QUOTE(ciainga @ 2008 06 22, 12:41)
Perskaičiau visą temą ir, tiesą pasakius, kraupstu nuo tokių pasisakymų. O jų tikrai buvo ne vienas. Na, kas per mada skaičiuoti svetimus pinigus
Aš tai tikrai negadinčiau sau nuotaikos dėl 20-30 lt, kai isleidžiam apie 1000.
o aš tai, tiesą sakant, nematau, dėl ko čia reiktų kraupti
Žmonės, beje, skaičiuoja, ne svetimus, o savus pinigus. Ir esmė turbūt net ne piniguose, o tame, kad iš anksto nesitarus ir neprašius puošimo, už jį reikalaujama susimokėti. Aišku tai smulkmena, bet man tokios smulkmenos irgi nepridėtų šventei žavesio
Bet aišku, kiekvienam savo...Matyt, visgi geriau būtų, kad ir puošimas būtų įtrauktas į oficialias muziejaus paslaugas, kurias galima rinktis arba ne, tada viskas visiems būtų aišku
QUOTE(Skorpe @ 2008 06 22, 21:22)
prie soninio ivaziavimo kasu nera, taciau nusipirkus bilietus pagrindiniame iejime, galima laisvai ieti pro sonini...Mes taip ir dareme kelis kartus, paskutini karta per draugu mergytes krikstynas....o nuo ten pestute tikrai labai arti
labai ačiū tau už info
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2008 06 22, 22:59)
Mane labai sudomino krikstynos Rumsiskese, atrodo gana originalu ir neiprasta, bet gal kas gali parasyti kiek tai kainuoja? Sakykim butu 15 zmoniu. Ziurejau ju internetiniame puslapy tai nelabai tu kainu supratau
pats renginukas kainuoja 200 Lt + įėjimo bilietai kiekv. žmogui (suaugusiam, atrodo, 10 Lt) + 100 Lt vaišės + kunigėliui už krikštą (50-200 Lt, čia kaip kas nusprendžia) + koplytėlės puošimas 20-50 Lt (jei dėl jo tariamasi). Taigi, 15 žmonių susidarytų maždaug apie 500-600 Lt
The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been. Albert Einstein