Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(troja3030 @ 2008 04 12, 06:43)
eik tu peklon, kaip grazu...bet kokia cia programele  g.gif

nu tik nepradekim vel apie ta pati... doh.gif juk yra ankstesniuose puslapiuose parasyta.
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2008 04 09, 22:19)
cia darau su photoshopu smile.gif  paskui galima ant lapo atsispausdinti smile.gif

O kaip tu darai su photoshopu?
Atsakyti
Kaune irgi tie siuliukai atskirai sukabinti as biskorniuka su jais siuvinejau
user posted image
Atsakyti
user posted image
Liko tik viršutinė medžio šakelė su žiedukais smile.gif man tai gražiai atrodo gyvai it gyvas bigsmile.gif tik foto viską nublukino, na kai baigsiu tai normaliai prie natūralaus apšvietimo nufotografuosiu, nes rėminsiu tik kai baigsiu ir antrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 04 12, 22:32)
Liko tik viršutinė medžio šakelė su žiedukais smile.gif  man tai gražiai atrodo gyvai it gyvas bigsmile.gif  tik foto viską nublukino, na kai baigsiu tai normaliai prie natūralaus apšvietimo nufotografuosiu, nes rėminsiu tik kai baigsiu ir antrą ax.gif

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 04 12, 22:32)
Liko tik viršutinė medžio šakelė su žiedukais smile.gif  man tai gražiai atrodo gyvai it gyvas bigsmile.gif  tik foto viską nublukino, na kai baigsiu tai normaliai prie natūralaus apšvietimo nufotografuosiu, nes rėminsiu tik kai baigsiu ir antrą ax.gif

bigsmile.gif Atrodo kaip gyvas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri turit nesudetingu flamingu ir geliu shemuciu blush2.gif
Atsakyti

Liko tik viršutinė medžio šakelė su žiedukais smile.gif man tai gražiai atrodo gyvai it gyvas bigsmile.gif tik foto viską nublukino, na kai baigsiu tai normaliai prie natūralaus apšvietimo nufotografuosiu, nes rėminsiu tik kai baigsiu ir antrą ax.gif
[/quote]
4u.gif LABAI GRAZUS DARBELIS thumbup.gif
Atsakyti
dėkui visoms 4u.gif keista, kad nors siuvinėjau ir nurodytais DMC numeriais, jų paveiksliuke paukščiukas šiek tiek kitoks ir gėlės šviesesnės g.gif matyt teisybė kad užsienio DMC atspalviai skiriasi nuo lietuvoj parduodamų unsure.gif na bet vistiek man jis fainulka toks mažas burbuliukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 13 balandžio 2008 - 10:50
QUOTE(Little angel @ 2008 04 13, 11:49)
dėkui visoms 4u.gif  keista, kad nors siuvinėjau ir nurodytais DMC numeriais, jų paveiksliuke paukščiukas šiek tiek kitoks ir gėlės šviesesnės g.gif  matyt teisybė kad užsienio DMC atspalviai skiriasi nuo lietuvoj parduodamų unsure.gif  na bet vistiek man jis fainulka  toks mažas burbuliukas bigsmile.gif

na tikrai nemanau, kad DMC mūsų rinkai gamina kitus siūlus hihihi.gif
tu juk žiūri į nuotrauką, o ne į originalą, tai kaip gali idealiai sutapti spalvos?
Atsakyti
user posted image user posted image

va kad būtų aiškiau dedu dvi foto

na manau, kad jau kas parodyta pas juos ant viršutinio lapo tai ir turi taip gautis g.gif o kad DMC atspalviai net Lietuvoj skiriasi tai čia ne naujiena, aš būna jei turiu kokį siūlą dasipirkt tai imu ir tą turimą kad pažiūrėt ar tikrai tas blush2.gif nes skaičiau kitur kad taip pasitaiko.

vat blogai kad nete niekur neradau tokio paukštuko jau išsiuvinėto, kad patvirtint savo nuomonę arba paneigt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 04 13, 13:16)
[img]o kad DMC atspalviai net Lietuvoj skiriasi tai čia ne naujiena, aš būna jei turiu kokį siūlą dasipirkt tai imu ir tą turimą kad pažiūrėt ar tikrai tas blush2.gif   nes skaičiau kitur kad taip pasitaiko.

Tai net mezgimo siūlus perkant reikia žiūrėti, kad būtų ta pati partija, nes kitaip gali truputėlį skirtis. Bet taip yra visur, tai tikrai nereiškia, kad Lietuvoj kokie nors prastesni DMC siūlai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 13 balandžio 2008 - 12:21