Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sveikutes, siuvinetojos smile.gif

Labai jau grazus jusu darbeliai 4u.gif
Gal turite vestuviniu metriku schemuciu?
Labai reikia, o tinkamos nerandu... verysad.gif
Atsakyti
O kur siusti? Parasyk e-pasta. Turiu keleta vestuviniu mirksiukas.gif
Atsakyti
jurgitulka@gmail.com
Atsakyti

Toks klausimėlis iškilo. Ar siuvinėjate lėktuve? Leidžiama rankiniame bagaže turėti adatą? g.gif

Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 04 20, 11:37)
Toks klausimėlis iškilo. Ar siuvinėjate lėktuve? Leidžiama rankiniame bagaže turėti adatą?  g.gif

Nėrimo vašelio tai tikrai neleidžiama,tai jaučiu,kad ir su adata tas pats gali būti mirksiukas.gif Vienai pažįstamai visai neseniai net lūpdažio neleido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 04 20, 12:48)
Nėrimo vašelio tai tikrai neleidžiama,tai jaučiu,kad ir su adata tas pats gali būti  mirksiukas.gif  Vienai pažįstamai visai neseniai net lūpdažio neleido  doh.gif

Apie lūpdažį žinau, taip pat apie nagų dildes. Įdomu, kaip su adatom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 20 balandžio 2008 - 12:00
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 04 20, 12:37)
Toks klausimėlis iškilo. Ar siuvinėjate lėktuve? Leidžiama rankiniame bagaže turėti adatą?  g.gif

Aš dažnai skraidau ir visada siuvinį įsimetu ax.gif Tik žirklučių neimu, o turiu tokį siūlų "pjautuvą"

user posted image

Dėl adatų niekada niekas nieko nesakė schmoll.gif Gi mažos tos adatikės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 04 20, 12:00)
Aš dažnai skraidau ir visada siuvinį įsimetu ax.gif Tik žirklučių neimu, o turiu tokį siūlų "pjautuvą"

Niekada į rankinį bagažą nebandžiau dėt adatų. Be to, žiūrint kokiu lėktuvu skrendi. Jei eilė po tris, tai kažin, ar labai patogu būtų siuvinėt sėdint vidury. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 20 balandžio 2008 - 12:27
QUOTE(Insomnia @ 2008 04 20, 13:00)

user posted image

Nudžiuginai 4u.gif Bandysiu ax.gif

Atsakyti
Nesuprantu kodel lupdaziu negalima pasiimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 20, 13:25)
Niekada į rankinį bagažą nebandžiau dėt adatų. Be to, žiūrint kokiu lėktuvu skrendi. Jei eilė po tris, tai kažin, ar labai patogu būtų siuvinėt sėdint vidury. hihihi.gif

Tai ne visada skrydis be persėdimų mirksiukas.gif Būna man kartais tranzitas kokios 6 val. doh.gif Tada ir knygos, ir siuvinėjimas praverčia.

QUOTE(jo-vita7 @ 2008 04 20, 14:13)
Nesuprantu kodel lupdaziu negalima pasiimti?  g.gif

Lūpdažius prie skysčių priskiria. Todėl turi į plastikinį maišelį susidėti. Daugumoj oro uostų jie būna prieš įeinant į tą Security Check padėti. Jei nesusidėjai, tai laisvai gali atimti, nors nuo tų tikrintojų priklauso ax.gif Kai kurie nesicackina ir iš karto išmesti liepia, o kai kurie patys maišelį duoda.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 04 20, 13:35)
Tai ne visada skrydis be persėdimų mirksiukas.gif Būna man kartais tranzitas kokios 6 val. doh.gif Tada ir knygos, ir siuvinėjimas praverčia.

na, jei laukt kokias 6 val. reikia, tai siuvinėjimas pats tas tada thumbup.gif
Atsakyti