Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

musu mergina irgi labai megsta knygutes su iv. zvereliais , vaikuciais ir t.t. migdyti leles delioti kaladeles.
Atsakyti
o mano dukrai nors ir penki su puse ir yra paruošiamukė labai patinka bet koks Play dough plastilino žaidimas ax.gif ir į kilimą tikrai neprisivelia, neprilimpa, nusikrapšto, tiksliau nutrupa visada lengvai be jokių nuostolių namų dizainui lotuliukas.gif jai patinka ir spalvos, ir plastiškumas, ir kvapas, be to rado blizgaus plastilino, todėl dar labiau mėgsta lipdyt thumbup.gif kažkaip jai šitas užsiėmimas tiesiogine to žodžio prasme limpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums daugiau kaip 7 mėn, ir mėgstamiausi žaislai yra įvairūs kamuoliukai playskool, kamuoliukų baseinas,
Infantino skambantis pripučiamas kamuolys user posted image,

lavinamasis trikampis user posted image
FP įvairios kaladėlės
minkšti žaisliukai kimšti rutuliukais... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 06 gruodžio 2008 - 17:49
Oj tokį panašų pripučiamą daiktą ir mes turėjom mažos būdamos mirksiukas.gif labai mėgiamas buvo thumbup.gif vertas pirkti pripučiamukas wub.gif
Atsakyti

o mano kiškis visai neturi kantrybės žaisti - čia vieną veikia, čia jau kita. na nebent tokia didelė dėlionė-kilimėlis buvo įdomesnis kurį laiką, bet po kokio mėnesio jau nebenori su žaisti. dabar galvoju ką po eglute padėti, kad būtų naudinga ir sudomintų g.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi, kad taip aktyviai dalinates patirtimi. Tas pripuciamas kamuolys thumbup.gif kaip gaila, kad apie toki nezinojau kai maziukas buvo mazesnis.

Pasidalinsiu ir as naujausiomis ziniomis: mano maziui dabar labai patinka ivairios kaladeles, ivairiu formu. Labai megsta bokstus statyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 12 02, 18:27)
o mano dukrai nors ir penki su puse ir yra paruošiamukė labai patinka bet koks Play dough plastilino žaidimas ax.gif ir į kilimą tikrai neprisivelia, neprilimpa, nusikrapšto, tiksliau nutrupa visada lengvai be jokių nuostolių namų dizainui lotuliukas.gif jai patinka ir spalvos, ir plastiškumas, ir kvapas, be to rado blizgaus plastilino, todėl dar labiau mėgsta lipdyt thumbup.gif kažkaip jai šitas užsiėmimas tiesiogine to žodžio prasme limpa mirksiukas.gif

bigsmile.gif
as saviskiui irgi vis delto nupirkau du rinkinukus maximoj su tuo palstelinu kaip tu aprasei - jie buvo nbrangus apie 12-13 lt ir dar akcija 40 %
irgi labai megsta lipdyt, ir dar formeliu buvo po rinkinuka
tai sita ir gaus po eglute thumbup.gif
Atsakyti
Maniškio mažiuko, nesudomino tas kamuolys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 12 10, 09:42)
Maniškio mažiuko, nesudomino tas  kamuolys  schmoll.gif

Tai tik įrodo kad vienodu vaiku nėr,mano vyresnioji mėgsta žaisti su mašinytėm,o mažoji su lėlėm rolleyes.gif
Atsakyti
as saviskiui irgi vis delto nupirkau du rinkinukus maximoj su tuo palstelinu kaip tu aprasei - jie buvo nbrangus apie 12-13 lt ir dar akcija 40 %
irgi labai megsta lipdyt, ir dar formeliu buvo po rinkinuka
tai sita ir gaus po eglute 

Tikiuosi dovanėlė patiks ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

FP įvairios kaladėlės
minkšti žaisliukai kimšti rutuliukais... ax.gif
[/quote]

Sveikos, mamytes, gal as per mazai po parduotuves vaiksciojau, bet parasykit prasau, kur galima Vilniuj toki lavinamaji trikampi isigyti? ax.gif Ir kiek mazdaug kainuoja? Labai aciu uz atsakyma is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 14, 12:47)
Sveikos, mamytes, gal as per mazai po parduotuves vaiksciojau, bet parasykit prasau, kur galima Vilniuj toki lavinamaji trikampi isigyti?  ax.gif  Ir kiek mazdaug kainuoja? Labai aciu uz atsakyma is anksto  4u.gif

klaipėdoj mačiau 'iki' ir kaina nebuvo žvėriška, bet tiksliai nepasakysiu.
Atsakyti