del berneliu tai man ten maistas....atsiprasant
o del arkliu tai siaubas, komentarus gerai kad po visko pasiskaiciau, buciau atsisakius minties del rumsiskiu
na musu krikstas buvo savaitgali si. Oras pasitaike labai liuksiskas. Bet....kazkaip man tos apeigeles pas bobute ispudzio labai didelio nepaliko (gal pernelyg daug tikejausi?) - pasijuokem, is kriksto tevu pasityciojom truputeli, tradicijas prisiminem. Bet man kazkaip viskas labai sugrustai buvo (pvz ragina valgyti, gerti o tuo tarpu veiksmas vyksta su krikstateviais). Truputi ir bobute buvo pavargus, su dirbtine sypsena tokia
Truputi musu sveciai buvo susikauste ir nevisi suprato kame cia reikalas ir ka mes toj troboj veikiam. Na zodziu nesigailiu kad dalyvavom, bet dabar daryciau viska kitaip. Ir krikstatevius turbut kitus rinkciausi, tik kad nera is ko rintis
po bobutes apeigeliu krikstijom baznycioj muziejaus. Zinokit bobulencija su gelem tai nurenka visas geles jei nesusitare del ju. Baznycia visai plika tokia buvo
po musu kriksto is sandeliuko pradejo traukt geles ir sustate, lauko geles bet visvien jaukiau. Kunigelis krikstijo zaibo greitumo, as nespejau su jo poteriais, kiti sake net pagalvot nespejo o jis jau AMEN
bet krikstas visur greitas reikalas
po visko susiradom stala su suolais gamtoj, uzkandom mazumele, pasifotkinom kas norejo, padovanojom dovanas seneliams, isakymus krikstateviams. Zaidima ta viena kur jau rasiau su simboliniais prizais zaidem, klausimai buvo apie dukryte vien tai pasimate kas labiau vaiku domisi ir rupinasi
Manau kad nelabai suprastas liko mano sis zaidimas, sveciai musu i prizus labai skeptiskai paziurejo. Idejau daug darbo ir laiko planuodama krikstynas, daugiau tikrai nevargsiu nei vienam baliui taip, nes matau kad puse gimines visai neturi kurybines gysleles ir nesupranta manes dziaugiuosi kad mano dukryte jau pakrikstyta, kad pasitaike puikus oras, kad nufilmavom apeigeles atminimui, kad turim visus bobutes suvenyrus ir kad juos dukryte tures uzaugus. Dziaugiuos kad stengiausi, nes viska dariau del mazutes savo