o mano dukrai nors ir penki su puse ir yra paruošiamukė labai patinka bet koks Play dough plastilino žaidimas ir į kilimą tikrai neprisivelia, neprilimpa, nusikrapšto, tiksliau nutrupa visada lengvai be jokių nuostolių namų dizainui jai patinka ir spalvos, ir plastiškumas, ir kvapas, be to rado blizgaus plastilino, todėl dar labiau mėgsta lipdyt kažkaip jai šitas užsiėmimas tiesiogine to žodžio prasme limpa
Mums daugiau kaip 7 mėn, ir mėgstamiausi žaislai yra įvairūs kamuoliukai playskool, kamuoliukų baseinas,
Infantino skambantis pripučiamas kamuolys ,
lavinamasis trikampis
FP įvairios kaladėlės
minkšti žaisliukai kimšti rutuliukais...
Infantino skambantis pripučiamas kamuolys ,
lavinamasis trikampis
FP įvairios kaladėlės
Oj tokį panašų pripučiamą daiktą ir mes turėjom mažos būdamos labai mėgiamas buvo vertas pirkti pripučiamukas
o mano kiškis visai neturi kantrybės žaisti - čia vieną veikia, čia jau kita. na nebent tokia didelė dėlionė-kilimėlis buvo įdomesnis kurį laiką, bet po kokio mėnesio jau nebenori su žaisti. dabar galvoju ką po eglute padėti, kad būtų naudinga ir sudomintų
Labai dziaugiuosi, kad taip aktyviai dalinates patirtimi. Tas pripuciamas kamuolys kaip gaila, kad apie toki nezinojau kai maziukas buvo mazesnis.
Pasidalinsiu ir as naujausiomis ziniomis: mano maziui dabar labai patinka ivairios kaladeles, ivairiu formu. Labai megsta bokstus statyti
Pasidalinsiu ir as naujausiomis ziniomis: mano maziui dabar labai patinka ivairios kaladeles, ivairiu formu. Labai megsta bokstus statyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 12 02, 18:27)
o mano dukrai nors ir penki su puse ir yra paruošiamukė labai patinka bet koks Play dough plastilino žaidimas ir į kilimą tikrai neprisivelia, neprilimpa, nusikrapšto, tiksliau nutrupa visada lengvai be jokių nuostolių namų dizainui jai patinka ir spalvos, ir plastiškumas, ir kvapas, be to rado blizgaus plastilino, todėl dar labiau mėgsta lipdyt kažkaip jai šitas užsiėmimas tiesiogine to žodžio prasme limpa
as saviskiui irgi vis delto nupirkau du rinkinukus maximoj su tuo palstelinu kaip tu aprasei - jie buvo nbrangus apie 12-13 lt ir dar akcija 40 %
irgi labai megsta lipdyt, ir dar formeliu buvo po rinkinuka
tai sita ir gaus po eglute
Maniškio mažiuko, nesudomino tas kamuolys
QUOTE(Limcamca @ 2008 12 10, 09:42)
Maniškio mažiuko, nesudomino tas kamuolys
Tai tik įrodo kad vienodu vaiku nėr,mano vyresnioji mėgsta žaisti su mašinytėm,o mažoji su lėlėm
as saviskiui irgi vis delto nupirkau du rinkinukus maximoj su tuo palstelinu kaip tu aprasei - jie buvo nbrangus apie 12-13 lt ir dar akcija 40 %
Tikiuosi dovanėlė patiks
lavinamasis trikampis
FP įvairios kaladėlės
[/quote]
Sveikos, mamytes, gal as per mazai po parduotuves vaiksciojau, bet parasykit prasau, kur galima Vilniuj toki lavinamaji trikampi isigyti? Ir kiek mazdaug kainuoja? Labai aciu uz atsakyma is anksto
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 14, 12:47)
lavinamasis trikampis
Sveikos, mamytes, gal as per mazai po parduotuves vaiksciojau, bet parasykit prasau, kur galima Vilniuj toki lavinamaji trikampi isigyti? Ir kiek mazdaug kainuoja? Labai aciu uz atsakyma is anksto
klaipėdoj mačiau 'iki' ir kaina nebuvo žvėriška, bet tiksliai nepasakysiu.