Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

QUOTE(Edita K. @ 2009 04 07, 17:57)
Aciu uz nuoroda  4u.gif
Ar maziukas supras ka su tokiu veiklos centru reikia daryti? Dauzys su rankyte kur papuola ir gal netycia pataikys i mygtuka koki...jauciu reikes sedeti salia ir zaisti uz ji  lotuliukas.gif

Tikrai pataikys biggrin.gif Juk ir paprasti vaikštukai tokias funkcijas turi tik žymiai skurdesnes. O vaikus tikrai traukia tas kas šviečia, groja ....Jis ir paaugusiems vaikams labai įdomus, na ir tėveliai gali pažaisti..... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimas19: 08 balandžio 2009 - 10:52
As pirma vieta skirciau veiklos kubui
http://www.happeak.l...iklos_kubai/688 - manoji mergyte turi toki. Sio zaislo pagalba pradejo stotis ir vaikscioti. Jis jau tinkamas nuo tada kai vaikas sedi, nes visose jo pusese galima atsisedus ziasti (kiekvienoj puseje skirtinga veikla). Dabar manajai 2 metai. Ji vis dar mielai stumdo ir zaidzia su juo. Manau, tarnaus ir ateityje, nes vienoje kubo puseje yra puiki skaiciuku mokymo sistemele.

http://www.happeak.l...iklos_kubai/689 - si turi mano drauge. Taip pat labai patenkinta. Jame plius dar yra kilpos (virsuje).

Pakolkas tai pirma vieta.

Manau vaikui siek tiek paaugus, skirsiu pirmaja vieta mediniam namui su baldeliais. Kiek maciau vyresnius draugiu vaikus, jiems laaabai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Lavinia @ 2009 03 24, 23:10)
Sveiki ! paneles parekomenduokit , kuo galima sudominti berniuka 2,4 metuku !

Triračiu paspirtuku! thumbup.gif
Atsakyti
mum geriausias FP kalbantis suniukas ir ergoterapiniai zaislai thumbup.gif

Reikia remonto? http://www.skelbiu.l...ar-3942486.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milky_way: 10 balandžio 2009 - 12:24
QUOTE(rasras @ 2009 04 10, 09:29)
Triračiu paspirtuku!  thumbup.gif

gal gali pakomentuoti kodel?
mano manymu biski ankstoka paspirtukas, geriau triratis dviratukas - saugiau smile.gif
Atsakyti
musu top 10 prasideda nuo :

