Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(SonataB @ 2008 07 10, 20:13)
taip,kad dekites i cd viska

o aš kaip tik žadėjau ten albumą kurt ax.gif

reikia dėt į dokumentus ir siūst į gmail bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 07 10, 18:54)
Parašyta, kad vartotojo albumai pašalinti, nes neatitinka sutarties. Kas nors patiko ar nepatiko ir ištrynė. Mano nuomone taip daryti nėra gražu, bet nieko nepakeisi. Kiekvienąsyk jungdamasi bijau, kad ir mano nebūtų pašalinę  doh.gif .

Neatsimenu, ar taip yra ir picasoj, ar kur kitur maciau, kad jei perziurint viesus vartotojo albumus bet kas gali pranesti, kad ju turinys "nederamas", t.y. pazeidzia autorines teises. O visi zurnaliukai butent tokie ir yra. Taip kad cia esme ne tame, ar taip daryti grazu ar ne. gal kaip tik juos skanuoti ir platinti turetu buti negrazu g.gif bet... ka nors gero radus visada stengiuosi issisaugot blush2.gif
iseitis - albumus daryti neprieinamus visiems vartotojams, o pasidalinti tik su "patikimais":ax: 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 07 12, 01:24)
Neatsimenu, ar taip yra ir picasoj, ar kur kitur maciau, kad jei perziurint viesus vartotojo albumus bet kas gali pranesti, kad ju turinys "nederamas", t.y. pazeidzia autorines teises. O visi zurnaliukai butent tokie ir yra. Taip kad cia esme ne tame, ar taip daryti grazu ar ne. gal kaip tik juos skanuoti ir platinti turetu buti negrazu g.gif  bet... ka nors gero radus visada stengiuosi issisaugot blush2.gif
iseitis - albumus daryti neprieinamus visiems vartotojams, o pasidalinti tik su "patikimais":ax:  4u.gif

Aš nesakau, kad skanuoti ir dėtis į viešus albumus yra gražu - tai yra labai negražu, nes pažeidžiamos leidėjų teisės gauti už žurnalus pinigus biggrin.gif . Tai, ką dauguma darom, yra neteisėta (turbūt vagystė g.gif ). Bet aš maniau, kad moteriškei ištrynė ir nepranešė kodėl - va, kas man "negražu" būtų. Bet pasirodo ir laišką atsiuntė, ten turbūt ir išdėstė, kas ir kaip. Picasoj galima pranešti, kad turinys nederamas, turbūt kas nors užmatė ir pranešė. Teisingai sakot - jei darom ką nors blogai, tai nerodykim visiems . Jei kas nors patikrintų mano kompiuterį ir cd, tai tikrai viską atimtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
cry.gif help.gif Kaip šitam daiktui padaryt kaklo iškirptę??? Jei megsiu jos nepadarius tikriausisi smaugs po to g.gif
user posted image
Kaip mane varo į depresiją ši liemenė. Jei per šią savaitę nerasiu sprendimo, ko gero liks šis projketas kažkur užmestas. Pirma, norėjau kitokių rankovių prakarpų. Lyg ir viskas gerai buvo, kol nepradėjau galvoti apie kaklą. Jei jo didžioji dalis bus blogos akys, tai jis riesis, ir dar į vidų. Antra, nusprendžiau palikt rankoves kaip orginalo, bet kaip tada kaklo iškirptė. Ar čia nereikia jokių nuleidimų kaklui daryt? Patarkit merginos...
cry.gif
Atsakyti
as tai nedaryciau jokiu nuleidimu kaklui, ir cia irgi nedaryta man rodos. tikrai esu mezgus pora megztiniu taip, gali kazkiek sonuose nezymiai pridet akiu...bet siaip ilenda galva ir taip. del to rietimosi i vidu, tai paciam virsuj pries gala, gali pabandyt pora eil viena gera viena bloga o paskui vien gerom kad uzsiriestu i gera puse ir uzdengtu ta ripsiuka. o siaip tai labai dailus modeliukas, viskas tau gausis, nusiramink. as tai dabar virbalus i vaseli pakeiciau ir uzsigeidziau suknes, tai patikek, neriu ardau neriu ardau, bet jau i pabaiga...sekmes tau
Atsakyti
Bandau va tokia tunika raizgyt
user posted image
Tik pas mane siuliukas plonesnis,tai daugiau kvadraciuku nersiu
Atsakyti
o gal turi schemą ir gali pasidalinti?
Atsakyti
Zinoma galiu.Radau Osinkoj sita grozi.Pati neriu(bandau) is summer siuliuku.Neriasi gana greitai,tik kvadraciukai mazesni gaunasi,tai galvoju arba daugiau daryt arba dar apnert keliom eilem langeliu priekio ir nugaros detales
user posted image
Atsakyti
Daug idomiu dalykeliu galite surasti mano drauges svetaineje http:madam.mylivepage.com. Apsilankyte, tikrai Jums patiks
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 07 18, 16:53)
Zinoma galiu.Radau Osinkoj sita grozi.Pati neriu(bandau) is summer siuliuku.

dėkui labai, gal prisiruošiu nusinert ką nors panašaus
Atsakyti
QUOTE(bembis @ 2008 07 18, 21:16)
Daug idomiu dalykeliu galite surasti mano drauges svetaineje http:madam.mylivepage.com. Apsilankyte, tikrai Jums patiks

Tikrai daug visokiausiu grozybiu radau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 06 19, 13:27)

gal turit raštelį ax.gif perverčiau savo raštus, bet tokio neradau, man labai graži palaidinukė 4u.gif
Atsakyti