QUOTE(eMAr @ 2008 04 14, 18:55)
Esu dovanojusi ne vieną siuvinėtą paveikslą. Bet kai taip atsainiai žiūrima į dovaną (neišrankus gi), vėliau ir girdi epitetus, kad užsiimi nesąmonėm, arba kai pasiūliau draugei išsiuvinėti paveikslą, ji išsisuko, kad nutarusi namuose paveikslų nekabinti, nebent kur tamsiam koridoriuj šalia tualeto
O viskas tik todėl, kad gavo kažkada siuvinėtą paveikslą, iš kurio susidarė nuomonę apie siuvinėjimą apskritai. Tai buvo paties žmogaus daryta schema iš prancūziško paveikslo. Klaikokas darbas, tiesą sakant
Gerbkime savo ir kitų darbą bei namus
As zinau,kad tas darbelis patiks draugei
bet del to reminimo tai tikrai tiesa sakot
pataisyt jau velu
QUOTE(Sandrulia @ 2008 04 14, 19:00)
dar taip būna?
Na buna,as pvz ugio nepamenu
bet galiu mitrei pasiziuret
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 15, 06:03)
jei reik pigaus varianto(remams) gali uzsisakyt FUJI salonuose, ten padaro tokius kokiu reik remelius(pagal tavo ismatavimus), taip pat ispjauna ir pasporta kvadratini-staciakampi ir nemazas pasirinkimas yra, bet daugiausia plastiko, mediniai kaip ir visur turi kaina
mokytis niekada nevelu
su kekvienu darbu vis geriau gausis
Sakai pigiau,nu reiks nueit paziuret.siaip maximoj remai pigesni nei FUJI,bet dydziu nepasirinksi...
Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 04 15, 11:22)
Tokiu atveju reikia planuoti siuvinėti tokius paveikslus, kurie pagal dydį į tokius rėmus tinka
T.y. gerai pagalvoti prieš pradedant ir apie rėminimą.
Manai apie tai nepagalvoju?
pagal mane sitas remas tinka tam paveiksliukui.nesu macius remintu darbu daug,tai nelabai ismanau,kaip jie turi atrodyt
(o mano draugai tuo labiau
)Kolkas dovanu darbu nieks neispeike