Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

QUOTE(yuki @ 2008 12 14, 14:55)
klaipėdoj mačiau 'iki' ir kaina nebuvo žvėriška, bet tiksliai nepasakysiu.

Dekui, paziuresiu, gal ir Vilniaus Iki tada bus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,tiesa pasakius aš už lavinamuosius žaidimus,tik kai kurie tokie brangūs,teks kažka ieškoti savo mažyliui ax.gif
Atsakyti
Musu mazoji daugiausia zaidzia su kaladelemis lego, knygutemis ir modelinu (prilipdom jai figureliu ir su jom zaidzia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelė-Marija @ 2008 12 14, 20:16)
Sveikos,tiesa pasakius aš už lavinamuosius žaidimus,tik kai kurie tokie brangūs,teks kažka ieškoti savo mažyliui ax.gif

Mano manymu, lavinamieji nebūtinai brangūs rolleyes.gif Duok sagą ir per ją verti siūlą, ir bus labai lavinamasis ir namuose pigus žaislas thumbup.gif
Atsakyti
geriausias zaislas manau bliudai , kaip rase mamyte sagos , bet mes naudojom ratukus , kur nuo uzuolaidu medinius smile.gif
Atsakyti
na mano dar mėto formeles į kubą,žaidžai sumašinytėmis,nupirkuss ir esu lavinamąją sistemą,tačiau kolkas ja nelabai domisi..liūdna,kad lietuviškų tokių sistemų ribotai yra,galima sakyti-visai nėra,tik šuniukas ir trys paršiukai(kompiuteris).
O linksmiausia yra kraustyti stalčius ir spinteles clap.gif
Atsakyti
...mano zaidzia su stalciu turiniu. Riogso zaislu kalnai. Kol naujien- idomu. Paskui dzin.

Nupirkom nauja palaipine su daug navarotu. Nulis. Tikiuosi, kad susidomes dar.
Stumdukas- masinyte- nulis emociju

Sveciuose pazaide su FP varteliais. Mama jau suka galva: "Gal isigyti?" Bet itariu, kad dar anksti..

Gal nuo metu prades kuo dometis.

Kai pasiskaitai, kad tokio amziaus vaika ir kamuoli moka metyti ir formeles delioja didesne-mazesne,,,plaukai siausias, kad pas mus su siuo klausimu jokiu pokyciu. Fiziskai vystesi ir vystosi labai sparciai, bet dvasiskai"... Ir nesakau, kad tuo neuzsiimam...
Atsakyti
lavinamasis trikampis user posted image

Sveikos, mamytes, gal as per mazai po parduotuves vaiksciojau, bet parasykit prasau, kur galima Vilniuj toki lavinamaji trikampi isigyti?  ax.gif  Ir kiek mazdaug kainuoja? Labai aciu uz atsakyma is anksto  4u.gif

labai panašių mačiau Vaikų mieste, gal kiek paprastesni. Pardavinėjami jie ir čia skelbimuose va čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 28 gruodžio 2008 - 13:44
Įvairaus pobūdžio ir turinio knygos (atitinkamai pagal amžių);
dėlionės (formos su išpjovomis arba karpyti paveikslėliai);
mozaikos;
loto;
piešimo reikmenys;
lipodymo priemonės (play doh);
kaladėlės;
konstruktoriai;
nuo trejų metų lėlės, indeliai ir t.t.

iš tikrųjų labai dažnai vaikai domisi ne daug kainavusiais žaislais, o paprastais buities reikmenimis: indais, dangteliais, skalbinių segtukais, sagomis, tėvelių rūbais ir batais... reikia tik fantazijos.
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 12 28, 13:43)
labai panašių mačiau Vaikų mieste, gal kiek paprastesni. Pardavinėjami jie ir čia skelbimuose va čia

Labai aciu 4u.gif Jau turim thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaiko TOP 10 buvo: virtuvės stalčiai, virtuvės spintelė su "zapasais", mamos kosmetyčka, mamos rankinukas, žurnalų skaitymas - plėšymas thumbup.gif .
Tik maždaug nuo 3 metų pradėjo su mašinom žaisti.
Turim keletą krūtų žaislų, tai dulka kampe.
Atsakyti
kartais pazaidziam su lele
kamuoliuku fontanu,
Patinka piesti
delione
Atsakyti