Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Klajokle @ 2008 04 10, 15:07)
ir as,bet pasirodo netaip unsure.gif
mano klajoklexx  ax.gif
ups...o as jau visa issiuvinejau antraip blink.gif  doh.gif

Na nzn, bet as kai siuvinejau, tai butent to zurnalo paveikslelyje issiuvinetam pvz yra issiuvineta butent tokiais / pusiniais kryziukais smile.gif o ir lengviau is tos puses bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 11:37)
galiu programele atsiusti per skype arba apstu nes nedaug vietos uzima
mirksiukas.gif

Gal galima būtų ir man tą programėlę ax.gif Skypėj esu ericacin
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 10, 12:23)
Na nzn, bet as kai siuvinejau, tai butent to zurnalo paveikslelyje issiuvinetam pvz yra issiuvineta butent tokiais / pusiniais kryziukais smile.gif o ir lengviau is tos puses  bigsmile.gif

na ir pas mane taipat. g.gif
Dar klausimas,kaip siuti tas linijas(pamirsau,kaip vadinas)?siuvu kas 3 langelius kitur po 1 tereik,bet kazkaip negraziai gaunas...A taip ir turi but? g.gif

as atrodo parsisiunciau ta programa,tik db reik aiskintis,kaip veik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 10 balandžio 2008 - 14:54
Na nežinau kaip kitos tuos pusinius siuvinėja, bet mano pusniai atrodo taip: /////, o normalaus kryžiuko siūliukai viršutiniai gula taip \\\. Taip ir patogiau siuvinėt ir visai normaliai žiūrisi. Mano visi darbai taip su pusiniais siuvinėti ax.gif

Dėl "Backstich'o... Aš siuvinėju kas du kriiukus, na tą dygsnį vieną, jei ilgesnė linija ir kas tris, priklauso nuo pačių linijų, juk būna reikia ir kas vieną kryžiuką padaryt mirksiukas.gif siuvinėk kaip tau patogiau svarbu kad tavo backstichas su schema sutaptų

Christin, jei nori, kad programos nelaikytų virusu pirmą ją suarchyvuok, padaryk iš jos zip failą, o tada jau siūsk mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu ir as programeles
skype esu aura789
aciu 4u.gif
Atsakyti
naujausias mano mazas darbelis - raktu pakabukas

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2008 04 10, 15:14)
naujausias mano mazas darbelis - raktu pakabukas

Kaip sitoki pasidaryt??? bigsmile.gif thumbup.gif
Mano backstitch atrodo taip.a normaliai ziurisi?schemoj buvo nurodyta siut 2gijom,bet manau geriau reikejo 1... g.gif

user posted image
Atsakyti
mantai žiūrisi normaliai, ypač jei buvo nurodyta dviem siūlais siuvinėt. Tikrą vaizdą vistiek pamatysi tik pabaigus darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 10, 18:18)
Mano backstitch atrodo taip.a normaliai ziurisi?schemoj buvo nurodyta siut 2gijom,bet manau geriau reikejo 1... g.gif

Aš gal vienu daryčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 10, 17:18)
Kaip sitoki pasidaryt??? bigsmile.gif  thumbup.gif

reikia nusipirkti stai toki raktu pakabuka user posted image (as pirkau is cia http://www.sewandso..../ran566-0.html), tuomet susirandi kokia maza schema ir issiuvineji ax.gif

o del tavo siuvinejamo paveiksliuko, tai graziau atrodytu su vienu siuliuku backstitch'as mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egverb: 10 balandžio 2008 - 17:30
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 10, 18:18)
Kaip sitoki pasidaryt??? bigsmile.gif  thumbup.gif

aš pati siuvinėjau su 2
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 10, 17:18)

Dar karta paziurek i rakta - ten parasyta - "Shov nazat igolkoi v 1 nit", t.y. "backstitch" daryti su 1 siulu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 10 balandžio 2008 - 18:11