musu milimiausi siuo metu :
- lavinimo centrai kur daug veiklos pirstukam
- masinyte paspirtukas
- kamuoliukai ivairiausi
cia reikejo apklausa daryti geriau tada matytusi kas prie ko. o dabar reik skaityti visa tema..
kas ziuri tabius
ish musu zaidziamu zaislu populiariausi tapo:
tik pas mus visas plastmasinis ir kiekvienas uzmaunamas gyvunas skleide garsa jam tinkama
mashines su distanciniu valdymu -labiausiai tokia kuri nespaudziant dar vazineja pati ratu, o nestovi vietoj
muilo burbulu putimo aparatas
baseinas su kamuoliukais
takeliai hot wheels idedu kad suprastumet kas cia per daiktas
paskutinis tikes pirkinys
atrodo nieko nepamirshau
kas ziuri tabius
ish musu zaidziamu zaislu populiariausi tapo:
tik pas mus visas plastmasinis ir kiekvienas uzmaunamas gyvunas skleide garsa jam tinkama
mashines su distanciniu valdymu -labiausiai tokia kuri nespaudziant dar vazineja pati ratu, o nestovi vietoj
muilo burbulu putimo aparatas
baseinas su kamuoliukais
takeliai hot wheels idedu kad suprastumet kas cia per daiktas
paskutinis tikes pirkinys
atrodo nieko nepamirshau
QUOTE(Sange @ 2009 05 28, 20:11)
Dar vienas idomus lietuviskai kalbantis daiktas, kaip pakaitalas suniukui tos pacios firmos Fisher price teleponas irgi ivairiu funkciju tik va nezinau kainos
Mano mergina jo visiškai nevertina
Šiuo metu mėgstamiausias
Mums tai labiausiai:
masinytes
lavinimosi staliukas
kaladeles
piramide
masinytes
lavinimosi staliukas
kaladeles
piramide
ka dovanot 3 m. mergaitei? mastau apie piesimo lenta. ar piesia jau vaikuciaii tokiumetu?
QUOTE(Guodute @ 2009 09 09, 12:55)
ka dovanot 3 m. mergaitei? mastau apie piesimo lenta. ar piesia jau vaikuciaii tokiumetu?
Manau priklauso nuo to kaip buvo lavinamas vaikas. Jei jam duodamos piešimo priemonės ir parodoma ką su jom veikti, tai tikrai piešia. Jau 2 m. būna piešiančių vaikų. Tačiau esu susidūrus ir su 5 m. mergyte, kuri nežinojo ką reikia daryt su popieriaus lapu ir pieštuku
Mum labai pravercia stumdukas! Tai toks lavinimosi staliukas su rankena ir ratukais ant kojeliu. Ant stalo vaikui dauug veiklos, o be to jis su stumduku mokosi vaikscioti, musu maziui dabar 10 men. atsistoja isiremes bet pats dar neina, nors jauciu stumduko pagalba greit prades vaikscioti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 09, 10:55)
memory game - Atminties lavinimo zaidimas. Rekomenduojamas nuo 2.5/3 iki 99 m.
Korteliu poros, reikia surasti tokia pacia. Neatsibosta niekada zaisti, labai gerai lavina atminti. Nesuluzta
labai gerai yra zaisliukai nuo metu kur kamuoliukas kuri reikia pagal figureles deti kubelius i vidu... yra cipoline kainuoja 58lt mano vaikui labai patinka ir ji deda su malonumu....
Labas, mamos
Mano berniukui labai patinka FP varteliai. Tai vienintelis didelis žaislas, esantis mūsų namuose, bet vaikas labai jį mėgsta.
Šiandien savo FP kolekciją papildysime lavinimo staliuku
Mano berniukui labai patinka FP varteliai. Tai vienintelis didelis žaislas, esantis mūsų namuose, bet vaikas labai jį mėgsta.
Šiandien savo FP kolekciją papildysime lavinimo staliuku