Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

Naudodamasi proga noreciau paklausti ka galeciau padovanoti 12 metu berniukui, lyg dar vaikas, bet tuo paciu jau i paauglyste eina. Zaidzia pastoviai prie kompiuterio, bet nesinori vien kompiuterinius zaidimus dovanoti. Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti

musu milimiausi siuo metu :

- lavinimo centrai kur daug veiklos pirstukam thumbup.gif
- masinyte paspirtukas
- kamuoliukai ivairiausi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
cia reikejo apklausa daryti geriau tada matytusi kas prie ko. o dabar reik skaityti visa tema..

user posted imagekas ziuri tabius
ish musu zaidziamu zaislu populiariausi tapo:
user posted image
user posted image tik pas mus visas plastmasinis ir kiekvienas uzmaunamas gyvunas skleide garsa jam tinkama
user posted image user posted image
mashines su distanciniu valdymu -labiausiai tokia kuri nespaudziant dar vazineja pati ratu, o nestovi vietoj
muilo burbulu putimo aparatas user posted image
baseinas su kamuoliukais
takeliai hot wheels idedu kad suprastumet kas cia per daiktas user posted imageuser posted image
paskutinis tikes pirkinys user posted image

atrodo nieko nepamirshau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2009 05 28, 20:11)
Dar vienas idomus lietuviskai kalbantis daiktas, kaip pakaitalas suniukui tos pacios firmos Fisher price  teleponas irgi ivairiu funkciju tik va nezinau kainos  g.gif

Mano mergina jo visiškai nevertina schmoll.gif

Šiuo metu mėgstamiausias thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Mums tai labiausiai:
masinytes
lavinimosi staliukas
kaladeles
piramide
Atsakyti
ka dovanot 3 m. mergaitei? mastau apie piesimo lenta. ar piesia jau vaikuciaii tokiumetu?
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 09, 12:55)
ka dovanot 3 m. mergaitei? mastau apie piesimo lenta. ar piesia jau vaikuciaii tokiumetu?

Manau priklauso nuo to kaip buvo lavinamas vaikas. Jei jam duodamos piešimo priemonės ir parodoma ką su jom veikti, tai tikrai piešia. Jau 2 m. būna piešiančių vaikų. Tačiau esu susidūrus ir su 5 m. mergyte, kuri nežinojo ką reikia daryt su popieriaus lapu ir pieštuku ax.gif
Atsakyti
Mano tai labiausiai patiko masinyte, tik kad skolinta. tai atsikelia ir pirmu taikymu isisjungia ir birbia aplinkui assa.gif Gal kas zinote kur tokiu masineliu vaziuojanciu galima isigyti pigiau? Prekybos centruose tai kaineles...
Atsakyti
Mum labai pravercia stumdukas! Tai toks lavinimosi staliukas su rankena ir ratukais ant kojeliu. Ant stalo vaikui dauug veiklos, o be to jis su stumduku mokosi vaikscioti, musu maziui dabar 10 men. atsistoja isiremes bet pats dar neina, nors jauciu stumduko pagalba greit prades vaikscioti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 09, 10:55)

memory game - Atminties lavinimo zaidimas. Rekomenduojamas nuo 2.5/3 iki 99 m. smile.gif
Korteliu poros, reikia surasti tokia pacia. Neatsibosta niekada zaisti, labai gerai lavina atminti. Nesuluzta smile.gif
Atsakyti
labai gerai yra zaisliukai nuo metu kur kamuoliukas kuri reikia pagal figureles deti kubelius i vidu... yra cipoline kainuoja 58lt mano vaikui labai patinka ir ji deda su malonumu....
Atsakyti
Labas, mamos smile.gif
Mano berniukui labai patinka FP varteliai. Tai vienintelis didelis žaislas, esantis mūsų namuose, bet vaikas labai jį mėgsta.
Šiandien savo FP kolekciją papildysime lavinimo staliuku thumbup.gif
Atsakyti