Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 15:15)
Pabaigiau labai gražios man spalvos bliuskutę, bet vat nežinau ar kaklą tokį ir palikt ar kažką daryt dar? Kaip manot?

P.S su kaklu viskas ok, aš palikčiau, nes man gražu:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 19, 15:19)
P.S su kaklu viskas ok, aš palikčiau, nes man gražu:)

Tai va man irgi nieko, bet kažkaip labai jau nuoga doh.gif Bet kai jau kelis kart tą nertą dalį ardžiau tai kažkaip nebenoriu nieko daugiau su juo daryt...
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 15:23)
Tai va man irgi nieko, bet kažkaip labai jau nuoga  doh.gif Bet kai jau kelis kart tą nertą dalį ardžiau tai kažkaip nebenoriu nieko daugiau su juo daryt...

Įdegus saulėje nebeatrodys nuoga. biggrin.gif
Atsakyti
Labas. priimkit pradedančią mezgėją.
mezgu preduką savo mažyliui-mažylei wub.gif

Siūlai:user posted image
mezginio pradžia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 14:23)
Tai va man irgi nieko, bet kažkaip labai jau nuoga  doh.gif Bet kai jau kelis kart tą nertą dalį ardžiau tai kažkaip nebenoriu nieko daugiau su juo daryt...

labai grazus ir megztinukas ir spalvyte ir kaklas, man rodos jei dar ka jam darytum tai gal butu perkrauta. dabar pats tas, bent jau man.Liuks atrodo
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 19, 12:56)
Ir tada vel nesuprantu, tai tada nerti ne kaip salika reikia, o rankoves apskritai, nesusiuvant ............ doh.gif pasimeciau

taip,nerti kaip salika, tik paskui krastuose sumezgi ,kad gautusi rankoves, o rastelis va :
http://picasaweb.goo...964077498130578

QUOTE(dontstop @ 2008 06 19, 12:59)
Reikia kas antrą eilę iš abejų šonų sumegzt po 2 gerąsias akis šalia to raštuoto krašto kartu  mirksiukas.gif

as ir taip manyciau, sumezgineti tas isvirkscias prie krasto
Atsakyti
[quote=Sandriukas--gandriukas,2008 06 19, 15:50]
Labas. priimkit pradedančią mezgėją.
mezgu preduką savo mažyliui-mažylei wub.gif

Kaip šauniai, man visda miela, kai leliukai turi mamyčiu laukimo sumegztus pledukus:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 19, 17:14)
Kaip šauniai, man visda miela, kai leliukai turi mamyčiu laukimo sumegztus pledukus:)

dėkui 4u.gif labai laukiu ir stengiuosi gražiai megzti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 06 19, 16:18)
dėkui  4u.gif labai laukiu ir stengiuosi gražiai megzti  blush2.gif

tavo pledukas gražus bus tikrai, nes tiek meilės sudėsi ir gerų minčių ir šilumos, o tai yra Gražiausia pasauly:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 19, 17:35)
tavo pledukas gražus bus tikrai, nes tiek meilės sudėsi ir gerų minčių ir šilumos, o tai yra Gražiausia pasauly:)

bigsmile.gif tikrai wub.gif
įdėsiu vėliau, kai jau bus daugiau numegzta... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 15:15)
Pabaigiau labai gražios man spalvos bliuskutę, bet vat nežinau ar kaklą tokį ir palikt ar kažką daryt dar? Kaip manot?

Labai daili tavo bliuskyte ,nieko jai netruksta thumbup.gif O kakla apnerciau vezliuko zingsneliu ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=SonataB,2008 06 19, 16:00]
taip,nerti kaip salika, tik paskui krastuose sumezgi ,kad gautusi rankoves, o rastelis va :
http://picasaweb.goo...964077498130578

Aciu wub.gif
Atsakyti