Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

aš tai išmečiau visus maximos rutuliukus, labai jau jie nesaugūs man pasirodė ax.gif tikrai niekaip jų nepriskirčiau prie naudingiausių žaislų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 27, 15:49)
aš tai išmečiau visus maximos rutuliukus, labai jau jie nesaugūs man pasirodė ax.gif tikrai niekaip jų nepriskirčiau prie naudingiausių žaislų schmoll.gif

Aš irgi gundžiausi mest, nes bijau, kad neprarytų, bet kol kas nebandė, o ir duodu tuos rutuliukus tik tada, kai matau, kaip žaidžia, tai jei jau ką - spėčiau atimt. O išmetėm tai mes kilimėlį-dėlionę su raidelėm ir skaičiukais, nes jos sudėty vyras nuodingą medžiagą rado. Ir kaip tokias vaikams gamina?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 27, 14:49)

o aš pardaviau šiuos rutuliukus ax.gif nežinau kam, bet tokia jų paklausa buvo skelbimų skiltyje, kad atsikračiau jų ir esam laimingi, nes tik ir žiūrėjau kad neprarytų doh.gif o ir dabar dar atsiranda tų kamuoliukų iš visų stalčiukų bei skylių kambaryje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 20, 12:16)
oh, o as nesugalvoju ka su mazium veikt, 1,6 m. turim kaladeliu,, masineliu, sumauti visokius
o ka dar su juo zaist ?
Kaip jus leidziat laika ?
knygeles vartom dar, yra meskis treskis,bet tinka tik vienas puslapis kur yra kate, bet kiek galima ta pati veikt ...
maziui gal ir nieko, o man ka ? kentet su tuo katinu smile.gif

parasysiu su kuo maniskis nuo pusantru zaidzia smile.gif
1. Mega bloks kaladeles, masinos, stalas.
2. pasispiriama masinyte
3. balionai kur vienam gale gumyte ilga musinet su ranka, vaikystej pati su tokiais megayu zaist.
4. ivairios rusiuokles
5. labai aptinka medines puzles, kur reikia pataikyt i reikiama vieta, taip pat puzles kur reikia suzvejot detales smile.gif
6. mediniai zaislai verimui. labai superinis yra toks kur 5 pagaliukai ir ant ju reik sumaut rutuliukus pagal spalvytes wub.gif sagutes dideles verti. paveiksliukus ''apsiuti''.
7. buvo megiama magnetine lenta FP kur reikejo delioti gyvuniukus, o paskui rankena paspaudus jie sukrisdavo i maiseli biggrin.gif
8. traukinukai su magnetais - ju jungimas ir ardymas smile.gif vaziavimas begiais dar nelabai domina schmoll.gif biggrin.gif
9. dabartinis zaidziamiausias zaislas yra mr.potato kur reikia rankytes kojytes ir visa kt i savo vietas sukist smile.gif
10.raukiami arba stumiami mediniai traukinukai, zuikis , kirmeliukas ir kt..
11. Knygeles baisiai megstam, skaiciuojam visus paveiksliukus wub.gif

surasiau ne pagal nuo labiausiai patinkancio, o tiesiog visus patinkancius ir zaidziamus- -pacius paciausius wub.gif
vardinciau ir vardinciau thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų tai beveik 4 m. - meistro įrankiai (plaktukai, replės ir t.t.) thumbup.gif ; įvairios knygelės; lego kaladėlės; ginklai ir kareivėliai ax.gif Dar pažaidžiame kartu "memo" ir gyvūnėlių loto wink.gif
Atsakyti
sveikutės,

atėjau į šį skyrelį ieškodama savo panelei lėlių vežimuko ir netyčiom užsukau pas jus 4u.gif

mūsų metinukei panelei jau gal nuo kokių 6 mėn mėgiamiausias žaislas - chico veiklos staliukas - grpja ir groja ji ten su juom su pasitrakymais, kaip tikra džiazistė lotuliukas.gif po to labai daug veiklos randa FP varteliuose thumbup.gif dar patinka paspaudinėti FP truakinuką, bet kaladėlės numėto nuo jo visas.. ir ,,kaifuoja" važinėdamasi su stumduku thumbup.gif - būna riksmo, kai jau mums nugaros pavargsta ir bandom atimti...
knygeles taip pat labai mėgstam- grojančias- Tiny love, FP...
ridenam mielai viena kitai kamuoliuką atsisėdę ant grindų

ir ... baigiam su tėveliu sumeistraut kartoninį namuką - iš išorės priklijavau/priklijuosiu raideles, skaičiukus, maisto produktų pav, gyvūnėlius, gėlytes... viduj tai nieko nedarysim apart kilimuko, nes ir tiap ten ankštoka- bet jau kelis kart buvo įlindus vidun ir išsišiepus žiūrėjo per langelį thumbup.gif thumbup.gif

