Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 04 15, 20:46)
drinks_cheers.gif Pritariu tikrai... smile.gif Jei jau taip atvirai, tai man net Aida 16 per smulki, ypač vakare prie dirbtinės šviesos. Na bet galbūt čia nuo akių priklauso, aš kadangi su akiniais  cool.gif , tai man akys niekad nebus pakankamai pailsėję  rolleyes.gif

As irgi su akiniais. Megstu Aida 18, siuvineju tik vakarais ir negaliu pasakyti, kad akys pavargsta. Tiesiog reikia gero apsvietimo (geresnio nei staline lempa) ir nukreipti ji teisingu kampu.
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 04 15, 18:42)
Kadangi cia forumas, tai isreiksiu savo nuomone. Nors turiu puiku regejima, bet teko pastebeti, kad siuvinejimas gerooookai vargina akytes. Mano subjektyvia nuomone, jei siuvineti didesni paveiksla, geriau rinktis aida, kokia 16 pvz. Tas didelis paveikslas ir taip gerai atrodys, ypac jei spalvu nemazai. Myliu lina ir evenweave, bet akutes pakankina gerokai.  blush2.gif

As pamenu, kad kai pradejau siuvinet man mama vis sakydavo, kad akis susigandinsiu ir nebegalesiu studijuodama skaityt visko ko reikes. Na, bet praejo jau 6 metai, o matau vis dar kaip erelis biggrin.gif dziaugiuos, kad akytes nesusilpnejo, bet pripazistu, kad vakarais siuvinet tai labai sunku. Pas mus cia lemputes tos paprastos, sakau gal su tom pailgom (kur labai ryskiai sviecia) buu lengviau ax.gif
Atsakyti
Man pačiai, ant lino ar eavenweave siuvinėti nėra nei kiek sunkiau akims nei ant aidos. jokio skirtumo nejaučiu smile.gif
Atsakyti
jei kalbant apie lina tai koks linas tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 17:50)
Baigiau metrika,visgi ardziau ir siuvau is naujo backstitch su 1 gija.

user posted image

Gal kas turi schemute ir galetu pasidalint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 16:50)
Baigiau metrika,visgi ardziau ir siuvau is naujo backstitch su 1 gija.

wub.gif ,bet taipogi uzkliuvo skaiciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 04 16, 22:53)
Gal kas turi schemute ir galetu pasidalint? ax.gif

Aš galiu, parašyk į AŽ kur siųsti
Atsakyti
labas,

gal kas turit sio paveiksliuko schema aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
egverb išsiunčiau
Atsakyti
4u.gif aciu
Atsakyti
Sveikutes, senokai buvau uzsukusi i sia tema smile.gif
Smagu, kad diskusijos vyksta toliau thumbup.gif
Vakar pabaigiau savo labai nemegtaji darbeli siuvineti, kazkaip vis nekilo ranka jo numesti i sali, o pabaigus gal ir nieko pasirode smile.gif
Jusu teismui atiduosiu ireminusi smile.gif

Siandien pradejau siuvineti pilkaji vaikiuka, bet kadangi nera teke siuvineti ant juodos medziagos, tai kol kas nera lengva, tikiuosi priprasiu, o dar kai aida 18 doh.gif

Turiu viena prisipazinima ax.gif
Anksciau siuvinejau ant kanvos pirktos paprastoje audiniu parduotuveje (prie Kalvariju turgaus), kainavo apie 15lt metras, bet cia jau senokai isigytas tas mano metras medziagos, pries kokius 3metus. 4u.gif
Skaitydavau apie jusu perkamas aidas po 50lt ir galvodavau, kad cia pinigu metymas, nes mano kanva nieko nesiskiria, na gal truputi skystesne smile.gif
Bet siam darbeliui prireike juodos, todel susigundziau isbandyti firmine, kadangi tinkamos spalvos nebuvo "gerose akyse" uzsisakiau internetu is www.kasiulai.lt
Medziaga atkeliavo labai greitai ir dar tiesiai i mano namus smile.gif
Buvau patenkinta, kaip slyva smile.gif Vis knietejo pradeti siuvineti, bet prisiverciau pasibaigti pradetaji. doh.gif
Negaliu patiketi, kad taip gali skirtis medziaga, kryziukas pats lygiai gula, net lyginti nereikia, o jau apie medziagos tempima, net kalba neina smile.gif
Siuvineti, tikrai labai smagu, nt ir ant tokios smulkios ir juodos smile.gif

Isvada: Saunu, kad yra toks forumas, kur galima gauti geru patarimu
thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 04 17, 10:20)
Negaliu patiketi, kad taip gali skirtis medziaga, kryziukas pats lygiai gula, net lyginti nereikia, o jau apie medziagos tempima, net kalba neina smile.gif
Siuvineti, tikrai labai smagu, nt ir ant tokios smulkios ir juodos smile.gif

Isvada:  Saunu, kad yra toks forumas, kur galima gauti geru patarimu
thumbup.gif

thumbup.gif
Ir laukiam su nekantrumu pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti