Mane zavi mazimazi.lt siulomi zaisliukai Cia radau nepabodusiu zaislu kudikiams, is naturaliu medziagu, kai kurie su biriu uzpildu, medzio detalemis ir pan.
http://www.mazimazi....acturer/get/30/
O nuo 4 metuku idomus rankdarbiai, lavinantys siuvimo, konstravimo, zodziu, gyvenimui naudingus igudzius:
http://www.mazimazi....iu-zaislai.html
Man atrodo labai svarbu vaikui yra visokie mokomieji žaislai. Aišku, su tokiais žaislais reikia kartu su vaiku užsiimti dažniausiai, bet taip yra ugdomas vaikas, be to, puiki proga su juo pabendrauti. Pavyzdžiui, visai neseniai prekyboje pastebėjau lietuviškų didaktinių žaidimų seriją vaikams. "Lapiuko Bonio pamokėlėes" vadinasi ir šią seriją sudaro trys žaidimai, skirti skirtingo amžiaus vaikams: Būk geras, Logo Zoo bei Kartonų plytų rinkinys statiniams.
Musu mazylis megsta masinytes bet didesnias, toliau dideliu matmenu sukonstruojamus zaidimu stovus, patinka visi kur yra bent vienas mygtukas, groja, kalba, sviecia, juda, nuo gimimo i kampa guli sumesti pliusiniai zaislai, po tokios patirties su savo mazuoju susidarau nuomone, kad sie apskritai beverciai, taip pat domisi knygelemis.
Lego nr 1
Zhu zhu nr 2
Zhu zhu nr 2
man dabar idomiausia zaislas -Kimochis (pamaciau juos parodoje- negaliu sulaukti, kol sunus kiek paaugs ir mes galesim su juo zaisti).Tai ne tik zaislas- bet visa bendravimo ir rysio tarp tevu ir vaiko "instrukicija"!!!
info: www.kimochis.com anglu kalba, o pagooglinus galima rasti daugelyje parduotuviu Lt pirkti.
info: www.kimochis.com anglu kalba, o pagooglinus galima rasti daugelyje parduotuviu Lt pirkti.
na pas mus labai ilgai buvo ir yra naudingas ir mielas kinder music dainuojantis ir snekantis, mokomasis suniukas.
O dar berniukam tai masinytes... Gali begales ju tureti neatsibosta
QUOTE(KasVasa @ 2011 01 07, 10:20)
man dabar idomiausia zaislas -Kimochis (pamaciau juos parodoje- negaliu sulaukti, kol sunus kiek paaugs ir mes galesim su juo zaisti).Tai ne tik zaislas- bet visa bendravimo ir rysio tarp tevu ir vaiko "instrukicija"!!!
šitas ir man patiko kokį turit?
Manau rubikas kubikas butu naudingas vaikui, tik kiek vyresniam: )
oh, o as nesugalvoju ka su mazium veikt, 1,6 m. turim kaladeliu,, masineliu, sumauti visokius
o ka dar su juo zaist ?
Kaip jus leidziat laika ?
knygeles vartom dar, yra meskis treskis,bet tinka tik vienas puslapis kur yra kate, bet kiek galima ta pati veikt ...
maziui gal ir nieko, o man ka ? kentet su tuo katinu
o ka dar su juo zaist ?
Kaip jus leidziat laika ?
knygeles vartom dar, yra meskis treskis,bet tinka tik vienas puslapis kur yra kate, bet kiek galima ta pati veikt ...
maziui gal ir nieko, o man ka ? kentet su tuo katinu
QUOTE(bitutė @ 2011 01 07, 18:04)
pas mus masinytes Nr.1
mūsų mylimiausias žailsiukas kolkas Thomas garuojantis traukinukas ir mažesnis Thomas atsiliepiantis švilpavimui, sušvilpi - važiuoja į priekį, kitaip pašvilpsi - apsisuka.... tai vaikas cypia - traukinukas važiuoja. vaikas surėkia - apsisuka. paklusnus žaislas
QUOTE(Franella @ 2010 12 21, 05:17)
nuo gimimo i kampa guli sumesti pliusiniai zaislai, po tokios patirties su savo mazuoju susidarau nuomone, kad sie apskritai beverciai, .
Maniškis tai visus į lovą susinešęs ir su jais miega. Miega jau normalioj nevaikiškoj lovelėj, tai telpa ir jis, ir žaislai. O šiaip mėgsta:
1. lipdukus (arba liepia man kirpt paveikslėlius iš vaikiškų žurnaliukų, patept klijais ir tada jau pats kažkurklijuoja)
2. kamuolius ir dar labiau balionus
3. mašinėles
4. visus be išimties vandens žaislus
5. kibirėlius ir kastuvėlius (vasarą smėlį, o žiemą sniegą kasa)
6. Maximos stiklinius rutuliukus
o daugiau tai nelabai ką, nors žaislų kelias dėžes turi ir pigių, ir brangių, ir visokių ten žybsinčių ir grojančių.
Na tai ne žaislas, bet dar dievina pripučiamą čiužinį (raičiojasi, voliojasi, šokinėja) ir savo nuotraukas (žiūri, dėlioja visaip).
Papildyta:
Tiesa, dar daug žaidžia su tokiu mediniu meškiuku ant ratukų, kurį reikia stumdyt už tokio pagalio paėmus. Kaziuko mugėj pirkau. Ir dar su lėktuvu, kur paspaudus mygtuką pilotas iššoka. Firmos nebepamenu. Gavo dovanų Kalėdoms iš vyro darbo.