Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

Mums po kol kas įdomu tik muzikinė karuselė, nes mažiukas dar mažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2011 10 18, 16:46)
Taip pat pritariu ir del virtuveles bei knyguciu su lipdukais siuo metu sie uzsiemimai yra Nr. 1.

Mano sunenams (4 ir 7) tie albumai su lipdukais jau kokius metus-dvejus vis nenueina nuo ranku. Cia kazkokia populiari mada darzely buvo i nuotrauku albumus klijuot lipdukus ivairiausius. Maniskiai labai patinka pasakoti apie visus lipdukus, ju personazus, is naujo juos klijuoti, perklijuoti i skirtingus puslapius...prisiminti is kur gavo, kuriuos as dovanojau, kuriuos ismaine thumbup.gif

Dar dabar vyresniam labai ant bangos toks padekliukas ant stalo su daugybos lentele. Tik cia greiciausiai ne ilgam bus - tik kol ismoks visa:)
Atsakyti
mano mazajai greit bus trys metai - labai megstam puzles smile.gif
Atsakyti
Mano sunui jau 1,8 menesiai. Ir jis labai megsta zaisti su masinomis, tiek didelemis, tiek mazomis. Svarbiausia, kad tik nebutu kokios elektrines ir pacios nevaziuotu, tada labai nervinasi smile.gif O siaip idomiausias uzsiemimas yra ciuozykla. Pastaciau vaikiska ciuozykla vaiku kambaryje, i basiena pripyliau plastikiniu kamuoliuku. Tai jau trecia savaite Mazasis naetsiciauzo, o ir viska megsta leisti nuo ciuozyklos smile.gif Tikrai, jeigu turite vietos pabandykite vaikui labai patiks, pas mus jau isbande draugu, kaimynu ir giminiu vaikai. Visus vos galejo isprasyti namo smile.gif
Atsakyti
O mes tik dabar pradedam dometis zaislais smile.gif ir ypac kramtukais smile.gif
Atsakyti
Labiausiai myli leles ir vezioti jas vezimeliu. Labai patiko staliukas su kedutem, bet cia ne zaislas o baldas tik 4u.gif bet kai ji nupirkom tai labai sedejo prie jo, piesti jau tada reikejo.
Atsakyti
Man LEGO be konkurencijos pirmoj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Medinės mašinėlės ir dėlionės popierinės su cars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2011 10 18, 05:19)
Mes turime ir labai patinka, jei vaikas mėgsta piešti manau labai puikus pirkinys thumbup.gif

Po daugiau nei pusmecio kaledu senelis atnese mums kilimeli su princesem, bet nors ir labai patinka piest, jis jos nesuzavejo, sudejau, lauksiu gal dar susidomes. Mergytei 2metai 2 men.
Atsakyti
Mano dukrytei tai labiausiai patinka leles ANABELES ji jas vezioja su vezimeliu,maitina,supa nors dar tik jai 1.6 m,bet jau turime 3 ANABELES thumbup.gif
Atsakyti
Labiausiai pasiteisines zaislas sis, nes nesulauzomas biggrin.gif
user posted image

Ir zinoma LEGO smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 19 sausio 2012 - 21:35
Dukrytei 10mėn ir be konkurencijos ji pirmenybę teikia Chico lavinamajam staliukui: thumbup.gif

user posted image
Atsakyti