Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Irine @ 2008 04 15, 12:05)
Jo, labai-labai ačiū!  4u.gif

kur siusti parasyk i az jei gali , atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 14, 18:06)
Svarbu kad patiko kam skirtas buvo ir paciai thumbup.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

Vistiek nezadi dovanot, tai kam klaust biggrin.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Reska @ 2008 04 14, 18:35)
Aš irgi rėminu pati, bet paderinu, kad rėmo dydis tiktų prie darbelio proporcijų. Tavo darbelis dailus, bet tikrai kreivai įrėmintas.  blush2.gif

Na kad remint nemoku tai faktas blush2.gif bet ka darysi,kad kitos iseities nera.Beja perkant remus didi nelabai ir gali rinktis,juk tik standartai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 15, 13:14)
Na kad remint nemoku tai faktas blush2.gif bet ka darysi,kad kitos iseities nera.Beja perkant remus didi nelabai ir gali rinktis,juk tik standartai verysad.gif

Tokiu atveju reikia planuoti siuvinėti tokius paveikslus, kurie pagal dydį į tokius rėmus tinka blush2.gif T.y. gerai pagalvoti prieš pradedant ir apie rėminimą.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 04 14, 18:55)
Esu dovanojusi ne vieną siuvinėtą paveikslą. Bet kai taip atsainiai žiūrima į dovaną (neišrankus gi), vėliau ir girdi epitetus, kad užsiimi nesąmonėm, arba kai pasiūliau draugei išsiuvinėti paveikslą, ji išsisuko, kad nutarusi namuose paveikslų nekabinti, nebent kur tamsiam koridoriuj šalia tualeto hihihi.gif O viskas tik todėl, kad gavo kažkada siuvinėtą paveikslą, iš kurio susidarė nuomonę apie siuvinėjimą apskritai. Tai buvo paties žmogaus daryta schema iš prancūziško paveikslo. Klaikokas darbas, tiesą sakant hihihi.gif Gerbkime savo ir kitų darbą bei namus  4u.gif

As zinau,kad tas darbelis patiks draugei mirksiukas.gif bet del to reminimo tai tikrai tiesa sakot g.gif pataisyt jau velu unsure.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2008 04 14, 19:00)
blink.gif dar taip būna? blink.gif

Na buna,as pvz ugio nepamenu blush2.gif bet galiu mitrei pasiziuret lotuliukas.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 15, 06:03)
jei reik pigaus varianto(remams) gali uzsisakyt FUJI salonuose, ten padaro tokius kokiu reik remelius(pagal tavo ismatavimus), taip pat ispjauna ir pasporta kvadratini-staciakampi ir nemazas pasirinkimas yra, bet daugiausia plastiko, mediniai kaip ir visur turi kaina
mokytis niekada nevelu mirksiukas.gif su kekvienu darbu vis geriau gausis

Sakai pigiau,nu reiks nueit paziuret.siaip maximoj remai pigesni nei FUJI,bet dydziu nepasirinksi...
Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 04 15, 11:22)
Tokiu atveju reikia planuoti siuvinėti tokius paveikslus, kurie pagal dydį į tokius rėmus tinka  blush2.gif T.y. gerai pagalvoti prieš pradedant ir apie rėminimą.

Manai apie tai nepagalvoju? smile.gif pagal mane sitas remas tinka tam paveiksliukui.nesu macius remintu darbu daug,tai nelabai ismanau,kaip jie turi atrodyt blush2.gif (o mano draugai tuo labiau lotuliukas.gif )Kolkas dovanu darbu nieks neispeike ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi ar mate sito Schema?Reikia skubiai... unsure.gif Arba gal spalvu palete kas turi galetu padet? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 15 balandžio 2008 - 13:54
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 15, 14:52)
Gal kas turi ar mate sito Schema?Reikia skubiai... unsure.gif Arba gal spalvu palete kas turi galetu padet?  blush2.gif

