Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

batareika, as tavo vietoj tokia bliuzkute buciau darius biski kitaip rolleyes.gif apatine ripsiuku megzta dali buciau orientavus vertikaliai, kad vettikalios linijos lieknintu talija (gal cia nuotrauka i sonus patempta?). be to, turek galvoj kad toks rastas yra linkes temptis i sonus, gali pasidaryti per platus. jei vis del to palikti horizontaliai ta rasta, tada prailginciau zemyn ta dali. isbaigtumo delei, apmegzciau visus krastelius veziuku. o ar toks modelis patogus nesioti? man atrodo, kad rausles pazastyse turetu buti nepatogios, ir zinau kad toks kaklas yra baisiai nepatogus. ir ar nekrenta nuo peciu, neslidineja bliuska?
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2008 06 19, 11:27)
gal patartumete kaip padaryti siai palaidinei rankoviu isemima, kad neissigadintu rastas. As vienu variantu pameginau, vaizdializ ne koks  schmoll.gif nesugalvoju, kaip cia geriau padarius

lygiai taip pat kaip ir darei megztuko priekiui
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 06 05, 16:31)
daug kas mezge ( as jau trecia  lotuliukas.gif )

atrodo liuksiskai thumbup.gif ir turetu buti labai praktiskas. as vis ziurejau kur toki nusipirkti. man kol kas megzti upo nera unsure.gif
Atsakyti
Žinau, kad daug kas šitam forume mėgsta Vernito siūlus 4u.gif Turiu tokį klausimą: pradėjau megsti megztuką iš 100 % Vernito medvilnės paprastu ligiuoju raštu. Skersuoja baisiai doh.gif Ar verta darbelį pabaigti ar ne? unsure.gif T y ar nepagerės vaizdas susiuvus visas detales? Ar geriau išardyti ir megzti kokiu nors kitu raštu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 22, 20:40)
Žinau, kad daug kas šitam forume mėgsta Vernito siūlus  4u.gif  Turiu tokį klausimą: pradėjau megsti megztuką iš 100 % Vernito medvilnės paprastu ligiuoju raštu. Skersuoja baisiai  doh.gif  Ar verta darbelį pabaigti ar ne? unsure.gif T y ar nepagerės vaizdas susiuvus visas detales? Ar geriau išardyti ir megzti kokiu nors kitu raštu? 4u.gif

Deja, nepagerės. Ir man labai skersuoja lygusis raštas, turbūt vienintelis jų trūkumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 22, 20:40)
Žinau, kad daug kas šitam forume mėgsta Vernito siūlus  4u.gif  Turiu tokį klausimą: pradėjau megsti megztuką iš 100 % Vernito medvilnės paprastu ligiuoju raštu. Skersuoja baisiai  doh.gif  Ar verta darbelį pabaigti ar ne? unsure.gif T y ar nepagerės vaizdas susiuvus visas detales? Ar geriau išardyti ir megzti kokiu nors kitu raštu? 4u.gif

o as galvojau kad tik pas mane jie skersuoja,jau galvojau,kad siulai brokuoti doh.gif
o pasirodo,kad daug kas del ju skundziasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 06 22, 13:48)
batareika, as tavo vietoj tokia bliuzkute buciau darius biski kitaip rolleyes.gif apatine ripsiuku megzta dali buciau orientavus vertikaliai, kad vettikalios linijos lieknintu talija (gal cia nuotrauka i sonus patempta?). be to, turek galvoj kad toks rastas yra linkes temptis i sonus, gali pasidaryti per platus. jei vis del to palikti horizontaliai ta rasta, tada prailginciau zemyn ta dali. isbaigtumo delei, apmegzciau visus krastelius veziuku. o ar toks modelis patogus nesioti? man atrodo, kad rausles pazastyse turetu buti nepatogios, ir zinau kad toks kaklas yra baisiai nepatogus. ir ar nekrenta nuo peciu, neslidineja  bliuska?

Kai kitą tokį megsčiau, o taip nebus, tai visiškai kitaip daryčiau lotuliukas.gif Dėl pažastų, tai ardžiau kelis kart, bet pasidariau taip, kad tikrai netrukdo. Nes kaip aprašymuose yra, tai ten turi stačiakampis prisisiūt prie apatinės dalies, bet man tas visiškai netiko.
Dėl patogumo tai ką aš galiu pasakyt, gi ne dažnai nešiot mezgiau, kaip nors pakentėsiu lotuliukas.gif Bet tikrai niekas neslidinėja ir nekrenta.
Atsakyti
Na padėkit kas nors noriu uniformai vaikiškai nunerti kalnieriukus tikrešto jokio neturiu. Sušelpkit kas nors
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 25, 14:56)
Na padėkit kas nors noriu uniformai vaikiškai nunerti kalnieriukus tikrešto jokio neturiu. Sušelpkit kas nors

kazkur buvo visas zurnaliukas tokiu dalyku,bet as neturiu verysad.gif , bet gal si cia ka prisitaikysi
My Webpage
Atsakyti
na štai, baigtas mano mezginys - pledukas vaikiukui:
user posted image

Kol kas juo klojasi meškius, bet neilgai tongue.gif
user posted image
Atsakyti
labai dailus ir toks minkštutis atrodo,šaunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2008 06 29, 15:19)
labai dailus ir toks minkštutis atrodo,šaunu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dėkui, tikrai išjo minkštas ir šiltas, mano spaliukui bus kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 06 17, 21:39)
mergaites, liemenei su pynem naudojausi situo koriuko rasto aprasymu.
user posted image
is sito puslapio

labutis,rasta panaudojau panasu,bet netoki kur foto ideta.Klausimas toks :ka daryt jei po rezinos rastas isplatina mezgini.Jau bent du kartus ardziau.Taigi ka tu darei kai mezgei ruda liemene,kaip tau neisplatejo?Paskaitinejau osinkoj bet ant greicio neradau atsakymo.Kai turesi laiko parasyk. g.gif
Atsakyti