Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(SonataB @ 2008 07 05, 12:44)
Na mintis tai  thumbup.gif , cia as turiu raidziu ir paveiksliuku pavyzdziu
My Webpage

O as susinervinau, neiseina viena sukne megzti, o baliu turiu uz 4 sav  verysad.gif , ta isiandie pradesiu kita su ananasais,manau kad gausis.tai taip vakar susinervinau,niekaip nejo uzmigti, tai ejau 24 val darytis raminancios arbatos ir biski pamaezgiau,vyras atejo paziureti ka veikiu,sako nu virsune prades ir naktim megzti  lotuliukas.gif

Pažįstama vyrų reakcija, bet kai numezgi ką nors, tai sako, kad gražu.
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 07 07, 13:40)
Pažįstama vyrų reakcija, bet kai numezgi ką nors, tai sako, kad gražu.

lotuliukas.gif dabar mezgu su ananasais sukne, ziuresim kaip seksis
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2008 07 05, 20:10)
4u.gif nu tikiuosi smile.gif O nuorodos tai negaliu niekaip paziuret, krauna kruna ir neuzkrauna vis tos nuotraukos  doh.gif

Na man užkrauna blush2.gif , tada nulėk į suknelių temą ten bielra labe gražią nusinėrus liepos 5d. pasisakyme mirksiukas.gif
Atsakyti
ir cia prasau pagalbos rolleyes.gif
gal kuri turit rasteli???? pleaseeee....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 07 09, 20:55)
ir cia prasau pagalbos  rolleyes.gif
gal kuri turit rasteli???? pleaseeee....

user posted image

Čia tas garsusis lokio pėdučių raštelis 4u.gif
Vienos mamytės lobynuose radau 4u.gif
http://picasaweb.goo...623567704050562
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarlet: 09 liepos 2008 - 20:39
Skarlet aciu aciu labai, ale sakiau, kad turiu tik ieskot nemoku 4u.gif
Atsakyti
isivaizduojat, viska is mano picasa istryne bash.gif dingo mano lobynas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2008 07 10, 09:36)
isivaizduojat, viska is mano picasa istryne  bash.gif dingo mano lobynas  verysad.gif

O kaip taip gali buti blink.gif Savaime viskas dingo? Susirupinau, nes ir mano ten yra viskas, jei dingtu nieko nebetureciau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2008 07 10, 10:36)
isivaizduojat, viska is mano picasa istryne  bash.gif dingo mano lobynas  verysad.gif

vaje g.gif o ar gali kitas vartotojas ištrinti? nu reikia turbut i cd kopijas darytis unsure.gif
Atsakyti
noriu suknios, kur nerta tik viršus, o nuo krūtinės medžiaga, gal patartumėt, kur modeliukų rasti?
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2008 07 10, 10:36)

Kai kūreisi albumą turėjai pasirašyti sutartį - kryžiuką uždėt. Ten rašoma, kad google'io tvarkytojai gali tavo albumus ištrinti nepaaiškinę ir nepranešę. Gal kokį žurnalą fotografuotą turėjai įsidėjusi g.gif .Dažnai peržiūrėjusi albumus, jei randu ką nors gero priskiriu juos prie mėgstamiausių, o po kiek laiko vėl ten užsukusi nieko nerandu. Parašyta, kad vartotojo albumai pašalinti, nes neatitinka sutarties. Kas nors patiko ar nepatiko ir ištrynė. Mano nuomone taip daryti nėra gražu, bet nieko nepakeisi. Kiekvienąsyk jungdamasi bijau, kad ir mano nebūtų pašalinę doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 10 liepos 2008 - 17:55
QUOTE(morta-sigita @ 2008 07 10, 17:54)
Kai kūreisi albumą turėjai pasirašyti sutartį - kryžiuką uždėt. Ten rašoma, kad google'io tvarkytojai gali tavo albumus ištrinti nepaaiškinę ir nepranešę. Gal kokį žurnalą fotografuotą turėjai įsidėjusi  g.gif .Dažnai peržiūrėjusi albumus, jei randu ką nors gero priskiriu juos prie mėgstamiausių, o po kiek laiko vėl ten užsukusi nieko nerandu. Parašyta, kad vartotojo albumai pašalinti, nes neatitinka sutarties. Kas nors patiko ar nepatiko ir ištrynė. Mano nuomone taip daryti nėra gražu, bet nieko nepakeisi. Kiekvienąsyk jungdamasi bijau, kad ir mano nebūtų pašalinę  doh.gif .

tai va, as gavau laiska anglu kalba ir nueinu i savo nuotraukas - istrintos, sokas istiko doh.gif dabar renkuosi viska is eiles ir desiu i cd, nes dziaugiausi kad picase turejau kai pc luzo, neina niekuo paisitiket verysad.gif
taip,kad dekites i cd viska
Atsakyti