Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingų žaislų TOP 10

mano maziukei po poros savaiciu bus 6 men, tai iki siol krykstauja ziuredama i karusele, kuri kabinama virs lovytes. ziuredama i ja ir klausydama muzikele ir uzmiega vakare... o nuo mazdaug 2 men nerealus atradimas buvo lavinamasis kilimelis - ir dabar ten ilgam veiklos uztenka thumbup.gif naujausias "zaislas" - mociute kazkiuko mugeje nupirko medini sauksta (saltalankiu), tai mazajai labai patinka ji "grauzt", o sako, kad ir dantenom gerai, ramina atseit... dar labai patinka visokios medzegeles, kurias galima kisti i burnyte ir smagiai paciulpti rolleyes.gif atrodo, kol kas ir viskas smile.gif
Atsakyti
O kur galma gaut matriosku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2009 03 27, 10:43)
O kur galma gaut matriosku? g.gif

Pilies gatvėj... ax.gif pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūle: 27 kovo 2009 - 10:08
Aciu,taip uzsimaniau savo mazytei smile.gif
Atsakyti
O maniskis tai megsta zaist su piramide linguojancia (kur uzsimauna ratai ant jos), dar patinka kaladeles ivairiu formu sudeti pro joms skirtas skylutes - turim toki vezli. Na tokie zaislai sakyciau labai gerai jau 7 men. jis zaislus ne traukia is dezes, bet viska deda i zaislu deze net mamos tapkes lotuliukas.gif irvargo maziau - maziau tvarkytis reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mums jau 6.5 men. ir jau barskuciai bei kramtukai tik trumpam sudomina...Paskaitinejau sia temele,ir mazumele nustebau : kaip mamytes pazysta visus tuos mandrus zaisliukus,kada jos turi laiko juos istyrineti...pvz. kas tie FP varteliai,ka jie daro,kaip jie veikia arba kitas koks daugiafunkcinis zaiskas...aisku,gali sedeti internete ir skaitineti,bet naturoj pamatyti visai kas kita...po parduotuves vaikscioti visai neturiu laiko,o ir nenoriu su vaikuciu ziemos metu tampytis po prekybcentrius ir ten tyrineti zaislus...Todel esu pasimetus siuo klausimu.Mano nuomone yra - geras,kad ir brangesnis zaislas,nei daug paprastu,bet neidomiu...Siuo metu ieskau migtuko,kad miegotume saldziau,reikia pagaliau pratintis paciai uzmigti...
Dar nesedim tvirtai,todel su kaladelem butu dar sunkoka susitvarkyti,del pianino irgi dar nezinau ar tokio amziaus vaikus jie domina. Tiesiog nebezinau ka tokio idomaus ir nupirkti,kad vaikui butu daug veiklos ir as galeciau ramiai nors kavos isgerti,kol zaidzia...
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2009 03 29, 15:43)
Sveiki,
Mums jau 6.5 men. ir jau barskuciai bei kramtukai tik trumpam sudomina...Paskaitinejau sia temele,ir mazumele nustebau : kaip mamytes pazysta visus tuos mandrus zaisliukus,kada jos turi laiko juos istyrineti...pvz. kas tie FP varteliai,ka jie daro,kaip jie veikia arba kitas koks daugiafunkcinis zaiskas...aisku,gali sedeti internete ir skaitineti,bet naturoj pamatyti visai kas kita...po parduotuves vaikscioti visai neturiu laiko,o ir nenoriu su vaikuciu ziemos metu tampytis po prekybcentrius ir ten tyrineti zaislus...Todel esu pasimetus siuo klausimu.Mano nuomone yra  - geras,kad ir brangesnis zaislas,nei daug paprastu,bet neidomiu...Siuo metu ieskau migtuko,kad miegotume saldziau,reikia pagaliau pratintis paciai uzmigti...
Dar nesedim tvirtai,todel su kaladelem butu dar sunkoka susitvarkyti,del pianino irgi dar nezinau ar tokio amziaus vaikus jie domina. Tiesiog nebezinau ka tokio idomaus ir nupirkti,kad vaikui butu daug veiklos ir as galeciau ramiai nors kavos isgerti,kol zaidzia...

Yra labai puikios firmos Leapfrog mažylis Tedas http://www.vaikis.eu...mazylis-tedas./
labai daug veiklos plius lopšines puikias groja.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 04 02, 13:18)
Yra labai puikios firmos Leapfrog mažylis Tedas http://www.vaikis.eu...mazylis-tedas./

naudinga nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdeles @ 2009 04 05, 09:37)
naudinga nuoroda thumbup.gif

Šitaip pagirtas blush2.gif nesusilaikysiu dar neparašęs, kad Leapfrog turi unikalų produktą žaidimų centrą- funkcijos tokios pat kaip vaikštynės tik stacionari. Galima drąsiai išnešt į lauką ant žolytės ar dar kur tik širdis geidžia ir niekur nenuvažiuos ir eibių nepridarys biggrin.gif
http://www.vaikis.eu...aidimu-centras/
Atsakyti
Leap frog centras tikrai fainas dalykas. mes dar turime ivairiu zaislu ant znypluciu, tai prikabiname papildomai. tik vienas dalykas kuri galiu pasakyti is patirties savo ir draugu, vaikuciu nuo 4 men ten deti nesaugu. nes dar tikrai jie per silpni, manau 5-5.5 men. yra pats tas thumbup.gif bet siaip tai bent jau man noretusi daugiau veiklos tuose ratuose. bet gal cia man, kaip mamai blush2.gif gal vaikui ir taip per akis, bet visokiu pribumbasu galetu sutaplinti manau daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shady @ 2009 04 06, 17:42)
Leap frog centras tikrai fainas dalykas. mes dar turime ivairiu zaislu ant znypluciu, tai prikabiname papildomai. tik vienas dalykas kuri galiu pasakyti is patirties savo ir draugu, vaikuciu nuo 4 men ten deti nesaugu. nes dar tikrai jie per silpni, manau 5-5.5 men. yra pats tas  thumbup.gif  bet siaip tai bent jau man noretusi daugiau veiklos tuose ratuose. bet gal cia man, kaip mamai  blush2.gif  gal vaikui ir taip per akis, bet visokiu pribumbasu galetu sutaplinti manau daugiau  4u.gif

Tikrai gera pastaba, ji reiketu pradet naudoti nuo tada kai pradeda gerai sedeti.O tai turbut priklauso ir nuo vaiko. Del veiklos tai vaikui manau tikrai nemazai, ten dar rezimai persijungia nuo mokymosi prie muzikinio. Ir pvz. ta pati mygtuka paspaudus du kartus -rezultatas skirtingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 04 02, 14:18)

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Ar maziukas supras ka su tokiu veiklos centru reikia daryti? Dauzys su rankyte kur papuola ir gal netycia pataikys i mygtuka koki...jauciu reikes sedeti salia ir zaisti uz ji lotuliukas.gif
Atsakyti