Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Rumsiškėse.2tema

QUOTE(ramčiukas @ 2008 05 20, 22:59)
as irgi neisivaizduoju tu atstumu, jeigu arkliu nebus tai ar toli nuo tu apeigu vietos koplycia, nes mes pas vadove 15.30 o baznycioj 16.30. ar spesim nueiti?  g.gif

kaip as jau jaudinuosi  cool.gif

Nuo tos trobelės iki koplyčios visai netoli, ji netgi matosi nuo ten, max 5 min kelio.

Nesijaudink, viskas bus gerai mirksiukas.gif Gražių krikštynų ir kad oras šventės nesugadintų 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(liuoga @ 2008 05 20, 23:07)
Nuo tos trobelės iki koplyčios visai netoli, ji netgi matosi nuo ten, max 5 min kelio.

Nesijaudink, viskas bus gerai  mirksiukas.gif Gražių krikštynų ir kad oras šventės nesugadintų  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Va, kelios akimirkos iš mūsų krikštynų

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes Liogos! Mamytes,mane vis neramina vienas dalykas.Mano sunelis taip prilipes prie manes,kad su baisiausiais riksmais eina net pas savus. Todel pergyvenu,ar jis eis pas pribuveja ir pas krikstatevius ant ranku?! Kaip jusu vaikuciai elgesi tuo metu?Labai dekui!
Atsakyti
QUOTE(dianaairija @ 2008 05 21, 08:53)
Labai grazios nuotraukytes Liogos! Mamytes,mane vis neramina vienas dalykas.Mano sunelis taip prilipes prie manes,kad su baisiausiais riksmais eina net pas savus. Todel pergyvenu,ar jis eis pas pribuveja ir pas krikstatevius ant ranku?! Kaip jusu vaikuciai elgesi tuo metu?Labai dekui!

Na, maniškis tai be problemų pas svetimus eina. Bet buvo, kad bažnyčioj kelis kartus prašėsi pas mane, tai paimdavau trumpam, paskui vėl krikštatėviui atiduodavau.
Atsakyti
KOKIOS GRAZIOS FOTKES LIUOGA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
liuoga o jus tuos papuosimus uzsisaket ar jau buvo. siaip labai graziai pavasariskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramčiukas @ 2008 05 21, 13:38)
KOKIOS GRAZIOS FOTKES LIUOGA  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
liuoga o jus tuos papuosimus uzsisaket ar jau buvo. siaip labai graziai pavasariskai atrodo  thumbup.gif

Buvau užsakius koplytėlės papuošimą, bet prašiau, kad dėtų tik gėles ir žvakutes, o bantų nerištų
Atsakyti
siaip kiek pastebejau ten puosia pagal metu laikus, praejusi sekmadini buvo papuosta alyvomis ir tokiais alie tuliais - MB sake, kad labai gerai atrode palyginus su rudeniniu puosimu..
Atsakyti
sveikos, mamytės 4u.gif

na ir nuliūdinot dėl arklių verysad.gif , bet gal dar bandysiu pasiskambint ir gražiai tartis, kad neatšauktų to mūsų užsakymo. Mes juos jau senokai buvom užsakę unsure.gif

Liuoga, nuotraukytės thumbup.gif (čia truputį ne į temą, bet jūs su krikšto mama kartais ne dvynukės? g.gif nes jau tokios panašios bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2008 05 20, 13:31)
Mūsų 19 žmonių buvo. O valgėm "Dzūkų" kepsnį. Tikrai skanus ir porcija padori  smile.gif

va ir aš buvau šitą kepsnį nusižiūrėjusi, tai dabar, kai patvirtinai, kad neblogas, turbūt jį ir užsakinėsiu rolleyes.gif Tik dėl šaltų niekaip nenusprendžiu, galvoju, gal leist svečiams patiems iš meniu išsirinkti vietoj, kas ko nori ir mėgsta g.gif Tik karštus visiems vienodus. Nu gal tik kokio sūrio asorti prie vyno tai visų skoniams tiktų
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2008 05 20, 22:31)
Šaltų neužsakinėjom, o alkoholį ten pirkt reikia, savo neleido atsivežt. Bet brangiai ten pas juos gaunasi, vyno butelis ~30 Lt, brendžio ~60 Lt.

Tikiuosi alkoholis pilstomas pas juos, nebutina imti buteliais blush2.gif
Tai pas jus buso tik karstas ir desertas? ax.gif
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 21, 14:32)
va ir aš buvau šitą kepsnį nusižiūrėjusi, tai dabar, kai patvirtinai, kad neblogas, turbūt jį ir užsakinėsiu  rolleyes.gif Tik dėl šaltų niekaip nenusprendžiu, galvoju, gal leist svečiams patiems iš meniu išsirinkti vietoj, kas ko nori ir mėgsta  g.gif Tik karštus visiems vienodus. Nu gal tik kokio sūrio asorti prie vyno tai visų skoniams tiktų

Kadangi musu bus nedaug (11 zmoniu), tai visiems uzsakysiu karsta to ko jie nores patis. Leidziu jiems patiems issirinkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 21 gegužės 2008 - 14:33
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 21, 14:00)
Liuoga, nuotraukytės  thumbup.gif (čia truputį ne į temą, bet jūs su krikšto mama kartais ne dvynukės?  g.gif nes jau tokios panašios  bigsmile.gif )

Taip, dvynukės smile.gif

QUOTE(Svetikas @ 2008 05 21, 15:32)
Tikiuosi alkoholis pilstomas pas juos, nebutina imti buteliais blush2.gif
Tai pas jus buso tik karstas ir desertas? ax.gif

Taip, pas mus buvo tik karštas ir desertas. Nes prieš tai prie vandenuko buvom pasidarę tokį ale mini pikniką su šampe ir vieno kasnio sumuštinukais. Pagalvojau, kad jei tik atėjus pateiks karštą, tai paskui tų šaltų niekas ir nevalgo.
Atsakyti