- masina paspirtukas cool.gif thumbup.gif
- meistrelio irankiai su masina
- deliones, sautuvai doh.gif
- ir kiti zaislai susija su kamuoliukais doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 13 balandžio 2009 - 14:24
Musu dukryte visas 10 vietu atiduotu - PIESTUKAM, KREIDELEM ir piesimo sasviniui lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kai laikas miegoti visus zaislus galiu sudeti i vietas ir jokiu emociju o jau kreideles tai kosmaras doh.gif kol ikalbinu kad pabudusi gales piesti, ir tik atmerkusi akis pirstu i kraideles doh.gif ir i tualeta su kraidelem eina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(justina_r @ 2008 04 02, 12:18)
sauni teleme  thumbup.gif  manau kad labai geras ir universalus zaislas yra konstruktoriai, mes dukrytei lego visai maziukei nupirkom  4u.gif dar ir dabar lego labai jai patinka, o siuo metu labaiusiai zaidziam su lylytem -berbie, bratz, baby born  ax.gif  taip pat nupirkom my firts leap pad tai tikrai patenkinta likau, nes sis zaislas ja sudomino  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
mums pasisekė: mūsų panelė žaidžia su viskuo.
Medinės kaladėlės
Lego
nepaprastai mėgsta muzikos instrumentus: būgnus, medinius ir metalinius metalofonus, groja su dūdele, maži sintezatoriai tiesiog nuostabus atradimas. Mamutė (mano mama) buvo nupirkusi didelį sintezatorių- padarėm klaidą- leidom nuo 6 mėnesių žaisti- ui kaip grodavo... bet jau sulaužė.- išlupo klavišus.gaila nepaprastai. Dar labai mėgsta žaisti su tėtės akordionu- nu jis nėra didelis- tikrasis kaime pas tėvus- čia nebuvo vietos- šis mano mamos dovana-labiau dėl grožio- ir pora natelių reiktų pakeist- nes truputuką be klausos žmogelis darė kiba lotuliukas.gif . Dabar jai tik 2 metai- va kai turės kokius 5- nešiu savo kankles- tegul pakeičia stygas ir bus jai dar vienas naujas žaislas. Pati nebegroju (nes buvo primesta per prievartą + dešinės rankos trauma)- bet vaiką pamokinti galėsiu- nesunku- kur natos kaip rankas laikyti, kaip pirštelius dėlioti.... Jei tik noro bus.
kas keisčiausia mano duktė vėl išsitraukė barškučius- tik dabar jie dirba vos ne kaip muzikos instrumentai- labai juokinga kai į taktą ji krutina juos- arba pritaria dainuodama lotuliukas.gif
labai mėgsta knygeles- ir pati varto- o vakarais atsisėda man tarp kojų- ir reikalauja skaityti- dabar jau iškenčia kol perskaitau visą lapą. blush2.gif
dar prieš velykas nupirkom mažylei tą tokį vielinį- nepamenu nors tu ką kaip vadinasi- bet lavinamas- tai nors parašyta nuo 3 metų- ji tą pačią dieną išsiaiškino ką čia reik daryt ir nuo vieno galo nuvarė iki kito visus kamuoliukus. Draugės vyresnis berniukas nors darželyje toks daigtas buvo- ir tas ne taip greit susigaudė kur čia kas- o maniškė viens du ir viskas- toks pasididžiavimas mane užplūdo kad net susigėdau lotuliukas.gif
dar mėgsta matrioškas- turim cielas 3 , iš naujo į apyvartą ką tik sugyžo vilkelis, labai žaidžia su mašinytėmis- MB padėjo lentą ir ji kaip nuo čiuožyklos nuo jos nuleidinėja visas mašinėles.
Kas ne keista bet barbių- nemėgsta- visas kitas lėles- prašom- žaidžia su lėlėm kūdikiais- skudurines Onutes gatava visas susirinkti ir ištisai nešioti- o barbė ir kita kūdena sėdi net nepaliestos. nupirkau juokais kitą lėlytę plastmasinę mažytę su didelia galva- tai tiek žaidė- paduodu barbę- sako kas cia??? ir numeta dar vieną kartą fui pasakė lotuliukas.gif
Ai trumpiau- žaidžia su viskuo- naujas žaislas- ir žaidžia apie pusvalandį su juo...
Bijau tik vieno- ji nededa į vietą žaisliukų- kiek mokinu- nedeėda i tiek- jau vieną kartą net bariau- net per prievartą su jos rankytėm dėjau- tu ką- kai pasiuto- daugiau tokio eksperimento nebekartoju- tik su tyliu pavydu skaitau kaip kitų vaikai susitvarko žaidimo vietą. Manoji nebent kokią šiukšlytę nuneįš į šiukšlių dėžę- nu tiesa- kai ką nors išlieja- nubėga į virtuvę- paima šūsnį švarių rankšluosčių ir suvertusi į balą valo doh.gif . daugiau tvarkymosi manija niekuo nepasireiškia 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnelio mylimiausias dabar Playskool kamuoliukų fontanas, telefonai tikri ir žaisliniai biggrin.gif , skardinė nuo butelio konjako, į kurią mėto tyrelių dangtelius (kuo daugiau triukšmo tuo geriau), mašinytės su kuo didesniais ratais na ir kamuoliukai kamuoliukai visokiausi...
Atsakyti
mano panelei labai grei viskas nusibosta g.gif
Atsakyti
siuo metu pats paciausias zaislas tai smelio deze, gali dienu dienas ten sedi kapstyti thumbup.gif o jei dar leidziam su laistytuvu kokia gelyte palaistyti tai isvis laime liejasi per krastus biggrin.gif
Atsakyti