Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

labai dailiai atrodo 4u.gif

o suknutė priminė vaikystę ax.gif mama numezgė sarafaną virbalais,papuošė raudonais burbuliukais aplink kaklą,o apčią apnėrė,lygiai tokiu pačiu raščiuku,kaip margojoj suknutėj.pradžioj buvo tik dvi eilės.aš augau,o ji vis primegzdavo po kelias eilutes.kaip aš jo nekenčiau doh.gif kaip norėjau sudraskyt doh.gif
dabar pagalvojus , smile.gif gražus rūbelis turėjo būt
(dovanokit kad ne visai į temą)
Atsakyti
aciu uz pagirimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2008 04 09, 12:58)

labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2008 04 08, 14:01)
stai zadeta nugara(ne visa dar) ax.gif
user posted image
ir rastas is arciau(jis sunkus atrodo tik kol pradedi blush2.gif o kai isivaziuoji tai visai nesunku biggrin.gif )
user posted image

Bus labai grazi suknute 4u.gif , bet as jau kitokia pradedu narplioti, tai si stoja i eiles gala... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,norejau pas ju paklaust mezgiau sita megztinuka http://www.talpink.c...f249362ebf6.jpg
Viskas kaip ir gerai gavosi ,bet man kaskodel riecia i vidu pynes ir negraziai satrodo sad.gif Gal zinot kas nors kodel taip galetu but?? Nes as nesuprantu ka blogai padariau sad.gif
Atsakyti
Trūksta žodžių įvertinti visus grožius, bet delfinukės megztukas ypač thumbup.gif . Norisi ir man prisidėti prie darbelius rodančių, tiesa čia ne patys naujausi, bet pradžiai... user posted image
Papildyta:
atsiprašau delfinytės blush2.gif
Atsakyti
Gal galetumet paaiskinti kas nors kaip megzti apykakle ir rankoves? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 04 10, 20:02)
Gal galetumet paaiskinti kas nors kaip megzti apykakle ir rankoves? 4u.gif
user posted image

Aš tai pažastyje išvis akių nenuimčiau, bet galima visai nedaug nuimti, pvz., 3, 2, 1. O kaklas - tai paprastas V kaklas, tik gilus ir ant iškilumų užtemptas, todėl ir atrodo kitaip. Reikėtų kas antroje eilėje sumegzti po 1 akį.
Atsakyti
na pasigirsiu ir cia
komplektukas jau pas modeliuka smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 04 10, 19:53)
na pasigirsiu ir cia
komplektukas jau pas modeliuka smile.gif
user posted image

thumbup.gif gal schemute butu galima blush2.gif
Atsakyti
idejau i vaikiškų drabužėlių temą
Atsakyti
[quote=morta-sigita,2008 04 10, 20:12]Aš tai pažastyje išvis akių nenuimčiau, bet galima visai nedaug nuimti, pvz., 3, 2, 1. O kaklas - tai paprastas V kaklas, tik gilus ir ant iškilumų užtemptas, todėl ir atrodo kitaip. Reikėtų kas antroje eilėje sumegzti po 1 akį.
[/quote]

Aciu 4u.gif , bandysiu megzti. Ir dar vienas klausimas: reikia pradeti megzti nuo apacios ar nuo virsaus?
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama: ): 10 balandžio 2008 - 21:33