Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 20, 14:51)
na, jei laukt kokias 6 val. reikia, tai siuvinėjimas pats tas tada thumbup.gif

Būtent, kad su persėdimu smile.gif

Ačiū, siuvinėtojos mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Mano pirmas blynas, pasvilęs toks....... nieko, kiti bus geresni. Gal kas galit raidelių pamėtėt, noriu vardą išsiuvinėt sūnuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 04 19, 09:38)
4u.gif Sita zurnala as prenumeruoju. Nes jei zurnale buna geresniu paveikslu-tai nelabai prekyboje rasi. O juos daug kur parduoda. Vilniuje-traukiniu stotyje kioske daug buna,tik reikia paklausti-tai istraukia visa kruva. Ir ten kainos nedideles-4-5 litai buvo. mirksiukas.gif

Man taip pat sis zurnaliukas patinka thumbup.gif
O kuriam kioske stoties?
Beje, o kur prenumeruoti, nes pasto siulomuose zurnaluose jo neradau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 20 balandžio 2008 - 16:24
Sveikos siuvinetojos,

noriu siuvineti dideli paveiksla jura ir laiva. Gal kuri matete kur nors graziu paveikslu su schemomis?
Atsakyti
4u.gif Labuka, gal kas turit DMC kodus šiam paveikslėliui? radau tik schemas g.gif cool.gif verysad.gif

user posted image
Papildyta:
Austra, pažiūrėk šitą gal tiks

jūra ir laivas
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 04 20, 16:09)
4u.gif Mano pirmas blynas, pasvilęs toks....... nieko, kiti bus geresni. Gal kas galit raidelių pamėtėt, noriu vardą išsiuvinėt sūnuko 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai grazu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos prasysiu pagalbos. kazkodel googlas uzpyko ant manes ir is picasos visas nuotraukas su schemomis istryne. g.gif verysad.gif Gal kuri nors turite sio paveikslo schemas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 04 20, 21:30)

Austra, pažiūrėk šitą gal tiks

jūra ir laivas

Aciu, bet man kazkodel neatidaro schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 04 20, 17:23)
Man taip pat sis zurnaliukas patinka thumbup.gif
O kuriam kioske stoties?
Beje, o kur prenumeruoti, nes pasto siulomuose zurnaluose jo neradau blink.gif

4u.gif Ten,paciame pastate,spaudos kioske.Rodos,kad ten vienas ir yra rolleyes.gif . O kas del prenumeratos-tai tikrai yra du zurnalai.Reikia ziureti rusiskuose zurnaluose-ten yra 'Visityje kartiny' ir dar vienas. Dabar neprisimenu pavadinimo,bet irgi kazka susije su siuvinejimu blush2.gif .Anksciau jo nebuvo. Jau dabar galima uzsiprenumeruoti antram pusmeciui. Kaina abieju panasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu nemazai LININES AIDOS (14), atskirai supakuoti gabaliukai 30x45 cm.
Kieta, grazi, pagaminta ir pirkta USA.
Atiduociau po 6 Lt 4u.gif

(turiu dar gelsvos, kremines, smelines - tie patys ismatavimai)
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 04 20, 15:09)
4u.gif Mano pirmas blynas, pasvilęs toks....... nieko, kiti bus geresni. Gal kas galit raidelių pamėtėt, noriu vardą išsiuvinėt sūnuko 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif thumbup.gif wub.gif
turiu truputi raidziu va čia mirksiukas.gif
raidelės
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 04 20, 21:30)
4u.gif Labuka, gal kas turit DMC kodus šiam paveikslėliui? radau tik schemas g.gif  cool.gif  verysad.gif

Turiu išsisaugojusi štai tokį tekstą:
"...jei nori ,,Meilės" siulų rakto tai aš siuvinėjau Madeira. Jų kodai:
1. 0511
2.0510
3.0210
4.1713
5.1712
6.1711
7.1002
8.1708
9.0111
10.2401
...... Mėlyni atspalviai visuose paveikslėliuose yra vienodi, keičiasi tik pirmos trys spalvos (vienur raudoni, kitus mėlyni, rudi ar žali atspalviai).
"

Ir dar pačių siūlų paveikslėlį turiu:
user posted image
Tiksliai negaliu pasakyti nes pati jo nesiuvinėjau, bet atrodo kad čia šiam paveikslėliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 21 balandžio 2008 - 09:01