sveikos. labai prasau padekit man reikia greitai issiuvinejamo paveiksliuko savo pianino mokytojui gal kas nors panasiu turit
QUOTE(robkite @ 2008 04 21, 21:39)
sveikos. labai prasau padekit man reikia greitai issiuvinejamo paveiksliuko savo pianino mokytojui gal kas nors panasiu turit
Pasiziurek cia http://picasaweb.goo...umentosMusicais
SOS SOS SOS SOS
Merginos prasysiu pagalbos. kazkodel googlas uzpyko ant manes ir is picasos visas nuotraukas su schemomis istryne. Gal kuri nors turite sio paveikslo schemas
Merginos prasysiu pagalbos. kazkodel googlas uzpyko ant manes ir is picasos visas nuotraukas su schemomis istryne. Gal kuri nors turite sio paveikslo schemas
QUOTE(jo-vita7 @ 2008 04 21, 22:49)
aciu
QUOTE(sherla @ 2008 04 22, 12:05)
Panašu, kad čia yra 60x100 kryžiukų,
tai paveiksliuko dydis ant 14 Aidos būtų apie 11x18 cm;
ant 16 - apie 10x16 cm.
Kažkuriame internetiniam albume mačiau daug tokių panašių gėlių schemų, kai kurias išsisaugojau (būtent šitos neturiu ), tai gana aiškios ir didelės schemos ten buvo. Bet dabar nebežinau, iš kurio puslapio
QUOTE(Acacia @ 2008 04 22, 16:02)
Panašu, kad čia yra 60x100 kryžiukų,
ant 16 - apie 10x16 cm.
ant 16 - apie 10x16 cm.
uz ismatavimus
taip iseina kuo didesne AIDA tuo mazesnis paveiksliukas?
QUOTE(sherla @ 2008 04 22, 15:50)
Kuo didesnis Aidos skaičius, tuo mažesnis paveiksliukas gausis.
as siuvineju,siuvineju savo darbeli ir vis nebaigiu...o dabar vis neprisedu..... o taip noris pabaigt ir ka nors kita pradetr...
Mielosios Turbūt pirmą kartą per ilgą savo dalyvavimo šitame forume istoriją prašysiu pagalbos dėl schemų Man reikia mergaitiško paveiksliuko, nebūtinai metriko, bet tiesiog mielo mergaitiško vaizdelio mažytei mielai mergytei Turbūt nesiuvinėsiu nei vardo, nei datos. Išknisau savo didžiulę schemų ir nuorodų kolekciją ir... nieko tinkamo neradau
Būčiau labai dėkinga už nuorodas ar schemas
Būčiau labai dėkinga už nuorodas ar schemas