Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

Labiausiai pasiteisinęs pirkinys vaikams, tai LOGICO PRIMO kortelių rinkinys su spec. lentele 4u.gif Dar LEGO 4u.gif
Atsakyti
mums labai patinka Playskool kamuoliuku medis 4u.gif
ranku ir akiu neatitraukia biggrin.gif
Atsakyti
Musu megstamiausias zaislas yra Chicco muzikinis bugnas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spmommy @ 2009 12 22, 18:21)
mums labai patinka Playskool kamuoliuku medis  4u.gif
ranku ir akiu neatitraukia  biggrin.gif

Aš visada buvau isitikines, kad info apie zaislus reikia jieskoti arba internete arba pas gydytoja. Nes jei vaika nuvesi i parde ir sakysi issirink zaisla, tai jis tikrai psirinks kokios plastmases gabala is kurio naudos jokios, o is tikruju kiekvienas zaislas skitas arba konkreciam vaiko amžiui aba kokiai nors vaiko auklejimo sriciai sustiprinti, tai jei cia kalbama apie PLAYSKOOL zaislus, tai ten reikia žiureti ne tik kaip zaislas atrodo, bet kuom jis naudingas vaikui. Parduotuvej paasikina jei paklausi, todel geriau internete pvz. supermamoj suzinoti pries dedant zaisla po egle bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sigis @ 2009 12 23, 18:30)
Aš visada buvau isitikines, kad info apie zaislus reikia jieskoti arba internete arba pas gydytoja. Nes jei vaika nuvesi i parde ir sakysi issirink zaisla, tai jis tikrai psirinks kokios plastmases gabala is kurio naudos jokios, o is tikruju kiekvienas zaislas skitas arba konkreciam vaiko amžiui aba kokiai nors vaiko auklejimo sriciai sustiprinti, tai jei cia kalbama apie PLAYSKOOL zaislus, tai ten reikia žiureti ne tik kaip zaislas atrodo, bet kuom jis naudingas vaikui. Parduotuvej paasikina jei paklausi, todel geriau internete pvz. supermamoj suzinoti pries dedant zaisla po egle bigsmile.gif .

Užuojauta jūsų vaikui... Net ir suaugęs žmogus nedaro vien to,ką reikia padaryti... doh.gif Su tokiu požiuriu atemate iš vaiko vaikystę daugiau nieko.. Prieš kvailitėm vadindamas mamas, gal pasikonsultuokite su gyditoja ne vien apie žaisliukų paskirtį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinny @ 2009 12 21, 14:57)
mano mažoji labiausiai patenkinta kol kas lavinamuoju kilimėliu- labai pasiteisinęs pirkinys thumbup.gif

o mums tai buvo visai niekam tikes pirkinys. Geriausiai buvo fisher price magnetofonas. Zaide tol, kol sulauze - tiksliau kontakto nebera - nebesisuka barabanas.
Atsakyti
Vyresneliui - konstruktoriai, knygos, masineles, ginklai smile.gif,
Mazajai - tik ne zaislai smile.gif
Atsakyti
musu megstamiausias yra bananas Tiny love
Papildyta:
dar labai patenkinti esame supyne. Mums 4.5men. Turim kilimeli,bet jis mums nelabai
Atsakyti
na mes turime Fisher price lietuviskai kalbanti zaisliuka, kuris tikrai patinka mano mazajai, ji su juo ir kalbasi ir soka , be katutes ploja pagal dainuojamas daineles. smile.gif

Atsakyti
labai geros masineles kurios yra minkstos kaip jos vadinasi pasakysiu veliau smile.gif jos labai tinka kai vaikutis mazesnis nes nebaisu kad isides i burna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
labai kokybiskos man jos labai patiko gal ir jus susidomesite. zinoma kaina ju kaip ir kitu zaislu brangoka supermama.gif supermama.gif
Atsakyti
kiek pastebejau, kad ir kiek teveliai dometusi lavinamaisiais zaislais, vaikuciai patys atsirenka jiem patinkancius. Kas patinka vieniems, kitu gali net nesudominti. Pati akivaizdziai isitikinau stebedama savo sunus bei ju draugus...

Paskutinis musu "atradimas" zaislinis projektorius thumbup.gif . Vyresneliui tinka piesti, lavinti rankos judesius, o jaunelis zaidzia kaip sugalvoja - tai sviesyte ijungia-isjungia, tai masineles pasisviecia, kartais pabando piesti ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 02 03, 20:26)
kiek pastebejau, kad ir kiek teveliai dometusi lavinamaisiais zaislais, vaikuciai patys atsirenka jiem patinkancius. Kas patinka vieniems, kitu gali net nesudominti.

Labai sutinku su nuomone - kiekvienas vaikas zaisle atranda tai kas tik jam idomu, net jei zaislo paskirtis yra kitokia.

Mano mazylei geriausia yra atsidaryti stalciu ir is jo viska kraustyti ir apziurineti, tai kad nebutu pavojinga, pridejau visokiu smulkiu zaisliuku, Playschool kamuoliuku, kaladeliu, piestuku - ot smagu vaikui - pats geriausias uzsiemimas.

O i lavinamuosius net neziurim.....
Atsakyti