Sveikutes, siuvinetojos
Labai jau grazus jusu darbeliai
Gal turite vestuviniu metriku schemuciu?
Labai reikia, o tinkamos nerandu...
O kur siusti? Parasyk e-pasta. Turiu keleta vestuviniu
jurgitulka@gmail.com
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 04 20, 11:37)
Toks klausimėlis iškilo. Ar siuvinėjate lėktuve? Leidžiama rankiniame bagaže turėti adatą?
Nėrimo vašelio tai tikrai neleidžiama,tai jaučiu,kad ir su adata tas pats gali būti Vienai pažįstamai visai neseniai net lūpdažio neleido
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 04 20, 12:48)
Nėrimo vašelio tai tikrai neleidžiama,tai jaučiu,kad ir su adata tas pats gali būti Vienai pažįstamai visai neseniai net lūpdažio neleido
Apie lūpdažį žinau, taip pat apie nagų dildes. Įdomu, kaip su adatom?
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 04 20, 12:37)
Toks klausimėlis iškilo. Ar siuvinėjate lėktuve? Leidžiama rankiniame bagaže turėti adatą?
Aš dažnai skraidau ir visada siuvinį įsimetu Tik žirklučių neimu, o turiu tokį siūlų "pjautuvą"
Dėl adatų niekada niekas nieko nesakė Gi mažos tos adatikės
QUOTE(Insomnia @ 2008 04 20, 12:00)
Aš dažnai skraidau ir visada siuvinį įsimetu Tik žirklučių neimu, o turiu tokį siūlų "pjautuvą"
Niekada į rankinį bagažą nebandžiau dėt adatų. Be to, žiūrint kokiu lėktuvu skrendi. Jei eilė po tris, tai kažin, ar labai patogu būtų siuvinėt sėdint vidury.
QUOTE(Insomnia @ 2008 04 20, 13:00)
Nudžiuginai Bandysiu
Nesuprantu kodel lupdaziu negalima pasiimti?
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 20, 13:25)
Niekada į rankinį bagažą nebandžiau dėt adatų. Be to, žiūrint kokiu lėktuvu skrendi. Jei eilė po tris, tai kažin, ar labai patogu būtų siuvinėt sėdint vidury.
Tai ne visada skrydis be persėdimų Būna man kartais tranzitas kokios 6 val. Tada ir knygos, ir siuvinėjimas praverčia.
QUOTE(jo-vita7 @ 2008 04 20, 14:13)
Nesuprantu kodel lupdaziu negalima pasiimti?
Lūpdažius prie skysčių priskiria. Todėl turi į plastikinį maišelį susidėti. Daugumoj oro uostų jie būna prieš įeinant į tą Security Check padėti. Jei nesusidėjai, tai laisvai gali atimti, nors nuo tų tikrintojų priklauso Kai kurie nesicackina ir iš karto išmesti liepia, o kai kurie patys maišelį duoda.
QUOTE(Insomnia @ 2008 04 20, 13:35)
Tai ne visada skrydis be persėdimų Būna man kartais tranzitas kokios 6 val. Tada ir knygos, ir siuvinėjimas praverčia.
na, jei laukt kokias 6 val. reikia, tai siuvinėjimas pats tas tada