą širdutę, ir gėlytes su bitėmis - kažką garantuotai išsiuvinėsiu sau Meškutis, kurį ką tik baigiau, patinka man pačiai (kad ir koks vaikiškas būtų... matyt reikalinga kietos kasdienybės atsvara sielai minkštais meškučiais ). Loretoidai - labai gražus šitas ir man, bet manau, nepataikysiu mažylės tėveliams Beje, Loretoido fėja nuostabi, jau rašiau ir čia, bet man tai per didelis darbas - metų reikėtų
eMar - tikrai nevark, čia man jau pridėjo idėjų, išsirinksiu iš esamų Winia - gal galėtum atsiųsti ir tą širdutę, ir gėlytes su bitėmis - kažką garantuotai išsiuvinėsiu sau Meškutis, kurį ką tik baigiau, patinka man pačiai (kad ir koks vaikiškas būtų... matyt reikalinga kietos kasdienybės atsvara sielai minkštais meškučiais ). Loretoidai - labai gražus šitas ir man, bet manau, nepataikysiu mažylės tėveliams Beje, Loretoido fėja nuostabi, jau rašiau ir čia, bet man tai per didelis darbas - metų reikėtų
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 04 22, 23:32)
(kad ir koks vaikiškas būtų... matyt reikalinga kietos kasdienybės atsvara sielai minkštais meškučiais ).
Aš ne šiaip suprantu, ką sakai, aš tiesiog jaučiu, ką sakai
Va, tokį AL meškutį dar žadu siuvinėti, man jis toks mergaitiškas
QUOTE(Loretoidas @ 2008 04 22, 23:37)
labai mergaitiškas, bet man tokiai rimtesniai mergaitei atrodo skirtas:)
gražus irgi
Nesuprasi šiais laikais tų mergaičių - maniškei L&L Izabelė tai tokia na nieko, o va šitas Nimue drugelis ( dabar siuvinėju) - tai jau tooooks gražus Ir iš kur toks rafinuotas skonis
QUOTE(Loretoidas @ 2008 04 22, 23:37)
Va, tokį AL meškutį dar žadu siuvinėti, man jis toks mergaitiškas
Šita meškutė labai graži irgi Tik darbo daugokai - nespėsiu. Turiu mėnesį... Man tai yra labai maža laiko
Mergaitė-drugelis dar gražesnė Va šitą gal įveikčiau per mėnesį, a? Atsiųsk schemutę į mano meilą pls, jei nesunku...
Winia -
eMar paminėjo Felisitę. O čia ne ta fėja, kurią tu man prasiuntei? Kadangi auginu vaikiną, tie visi mergaitiški reikalai man sudėtingai sekasi
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 04 22, 23:52)
Šita meškutė labai graži irgi Tik darbo daugokai - nespėsiu. Turiu mėnesį... Man tai yra labai maža laiko
Winia -
eMar paminėjo Felisitę. O čia ne ta fėja, kurią tu man prasiuntei? Kadangi auginu vaikiną, tie visi mergaitiški reikalai man sudėtingai sekasi
Winia -
neaaa, gražesnė ta felisitė aš visą folderį turėjau, bet jaučiu išmečiau, neberandu nieko. bet keista, mečiau tik tą, mko tikrainiekad nesiuvinėsiu einu dar paieškoti
nerandu, įtariu išmečiau
va ta serija http://www.crossstit...ity_Wishes.html
http://www.dmc.com/m...n_GB/index.html