Vat man jis taip pat patiko, bet jo schemos deja irgi neturiu doh.gif Tai jei ka noreciau ir as tos schemutes mirksiukas.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenelex: 15 balandžio 2008 - 14:11
Klajokle, man nerodo
Atsakyti
Sveikutės žinovės, man labai reikėtų jūsų pagalbos, bent jau konsultacijos forma ax.gif , nes po daug daugmetų sumaniau imtis vėl šio gražaus reikalo, bet... mano laikais buvo tik vienos rūšies siuvinėjimo siūlai - "muline" ar kažkas panašaus, tai va dabar nieko nebežinau doh.gif
1.Kur galima įsigyti medžiagos siuvinėjimui ir siūlų? (man Kaunas arčiausiai arba i-netu)
2. Ant kokios medžiagėlės geriausiai siuvinėti (man gražiau atrodo smulkesni siuviniai) ir kokiais siūliukais (skaičiau, kad skirtingų gamintojų skiriasi spalvos)?
3. Turiu tokį siūlų variantą DMC 310 Black, DMC 318 ir t.t. tai čia tie DMC tai tikriausiai kažkokia siūlų rūšis, o skaičius tai spalva, arba aš jau čia visai nieko nesuprantu schmoll.gif ...
Būsiu labai dėkinga už bet kokią pagalbą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2008 04 15, 12:55)
Sveikutės žinovės, man labai reikėtų jūsų pagalbos, bent jau konsultacijos forma  ax.gif , nes po daug  daugmetų sumaniau imtis vėl šio gražaus reikalo, bet... mano laikais buvo tik vienos rūšies siuvinėjimo siūlai - "muline" ar kažkas panašaus, tai va dabar nieko nebežinau doh.gif
1.Kur galima įsigyti medžiagos siuvinėjimui ir siūlų? (man Kaunas arčiausiai arba i-netu)
2. Ant kokios medžiagėlės geriausiai siuvinėti (man gražiau atrodo smulkesni siuviniai) ir kokiais siūliukais (skaičiau, kad skirtingų gamintojų skiriasi spalvos)?
3. Turiu tokį siūlų variantą  DMC 310 Black, DMC 318 ir t.t. tai čia tie DMC tai tikriausiai kažkokia siūlų rūšis, o skaičius tai spalva, arba aš jau čia visai nieko nesuprantu  schmoll.gif ...
Būsiu labai dėkinga už bet kokią pagalbą    drinks_cheers.gif

Kiek zinau galiu padeti smile.gif
1.internetu kasiulai.lt,auksaranke.net.Cia lietuviski.
2.patyrusios siuvineja ant lino arba evenweave.Dar yra kanva.O siulu yra tokiu firmu:DMC,Anchor,Madeira,Ariadna...Geriausi yra DMC.daugiausiai atspalviu ir siaip geri siulai thumbup.gif
3.DMC tai siulu gamintojas,skaiciai tai spalvu nr.
Va parasiau mazdaug kiek zinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 15, 15:17)
Kiek zinau galiu padeti smile.gif
1.internetu kasiulai.lt,auksaranke.net.Cia lietuviski.
2.patyrusios siuvineja ant lino arba evenweave.Dar yra kanva.O siulu yra tokiu firmu:DMC,Anchor,Madeira,Ariadna...Geriausi yra DMC.daugiausiai atspalviu ir siaip geri siulai thumbup.gif
3.DMC tai siulu gamintojas,skaiciai tai spalvu nr.
Va parasiau mazdaug kiek zinojau biggrin.gif

Klajoklei nuoširdus AČIŪ 4u.gif
Aš jau po truputį gaudausi umn.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2008 04 15, 13:39)
Klajoklei nuoširdus AČIŪ  4u.gif
Aš jau po truputį gaudausi  umn.gif

Visad prasom biggrin.gif
Atsakyti
DMC evenweave'o ir lino nerekomenduoju. Smulkesniems darbeliams geriau rinktis didesnio numerio Aidą.
Atsakyti