Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

QUOTE(spmommy @ 2009 12 22, 17:21)
mums labai patinka Playskool kamuoliuku medis  4u.gif
ranku ir akiu neatitraukia  biggrin.gif

o kaip jis atrodo cia tas fontanas? g.gif
Atsakyti
o mano mažiukui labiausiai patinka FP krokodilas su spigliuotom kaladėkėmis
Atsakyti
labukas biggrin.gif
Atsakyti
MANAJAI TIK 3 METAI BET NUO 2 METU NIEKAIP NEATSIDZIAUGIA MAZOSIOMIS LEGO KUR NUO +4; MAZUJU NET I RANKAS NEIMA g.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2010 01 27, 12:58)
musu megstamiausias yra bananas Tiny love
Papildyta:
dar labai patenkinti esame supyne. Mums 4.5men. Turim kilimeli,bet jis mums nelabai

MUMS JAU 6 MEN. TAI KILIMELIS JAU PATINKA LABAI ( CIA TA PATI MAMYTE) biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiui 2 metukų tai žaislai greit atsibosta.Megsta su lego,knygutes labai patinka skaityt garsiai (savo kalba aišku),kamuoliukai,vaikiški kėgliai,mašinytės.Bet labiausiai patinka naršyt po stalčius ir žaist su mano buitiniais daiktais.Teko visus aštrius ir pavojingus daiktus išslapstyt kuo auksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Spicyy @ 2009 09 27, 17:44)
mes turejom FP suniuka, tai taip vidutiniskai patiko, bet va telefonas kalbantis leituviskaitai kitas reikalas - bent jau dabar labai patinka... smile.gif

Pradzioj ir mano vaikiukui patiko muzikeliu pasiklausyti, bet dabar ne neziuri, jei paspaudziam, paima ir liepia atsiliepti, jam atrodo, kad kazkas skambina doh.gif
Atsakyti
Aha, žaislinis telefonas tikrai patinka tiem mūsų papūgiukam - kad tik mamą su tėčiu galėtų pamėgžiot biggrin.gif
Atsakyti
mano vaikams jau 4,ir 6,bet nuo mazens turi po meskiuka.jau tokie nuskalpti biggrin.gif bet niekaip neikalbu pakeis y naujus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamos, kadangi snekate apie naudingus zaislus , nieko nera geriau uz naturalius pasildomus miego zaislus.... kai dukra buvo maza, mano mama pasiuvo jai tokia pagalvele su veideliu, vidyje sudeti vysniu kauliukai.

Dabar mano abu vaikai auga su tokiais meskuciais sildyklemis PJERU IR SU... Maciau prekiauja jais manomano.lt.... labai teisingi miego zaislai....

na ir be kalbu LEGO.... (bet su kaladelemis nepamiegosi) smile.gif o visokiu grojanciu zaislu as nesuprantu.....
esame gave dovanu grojancia plastmasine, mirksincia karve.... niekaip nesuprantu, ka gero ismoko toks zaislas... ir jaukumo jokio
Atsakyti
Gera temukė thumbup.gif
maniškiai mėgsta muzikinį kilimėlį, piešimo lentą, lego, stalo žaidimai(beje jie visą šeimą suburia krūvon, o tai yra thumbup.gif )
Atsakyti
Geriausiai žaislas buvo toks
user posted image
Atsakyti