o kažin nuo kokio amžiaus pradeda tokias panelytes dominti lėlių vežimukai? sakiua lauksim antro gimtadienio, bet sakau, gal tas vežimukas paskatins mūsų panelytę greičiau savarankiškai vaikščioti, jei aišku ji aplamai supras, ką su juom reikia daryti... bet gal patiks tikiuosi- o vėliau jau galės ten migdyti ir lėlytes wub.gif

oi, atsimenu ir aš savo vaiksytės vežimėlį... mano lėlės prieš beveik 30 metų turėjau jau ir spec patalynukę thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
ai, dar FP puodynė patinka- jau išmoko ne tik išimti, bet ir sudėti figūrėles, o ir žiedukus ant piramidės jau pataiko sunerti thumbup.gif - tokie žaisliukai skaitau, tikrai lavina vaikučio įgūdžius thumbup.gif medines dėliones kl kas tik išima, bet dar nesudeda atgalios- dar per anksti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 07 vasario 2011 - 23:52
QUOTE(sidrulka @ 2011 02 08, 00:55)
o kažin nuo kokio amžiaus pradeda tokias panelytes dominti lėlių vežimukai? sakiua lauksim antro gimtadienio, bet sakau, gal tas vežimukas paskatins mūsų panelytę greičiau savarankiškai vaikščioti, jei aišku ji aplamai supras, ką su juom reikia daryti...  bet gal patiks tikiuosi- o vėliau jau galės ten migdyti ir lėlytes  wub.gif

mes nupirkom kai dukrytei buvo 1.1 , dabar 1.3 tai nebuvo dienos ,kad nepaveziotu, isodina ten ka tik sugalvoja, bet dazniausiai "lele" ir duodasi thumbup.gif

Mums tikrai fainas dalykas, patariu. Dar arkliuka medini megsta, chico modo staliuka, kamuoliu fontana, knigutes.
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 02 08, 00:55)

o kažin nuo kokio amžiaus pradeda tokias panelytes dominti lėlių vežimukai? sakiua lauksim antro gimtadienio, bet sakau, gal tas vežimukas paskatins mūsų panelytę greičiau savarankiškai vaikščioti, jei aišku ji aplamai supras, ką su juom reikia daryti...  bet gal patiks tikiuosi- o vėliau jau galės ten migdyti ir lėlytes  wub.gif

mano panelė dar prieš pirmą gimtadienį svečiuose griebdavo vėžimą smile.gif tik dėlvaikščiojimo tai nelabai jis jum padės, ten jau vaikas turi pats rimtai stovėt ir vaikščiot, nes , bent jau mūsų, vėžimukas tikrai lengvas, tai labai lengva jį paverst...dėl vaikščiojimo gal stundukas būtų naudingiau g.gif
Bet šiaip vėžimas yra thumbup.gif , ne tik lėlei pavežt, maniškė kaip karutį naudoja, pervežinėja žaislus iš vieno kambario į kitą thumbup.gif
Atsakyti
o aš čia gal kiek ir ne į tema ax.gif kokius lėlių vežimėlius pirkot savo pupoms?

aš jau turiu nusižiūrėjus kelis, tik kad reikėtų parsisiųsti... kažkiap noriu , kad būtų ir sėdima ir gulima padėtys... ir kad rankena reguliuotųsi - pagal savininkės ūgį...
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 02 12, 03:43)
o aš  čia gal kiek ir ne į tema ax.gif  kokius lėlių vežimėlius pirkot savo pupoms?

aš jau turiu nusižiūrėjus kelis, tik kad reikėtų parsisiųsti... kažkiap noriu , kad būtų ir sėdima ir gulima padėtys...  ir kad rankena reguliuotųsi - pagal savininkės ūgį...

Mūsiškis tai gautas dovanų,tai tikrai paprastas (tik gulimas), bet kol kas visiškai tenkina mažosios panelės (jai dar tik 1,5m.) poreikius smile.gif
čia mamytės apie vėžimėlius kalbėjo Vežimėlių tema 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau visa temuke, nes labai gera tema, labai patiko. maniskis kol kas zaidzia su visais zaisliukais, tyrineja juos. kol kas dar neaisku, kurie zaisliukai jam taps labiausiai megiamais smile.gif bet perskaicius mamyciu nuomones, apsisprendziau del tolimesniu pirkiniu savo zuikiui! taigi, aciu uz gera temute! thumbup.gif
Atsakyti
Mano merginos (5 ir 3 metuku) per zaislu gausa- gi visos tetos, mociutes jaucia pareiga is Maximos pigiais zaislais uzverst namus- nebenoredavo net buti zaislu zonoje, bet kai aptikau zemuogiupievele.lt parduotuve ir emiau is eiles pirkti visokias medines grozybes... thumbup.gif pradejau negailedama bevertes senienas sluot siukslynan. Liks ko gero tik LEGO, is Mothercare ELC serijos.

O MAximos rutuliukus atrode, kad visus ismeciau, bet vis isrieda dar... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 03 kovo 2011 - 08:40