Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

sveikos. labai prasau padekit man reikia greitai issiuvinejamo paveiksliuko savo pianino mokytojui 4u.gif ax.gif gal kas nors panasiu turit rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liko:

1. LININE (14) - 6 vnt.
10. L.SVIESI GELSVA (11) - 1 vnt.
13. L.SVIESI GELSVA (18) - 1vnt.
Atsakyti
QUOTE(robkite @ 2008 04 21, 21:39)
sveikos. labai prasau padekit man reikia greitai issiuvinejamo paveiksliuko savo pianino mokytojui 4u.gif  ax.gif  gal kas nors panasiu turit  rolleyes.gif    drinks_cheers.gif

Pasiziurek cia http://picasaweb.goo...umentosMusicais
Atsakyti
SOS SOS SOS SOS
Merginos prasysiu pagalbos. kazkodel googlas uzpyko ant manes ir is picasos visas nuotraukas su schemomis istryne. g.gif verysad.gif Gal kuri nors turite sio paveikslo schemas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 22 balandžio 2008 - 10:20
sveikos... Noreciau sia gelyte issiuvineti, bet labai neaiskus paveiksliukas... gal kuri galetumet man padeti ir nurodyti kur galeciau rasti aiskesni paveiksla. aciu
user posted image

Kokio mazdaug dydzio (cm) butu sis paveiksliukas (kokia aida siuvineajant)? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 22 balandžio 2008 - 12:32
QUOTE(jo-vita7 @ 2008 04 21, 22:49)

aciu notworthy.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 22, 12:05)

Kokio mazdaug dydzio (cm) butu sis paveiksliukas (kokia aida siuvineajant)?  g.gif

Panašu, kad čia yra 60x100 kryžiukų,
tai paveiksliuko dydis ant 14 Aidos būtų apie 11x18 cm;
ant 16 - apie 10x16 cm.

Kažkuriame internetiniam albume mačiau daug tokių panašių gėlių schemų, kai kurias išsisaugojau (būtent šitos neturiu schmoll.gif ), tai gana aiškios ir didelės schemos ten buvo. Bet dabar nebežinau, iš kurio puslapio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 04 22, 16:02)
Panašu, kad čia yra 60x100 kryžiukų,
tai paveiksliuko dydis ant 14 Aidos būtų apie 11x18 cm;
ant 16 - apie 10x16 cm.

aciuks.gif uz ismatavimus
taip iseina kuo didesne AIDA tuo mazesnis paveiksliukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 22, 15:50)
aciuks.gif uz ismatavimus
taip iseina kuo didesne AIDA tuo mazesnis paveiksliukas?  g.gif

Kuo didesnis Aidos skaičius, tuo mažesnis paveiksliukas gausis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Auksarankes, medziageliu jau nebeliko... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitta: 22 balandžio 2008 - 17:59
as siuvineju,siuvineju savo darbeli ir vis nebaigiu...o dabar vis neprisedu..... doh.gif o taip noris pabaigt ir ka nors kita pradetr... doh.gif
Atsakyti
Mielosios 4u.gif Turbūt pirmą kartą per ilgą savo dalyvavimo šitame forume istoriją prašysiu pagalbos dėl schemų blush2.gif Man reikia mergaitiško paveiksliuko, nebūtinai metriko, bet tiesiog mielo mergaitiško vaizdelio mažytei mielai mergytei smile.gif Turbūt nesiuvinėsiu nei vardo, nei datos. Išknisau savo didžiulę schemų ir nuorodų kolekciją ir... nieko tinkamo neradau g.gif
Būčiau labai dėkinga už nuorodas ar schemas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 balandžio 2008 - 21:50