Anksčiau buvo konstruktoriai, dabar jau telefonas ir kompiuteris
Lego duplo - super dalykas. žaidžia kasdien ir trimetė, ir metukų mergytė. nenusibosta, nesulaužo. visi kiti žaislai nuo lego įsigijimo du mėnesius neliečiami ir nereikalingi. mums rekordas
Mano vaikams nuo 1m ir 3men iki 3 metu, veliau nezinau pirmoje vietoje knygutes, su dideliais paveiksleliais, dar lenta kur papaisai po to nusivalo. Visi kiti porai dienu ir metosi numesti.
Mums nuo kelių mėnesių nepamainomas daiktas buvo Fisher Price knygutė - dar kūdikėliui įjungus pakeldavau prieš akytes, tai labai žiūrėdavo į mirksinčia nosytę ir klausydavo. Dabar, kai didesnis, tai pats varto ir spaudinėja nosytę. Knygutės taip pat labai patinka
QUOTE(Lotus-eater @ 2011 12 28, 12:48)
Man LEGO be konkurencijos pirmoj vietoj
Mūsų taip pat
QUOTE(simonalka @ 2012 03 12, 10:09)
o mes tai nuo gimimo turėjom šį:
mano mažiui labai patiko.. motorika super lavina
jeigu auginčiau dar vieną mažių, tai pirkčiau tik šį žaislą
mano mažiui labai patiko.. motorika super lavina
jeigu auginčiau dar vieną mažių, tai pirkčiau tik šį žaislą
ir mes toki turejom, vaikiukui patiko
nerandu temos apie elektromobilius,gal kurie vaikučiai turi,mamytės gali pasidalinti patirtimi,ar patinka vaikuciui,nuo kiek metu,kokie
QUOTE(*Katytė* @ 2012 07 24, 15:53)
nerandu temos apie elektromobilius,gal kurie vaikučiai turi,mamytės gali pasidalinti patirtimi,ar patinka vaikuciui,nuo kiek metu,kokie
O as pries elektromobilius, nes man atrodo kad jie vaikui na isvis nenaudingi. Atsisedo paspaude mygtuka ir viskas. Kai vaikai pilni energijos tai kur jam tame automobili issiliet? O tos masinytes kur su pedalais tai kas kita. Pvz. mes turejom balancini motocikla, tai vaikas nuo jo nenulipdavo diena nakti, o kai laikas atejo dviraciui net mokinti nebereikejo , sedo ir nuvaziavo. Elektromobiliu manau uztektu porom minuciu truputi pasilinksminimui, tikrai nedaugiau . Bet cia tik mano nuomone
QUOTE(teplė @ 2012 02 24, 20:47)
Lego duplo - super dalykas. žaidžia kasdien ir trimetė, ir metukų mergytė. nenusibosta, nesulaužo. visi kiti žaislai nuo lego įsigijimo du mėnesius neliečiami ir nereikalingi. mums rekordas