Ačiū už gražius žodžius
Ne-a, čia ne komplektukas, mačiau pirkti rinkinį bet jo kaina truputį išgąsdino (95 lt), tai nusprendžiau pati viską susirinkti: schemą gavau ir interneto, o siūliukus ir Aidą pirkau GA. Gavosi ~ 45 lt ir dar siūliukų liko krūva kitiems paveikslėliams
Labai grazu tokios tikroviskos.bugyte per kiek laiko issiuvinejai toki darbeli?
QUOTE(dragon.fly @ 2008 04 08, 10:25)
labai ilgai jį kankinau - pradėjau lapkričio mėnesį bet iškart prisipažinsiu, kad siuvinėjau ne kiekvieną dieną, o ir per dieną siuvinėdavau vidutiniškai po 2-3 valandas, kartais padėdavau į šalį net savaitei ar kelioms ir imdavausi kito paveikslėlio, laukdavau kol sugrįš įkvėpimas žodžiu nepersistengdavau
QUOTE(bugyte @ 2008 04 08, 09:55)
Kaip vakar sakiau, pasirodau aš su savo pagaliau pabaigtom orchidėjom, na dar ne visai pabaigtom - ant dienų nešiu rėmint
Gal bišky kreivokai nufotkinau
Gal bišky kreivokai nufotkinau
Labai grazus darbelis, taip graziai ziurisi
QUOTE(bugyte @ 2008 04 08, 09:55)
Kaip vakar sakiau, pasirodau aš su savo pagaliau pabaigtom orchidėjom
Labai gražiai žiūrisi, kur žadi kabinti?
reikia jūsų patarimo Ar siuvinėt aplinkui rėmelį?
[img] [/quote]
Grazus paveiksliukas, as siulyciau siuvineti remeli
galvoju gal tokį, tik be kringelių
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 08, 11:02)
Labai grazus darbelis, taip graziai ziurisi
QUOTE(paukščiukas @ 2008 04 08, 13:42)
Labai gražiai žiūrisi, kur žadi kabinti?
Ačiū
Nežinau ar namie pasiliksiu, kai siuvinėjau vis pagalvodavau kad anytai labai patiktų paveikslėlis nes ji gėlyčių mylėtoja, tai gal pas ją namus ir iškeliaus
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 04 08, 13:42)
Aš tai sakyčiau jei pats paveiksliuko rėmelis (kalbu apie medinį) bus nedidukas ir eis 1-2 cm prie paveikslėlio tai nereiktų siuvinėti rėmelio, o jei didesnis tuomet būtų gražiau su
ačiū merginos už patarimus
[quote=bugyte,2008 04 08, 09:55]
Kaip vakar sakiau, pasirodau aš su savo pagaliau pabaigtom orchidėjom, na dar ne visai pabaigtom - ant dienų nešiu rėmint
Labai grazus darbelis
Labai grazus darbelis
sveikos merginos, na as ir jau susiruosiau kurti sedevra, pirmiausia rozes paskui ta kudikeli, tik va beda kur turiu schemute to leliuko ant ranku ji man negraziai atsispausdina. gal kuri galit atsiusti normalia schema
QUOTE(bugyte @ 2008 04 08, 08:55)
gražu