Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

Mano vaiko Top 1 vietoj - magnetai ir dėlionės biggrin.gif
Atsakyti
Musu dickio nr. 1 yra belia koks LEGO, silpnybe jam sie zaislai, turi begale, bet jei kas papraso ko nori dovanu iskart sako LEGO NORIU , o mazajam visi brolio zaislai blush2.gif
Atsakyti
1. LEGO
2. Triratukas

O kiti pagal nuotaika ir menulio faze lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano 1,5 metu suneliui labiausiai pasiteisines zaislas FP zebriukas - nuo metuku sokineja, sukinejasi ir dar neatsibodo wub.gif
Labai megsta knygeles vartyti, kur piesineliai is skirtingu teksturu - "Peliukas Lukas" ir pan. Kasdien zaidzia ir su Leap Pad sistemele, megsta gyvunu garsus, jau ir pats pamegdzioja lotuliukas.gif
Atsakyti
2-mečiui:

Nr. 1 pasispiriama mašina
nr. 2 automobiliukai
nr. 3 kamuoliai, kamuoliukai (krepšinis)
nr. 4 knygutės
nr. 5 dėlionės
Atsakyti
Arteja musu 3 metuku gimtadienis. Zaislas Nr.1 ir darzelyje ir namie jau gal apie metus laiko - medinis arkliukas. lotuliukas.gif

2 - vieta. Kompiuteris, navigatorius. Pats ijungia multikus, pasirenka ir t.t.

3 - vieta, tevo darbiniai irankiai: atsuktuvas, znyples, t.t. Nesvarbu, kad turi lygiai tokius pacius vaikiskus (meistro rinkinys), atordo beveik identiskai tikriems, bet megsta padeti tevui.

4 vieta - knygos. Jau nuo 1,5 metu knygas labai megstame, mokame atmintinai daug eilerasciu, pasaku, daineliu.

5 vieta- kurybiniai uzsiemimai: piesimas flomasteriais, dazais, akvarelem, lipdymas is plastelino, kt.

Kas liecia zaislus, tai nelabai domina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 24 balandžio 2010 - 13:02
Mano sunenui N1 dėlionės, N2 spalvinimo knygelės biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo sūnui nupirkau tokį konstruktorių mini namelis, jame yra tikros plytos ir skiedinys, tai sumaišai tą skiedinį su vandeniu ir mūrini plytas, yra instrukcija kaip viska daryt. Vaikas pradėjo statyt namelį, tai ir tėtis prisijungė truputį į pagalbą, tai ir jam labai patiko, gražu žiurėt buvo kaip jie stato namelį. Nežinau kaip jį apibūdint jei kam įdomu, ant dėžutės parašyta: PROTĄ LAVINANTIS KONSTRUKTORIUS MINI NAMELIS.
Atsakyti
mano mazylei 4.5 men
siuo metu labai zaidzua su fp kilimeliu va tokiu thumbup.gif mes ryte miegam o ji valanda kuiciasi lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 11 gegužės 2010 - 20:23
Megstamu zaislu penketukas, priklauso nuo amziaus. kas puse metu vis kitas . smile.gif
Atsakyti
patarkit kokiu zaisliuku nupirkti nuo 6 men su kuo labaiusiai zaide jusu mazyliai g.gif nes as niekaip neissirenku verysad.gif
Atsakyti
Metuku isdykusiam berniukui kas ka parekomenduotu?
Atsakyti