Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paukščiukas @ 2008 04 10, 12:45)
Pasivaidensiu, štai mano vakar baigtas darbelis. Bus sesei į virtuvę

Labai gražus... thumbup.gif jis yra vienas iš mano planuojamų - kai kada nors laiko turėsiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 11:37)
galiu programele atsiusti per skype arba apstu nes nedaug vietos uzima
mirksiukas.gif
vakar kol prisiminiau ir as viska isbandiau

Labas darbštuolės, skaitinėju čia pas jus jau kelinta diena, taip kažko užplaukė ir man įsivelti į šituos rankdarbius., tik vis dar nesiryžtu, nes baisia kantrybės neturiu. Dar labai noriu visas pagirti - nu bet grožis jūsų darbelių - tai neišpasakytas. thumbup.gif
Nesu visai žalia, bet jau 100 metų kaip nesiuvinėjau, pradžia buvo tai prieš kokius 20 metų, kai mirė mano močiutė ir paliko TOKĮ siuvinį nebaigtą didžiulį - bent man tada taip atrodė 40x50 ir kalną siūlų (įvairių spalvų ir faktūrų). Siuvinys buvo ant baisiai storos juodos medžiagos, ant jos užsiūtas tinklinis audinys (kad būtų galima kryželiu siuvinėti, na ir pats paveikslas tai didžiulis kryžius su rožėmis apačioje (kai kur dar teko tokį matyti ant sienos). Tai man krikštamotė įteikė man tą "džiaugsmą" ir pasakė - "čia tau vaikeli pabaigti, o kol nebaigsi tai neištekėsi" doh.gif O man metų buvo 14, tai aš nelabai ir skubėjau - kankinau aš tą siuvinį gal 10 metų - tai pasiuvu ir vėl nukišu keliems mėnesiams - čia man su juo buvo kaip su tom "geležinėm klumpėm" lotuliukas.gif , labai jau pirštus paskausdavo nuo to storo audinio, aišku pabaigiau aš jį, dar ir tą tinklą po siųlą nuardyt - ištraukyt reikėjo, bet didelės meilės siuvinėjimui taip ir nepajutau. schmoll.gif , bet čia brolienė "serga siuvinėjimo manija" ir aš pasenau, na ir laiko tuoj turėsiu daugiau - nestuke.gif , baigiam buto renovacijas, tai noris kažko gražaus ant sienos...ir šitoks grožis bigsmile.gif pasižiūrėjus į jūsų darbelius net seilė nutyso... tik dar niekaip neapsisprendžiu ko aš noriu... gal kokio Salvadoro Dali (neįsivaizduoju iš kur aš jį gausiu, bet jei MonaLiza yra tai gal...)
... bet pradžiai gal ir man tą programulkę permestumėt ax.gif busiu labai dėkinga..
drinks_cheers.gif
Atsakyti
p.s. mano skypas toks pats kaip čia - vilmado
AČIŪ iš karto rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas netycia turi sito paveiksliuko schema blush2.gif 4u.gif http://picasaweb.goo...uscoEsteGrafico
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 12:37)
galiu programele atsiusti per skype arba apstu nes nedaug vietos uzima
mirksiukas.gif

Gal ir man galetum atsiust sia programele 4u.gif mirksiukas.gif O ji laikina ar visam yra? smile.gif Is anksto labai dekoju, mano pastas laura.karpaviciene@gmail.com
Atsakyti
trumpas klausimukas.Kaip siuvinet pusini kryzeli?ta prasme i kuria puse jis turi but?
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 10, 14:41)
trumpas klausimukas.Kaip siuvinet pusini kryzeli?ta prasme i kuria puse jis turi but?

Bent jau as tai siuvineju toki / ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kam zadejau atsiusti programele pastu, labai atsiprasau, bet pastas supranta kaip bloga faila ir neleidzia jo issiusti. Turbut galvoja kad tai virusas. Net nezinau kaip perduoti, nes nezinau kur patalpinti kad galetumet parsisiusti. Jei kuri zinot koki buda rasykit. blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 14:46)
Merginos, kam zadejau atsiusti programele pastu, labai atsiprasau, bet pastas supranta kaip bloga faila ir neleidzia jo issiusti. Turbut galvoja kad tai virusas. Net nezinau kaip perduoti, nes nezinau kur patalpinti kad galetumet parsisiusti. Jei kuri zinot koki buda rasykit. blush2.gif  g.gif

o kaip per skypa, jei siuncias tai mano nikas raimondas21 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 10, 14:41)

Pusinis kryželis turi būti palinkęs į tą pusę, į kurią palinkę viršutiniai pilno kryželio dygsniukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 10, 11:46)
Bent jau as tai siuvineju toki / ax.gif  mirksiukas.gif

ir as,bet pasirodo netaip unsure.gif

QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 11:46)
Merginos, kam zadejau atsiusti programele pastu, labai atsiprasau, bet pastas supranta kaip bloga faila ir neleidzia jo issiusti. Turbut galvoja kad tai virusas. Net nezinau kaip perduoti, nes nezinau kur patalpinti kad galetumet parsisiusti. Jei kuri zinot koki buda rasykit. blush2.gif  g.gif

mano klajoklexx ax.gif

QUOTE(bugyte @ 2008 04 10, 11:55)
Pusinis kryželis turi būti palinkęs į tą pusę, į kurią palinkę viršutiniai pilno kryželio dygsniukai  mirksiukas.gif

ups...o as jau visa issiuvinejau antraip blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 10, 15:07)
ir as,bet pasirodo netaip unsure.gif
mano klajoklexx  ax.gif
ups...o as jau visa issiuvinejau antraip blink.gif  doh.gif

Nieko baisaus, paveiksliukas juk nuo to nenukentėjo smile.gif
Atsakyti