Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juratere @ 2008 04 08, 14:10)
4u.gif Labai grazus darbelis thumbup.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 04 08, 18:09)

QUOTE(giege @ 2008 04 08, 18:16)
Labai gražu.
O Aidą (ar gal čia linas) tokią pirkai, ar pati dažei?

Ačiū dar kartelį merginos 4u.gif
Aidą tokią margą jau pirkau GA mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai ka vakar bezaisdama su programele pasidariau. Tik nezinau kada pradesiu siuvineti ja.

http://picasaweb.goo...513825125906290
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 11:26)
Stai ka vakar bezaisdama su programele pasidariau. Tik nezinau kada pradesiu siuvineti ja.
http://picasaweb.goo...513825125906290

kokią programą naudojai
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 04 10, 11:44)
kokią programą naudojai

HaftiX
Atsakyti
Pasivaidensiu, štai mano vakar baigtas darbelis. Bus sesei į virtuvę

user posted image
Atsakyti
Paukščiuk, labai gražus darbelis 4u.gif

QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 11:48)

O kaip pririnksi siūlus, juk ta programa jų nerodo (arba aš nerandu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2008 04 10, 09:06)
sveikutės, laaabai nustebau kad iš kasiulai jūs taip greit viską gaunate, bo savo medžiagytės aš laukiu nuo vasario pradžios.....sąskaita apmokėta...

man tai keista ,kad tu su ja tik laiko nebandei susisiekt ir išsiaiškinti prekių negavimo priežasties g.gif pasiskambink ar meilą nusiūsk dar šnd norodyk viską ir kai gausi atsakymą jei nesunku čia parašyk priežastį, nes man asmeniškai kažkaip nesitiki kad taip ilgai prekės keliauja be svarios priežasties schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 04 10, 12:48)
Paukščiuk, labai gražus darbelis  4u.gif
O kaip pririnksi siūlus, juk ta programa jų nerodo (arba aš nerandu)  g.gif

duoda.

Pasirenki kokios nori firmos. konvertuoji, o paskui ant paveiksliuko spaudi desini peles klavisa ir ismeta kaip nori kad rodytu paveiksliuka ir zenkliuku ir spalvu ir siulu numerius duoda pasirinktos firmos. Cia mano frezijos tai dmc ir atrodo 24 spalvos ant juodos ir bandziau ant baltos kaip atrodo kanvos. (duoda pasirinkti kanvos spalva)
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 11:11)
duoda.

Pasirenki kokios nori firmos. konvertuoji, o paskui ant paveiksliuko spaudi desini peles klavisa ir ismeta kaip nori kad rodytu paveiksliuka ir zenkliuku ir spalvu ir siulu numerius duoda pasirinktos firmos. Cia mano frezijos tai dmc ir atrodo 24 spalvos ant juodos ir bandziau ant baltos kaip atrodo kanvos. (duoda pasirinkti kanvos spalva)

Aš GOOGLE įvedžiau šitą pavadinimą ir man kad primetė nuorodų doh.gif Bet kad siuvinėjimui,tai lyg supratau lenkiškam psl. Dabar MB reise,o jis supranta lenkiškai,tai ,kai grįš,bandysim ir pasiaiškint smile.gif Sudomino mane ta programikė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 04 10, 13:11)
duoda.

Ot ačiū, o aš vakar tiek vargau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 04 10, 13:24)
Aš GOOGLE įvedžiau šitą pavadinimą ir man kad primetė nuorodų  doh.gif  Bet kad siuvinėjimui,tai lyg supratau lenkiškam psl. Dabar MB reise,o jis supranta lenkiškai,tai ,kai grįš,bandysim ir pasiaiškint  smile.gif  Sudomino mane ta programikė  mirksiukas.gif

galiu programele atsiusti per skype arba apstu nes nedaug vietos uzima

QUOTE(papuga @ 2008 04 10, 13:25)
Ot ačiū, o aš vakar tiek vargau... blink.gif

mirksiukas.gif
vakar kol prisiminiau ir as viska isbandiau
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 04 10, 11:48)
Paukščiuk, labai gražus darbelis  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti