Mums po kol kas įdomu tik muzikinė karuselė, nes mažiukas dar mažas
QUOTE(mazee @ 2011 10 18, 16:46)
Taip pat pritariu ir del virtuveles bei knyguciu su lipdukais siuo metu sie uzsiemimai yra Nr. 1.
Mano sunenams (4 ir 7) tie albumai su lipdukais jau kokius metus-dvejus vis nenueina nuo ranku. Cia kazkokia populiari mada darzely buvo i nuotrauku albumus klijuot lipdukus ivairiausius. Maniskiai labai patinka pasakoti apie visus lipdukus, ju personazus, is naujo juos klijuoti, perklijuoti i skirtingus puslapius...prisiminti is kur gavo, kuriuos as dovanojau, kuriuos ismaine
Dar dabar vyresniam labai ant bangos toks padekliukas ant stalo su daugybos lentele. Tik cia greiciausiai ne ilgam bus - tik kol ismoks visa:)
mano mazajai greit bus trys metai - labai megstam puzles
Mano sunui jau 1,8 menesiai. Ir jis labai megsta zaisti su masinomis, tiek didelemis, tiek mazomis. Svarbiausia, kad tik nebutu kokios elektrines ir pacios nevaziuotu, tada labai nervinasi O siaip idomiausias uzsiemimas yra ciuozykla. Pastaciau vaikiska ciuozykla vaiku kambaryje, i basiena pripyliau plastikiniu kamuoliuku. Tai jau trecia savaite Mazasis naetsiciauzo, o ir viska megsta leisti nuo ciuozyklos Tikrai, jeigu turite vietos pabandykite vaikui labai patiks, pas mus jau isbande draugu, kaimynu ir giminiu vaikai. Visus vos galejo isprasyti namo
O mes tik dabar pradedam dometis zaislais ir ypac kramtukais
Labiausiai myli leles ir vezioti jas vezimeliu. Labai patiko staliukas su kedutem, bet cia ne zaislas o baldas tik bet kai ji nupirkom tai labai sedejo prie jo, piesti jau tada reikejo.
Medinės mašinėlės ir dėlionės popierinės su cars
QUOTE(gėlužė @ 2011 10 18, 05:19)
Mes turime ir labai patinka, jei vaikas mėgsta piešti manau labai puikus pirkinys
Po daugiau nei pusmecio kaledu senelis atnese mums kilimeli su princesem, bet nors ir labai patinka piest, jis jos nesuzavejo, sudejau, lauksiu gal dar susidomes. Mergytei 2metai 2 men.
Labiausiai pasiteisines zaislas sis, nes nesulauzomas
Ir zinoma LEGO
Ir zinoma LEGO