Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 14, 20:06)
Vistiek nezadi dovanot, tai kam klaust biggrin.gif  ax.gif

Esu dovanojusi ne vieną siuvinėtą paveikslą. Bet kai taip atsainiai žiūrima į dovaną (neišrankus gi), vėliau ir girdi epitetus, kad užsiimi nesąmonėm, arba kai pasiūliau draugei išsiuvinėti paveikslą, ji išsisuko, kad nutarusi namuose paveikslų nekabinti, nebent kur tamsiam koridoriuj šalia tualeto hihihi.gif O viskas tik todėl, kad gavo kažkada siuvinėtą paveikslą, iš kurio susidarė nuomonę apie siuvinėjimą apskritai. Tai buvo paties žmogaus daryta schema iš prancūziško paveikslo. Klaikokas darbas, tiesą sakant hihihi.gif Gerbkime savo ir kitų darbą bei namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 20:18)
lb skubejo pasiimti,tai nespejau  svori ir ugi irasyt(neprisimine savo vaiko nei svorio,nei ugio blink.gif )

blink.gif dar taip būna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 04 14, 21:55)
Esu dovanojusi ne vieną siuvinėtą paveikslą. Bet kai taip atsainiai žiūrima į dovaną (neišrankus gi), vėliau ir girdi epitetus, kad užsiimi nesąmonėm, arba kai pasiūliau draugei išsiuvinėti paveikslą, ji išsisuko, kad nutarusi namuose paveikslų nekabinti, nebent kur tamsiam koridoriuj šalia tualeto hihihi.gif O viskas tik todėl, kad gavo kažkada siuvinėtą paveikslą, iš kurio susidarė nuomonę apie siuvinėjimą apskritai. Tai buvo paties žmogaus daryta schema iš prancūziško paveikslo. Klaikokas darbas, tiesą sakant hihihi.gif Gerbkime savo ir kitų darbą bei namus  4u.gif

Geriausia dovanot kas ivertina darbelius, ir zinai kad butent tavo daromi darbai patinka mirksiukas.gif O dar gereusiai dovanot, kai gavejas pats isirenka kelis pavyzdukus kokiu nori mirksiukas.gif Beje tu ir nekreipk demesio, jei nenori ir nereikia, bus kas nores ir ivertins tavo darbelius mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 04 14, 21:00)
blink.gif dar taip būna? blink.gif

Buna, ir dazniau nei galvoji. O tos, kurios pamena, vis sunkiau prisimena vaikui augant. Atskira tema galima netgi uzvesti - o kuriems galams tuos skaicius prisiminti?
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,-gal esate kur numate scemu dideliems paveikslams su undinemis. Buvau suradusi tokiu graziu doh.gif ,bet scemu nebuvo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 20:18)
Reminu pati,ner pinigu nest i reminimu centrus.Beto pas mane draugai neisrankus biggrin.gif

jei reik pigaus varianto(remams) gali uzsisakyt FUJI salonuose, ten padaro tokius kokiu reik remelius(pagal tavo ismatavimus), taip pat ispjauna ir pasporta kvadratini-staciakampi ir nemazas pasirinkimas yra, bet daugiausia plastiko, mediniai kaip ir visur turi kaina
mokytis niekada nevelu mirksiukas.gif su kekvienu darbu vis geriau gausis
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 14, 22:14)
Geriausia dovanot kas ivertina darbelius, ir zinai kad butent tavo daromi darbai patinka  mirksiukas.gif  O dar gereusiai dovanot, kai gavejas pats isirenka kelis pavyzdukus kokiu nori  mirksiukas.gif Beje tu ir nekreipk demesio, jei nenori ir nereikia, bus kas nores ir ivertins tavo darbelius mirksiukas.gif  thumbup.gif

esmė post'o buvo ne apie įvertinimą/neįvertinimą, o apie tai, kad bendra tendencija yra jau iš anksto, dar nemačius darbų, bjaurėtis siuvinėtais paveikslais ir bijoti gauti tokią dovaną, nes labai didelė dalis jų baisūs smile.gif

tik nepulkit kiekviena asmeniškai įsižeisti, neturiu minty nei vieno konkretaus darbo iš šito forumo, kalbu apie bendrą tendenciją, apie rusiškas, lenkiškas schemas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 15 balandžio 2008 - 08:29
QUOTE(winia @ 2008 04 15, 08:26)
esmė post'o buvo ne apie įvertinimą/neįvertinimą, o apie tai, kad bendra tendencija yra jau iš anksto, dar nemačius darbų, bjaurėtis siuvinėtais paveikslais ir bijoti gauti tokią dovaną, nes labai didelė dalis jų baisūs smile.gif

tik nepulkit kiekviena asmeniškai įsižeisti, neturiu minty nei vieno konkretaus darbo iš šito forumo, kalbu apie bendrą tendenciją, apie rusiškas, lenkiškas schemas smile.gif

drinks_cheers.gif Vėliau ta pati draugė ne kartą prašė siuvinėto paveikslo, bet aš jau nebeprisiverčiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 04 15, 00:03)
Buna, ir dazniau nei galvoji. O tos, kurios pamena, vis sunkiau prisimena vaikui augant. Atskira tema galima netgi uzvesti - o kuriems galams tuos skaicius prisiminti?

Juk tai pirmieji vaiko skaičiai wub.gif na, bet čia ne vieta tokiom diskusijom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas nors esate užsimačiusios schemelių su tedžiais? blush2.gif

Tų, kur buvau išsisaugojus nuorodą, nebėr, o esu pažadėjus išsiuvinėt konkretų meškiuką su marškinėliais, ant kurių užrašyta "I love U"... unsure.gif

Būčiau be galo dėkinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2008 04 15, 11:24)
Sveikos  4u.gif

Gal kas nors esate užsimačiusios schemelių su tedžiais?  blush2.gif

Tų, kur buvau išsisaugojus nuorodą, nebėr, o esu pažadėjus išsiuvinėt konkretų meškiuką su marškinėliais, ant kurių užrašyta "I love U"...  unsure.gif

Būčiau be galo dėkinga... 4u.gif

sito ieskai?
tedis
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 15, 12:35)
sito ieskai?
tedis

Jo, labai-labai ačiū! 4u.gif

Atsispausdinau tik schemą su backstich'u, tai dabar nematau nieko po juo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irine: 15 balandžio 2008 - 11:07