Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(SonataB @ 2008 06 17, 23:36)
drinks_cheers.gif  as taip dukrytei mezgiau

Ir viskas gerai gavosi? Nes nesinori visko nunerti ir paskui isardyti, zinot, gali per pecius traukti kazkiek... g.gif
Papildyta:
QUOTE(janike1 @ 2008 06 17, 23:34)
o paplatinimai turi buti pazastims.

O bus gerai kazin, jei darysiu be praplatinimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PYNE @ 2008 06 17, 23:44)
Sveikos mergaitės,
prisižiūrėjau čia visokių grožių pas jus. Labai gražūs darbeliai  thumbup.gif  Nutariau ir aš savo idėja pasidalinti. Visada svajojau, jei kada turėsiu mergytę, tai per krikštynas puošiu savo darbo rūbeliu. Gal kam patiks. 4u.gif
user posted imageneišeina iškart didelės nuotraukos įdėti doh.gif

Laabai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 17, 21:25)
Galkuri galit man paaiskinti, kaip nusinerti toki bolero? Cia kiek suprantu nerti taip, kaip salika, o paskui rankoves susiuti, ar ne? Nors paveiksliuke kazkokie praplatinimai lyg  g.gif
user posted image

Juk ten apacioj nupaisyta schema su visais centimetrais (tokia mazyte desiniam apatiniam kampe). Jei darysi be praplatinimu, tai vers per pazastis ir bus nepatogu arba issitampys per pazastis ir atrodys negraziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 06 18, 08:45)
Merginos,noriu patarimo.Gal kas esat mezgusi tokiu rastu-uzmetimas,2 sumezgi.Ir taip is abieju pusiu.Turiu medvilnini siula ir noreciau vasarine reta tunika nusimegzt.Vaseliu gaunasi grubus ir man negrazus darbas.Virbalais pabandziau tokiu rasteliu-lyg ir nieko,bet kazkoks jis ....bijau kad labai tasysis i visas puses.Ar kas esat ka mezge situ rastu
user posted image

Nepatarciau situo rastu megzti tunikos,nes tikrai issitasys! Tokiu rastu mezgiau sali,tai jis man kazkaip i ilgi istyso
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2008 06 18, 19:09)
Nepatarciau situo rastu megzti tunikos,nes tikrai issitasys! Tokiu rastu mezgiau sali,tai jis man kazkaip i ilgi istyso

Aciu labai.Man ir paciai daug abejoniu sukele,bet norejosi patarimo is patirties.
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 06 18, 18:46)
Juk ten apacioj nupaisyta schema su visais centimetrais (tokia mazyte desiniam apatiniam kampe). Jei darysi be praplatinimu, tai vers per pazastis ir bus nepatogu arba issitampys per pazastis ir atrodys negraziai  ax.gif

Cia dar priklauso nuo siulu.As mezgiau is mocheros tai paplatinimu nedariau,niekas niekur neverzia ir nieko netruksta.O stai mezgiau is paprastu ,atrodo akrilano ,tai reikejo ,nes pazastys per siauros ir verzia.Teko permegzti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 18, 07:59)
Ir viskas gerai gavosi? Nes nesinori visko nunerti ir paskui isardyti, zinot, gali per pecius traukti kazkiek...  g.gif
Papildyta:
O bus gerai kazin, jei darysiu be praplatinimu?  g.gif

nieko netrauke, va kaip gavosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
gal patartumete kaip padaryti siai palaidinei rankoviu isemima, kad neissigadintu rastas. As vienu variantu pameginau, vaizdializ ne koks schmoll.gif nesugalvoju, kaip cia geriau padarius
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2008 06 19, 10:52)
nieko netrauke, va kaip gavosi  blush2.gif
user posted image

kaip grazu wub.gif gal gali rasteli i AZ imesti?
Papildyta:
QUOTE(white:) @ 2008 06 18, 18:46)
Juk ten apacioj nupaisyta schema su visais centimetrais (tokia mazyte desiniam apatiniam kampe). Jei darysi be praplatinimu, tai vers per pazastis ir bus nepatogu arba issitampys per pazastis ir atrodys negraziai  ax.gif

O tai va cia ir beda, nemoku as to praplatinimo padaryti doh.gif Gal kas man pabraizyti galetu pagal ta rasteli ..........

Papildyta:
Ir tada vel nesuprantu, tai tada nerti ne kaip salika reikia, o rankoves apskritai, nesusiuvant ............ doh.gif pasimeciau
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 06 19, 13:27)

gal patartumete kaip padaryti siai palaidinei rankoviu isemima, kad neissigadintu rastas. As vienu variantu pameginau, vaizdializ ne koks  schmoll.gif nesugalvoju, kaip cia geriau padarius

Reikia kas antrą eilę iš abejų šonų sumegzt po 2 gerąsias akis šalia to raštuoto krašto kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PYNE @ 2008 06 17, 22:44)
Sveikos mergaitės,
prisižiūrėjau čia visokių grožių pas jus. Labai gražūs darbeliai  thumbup.gif  Nutariau ir aš savo idėja pasidalinti. Visada svajojau, jei kada turėsiu mergytę, tai per krikštynas puošiu savo darbo rūbeliu. Gal kam patiks. 4u.gif
user posted imageneišeina iškart didelės nuotraukos įdėti doh.gif

labai nuostabi ir suknyte ir mergyte

QUOTE(kacumota @ 2008 06 18, 07:45)
Merginos,noriu patarimo.Gal kas esat mezgusi tokiu rastu-uzmetimas,2 sumezgi.Ir taip is abieju pusiu.Turiu medvilnini siula ir noreciau vasarine reta tunika nusimegzt.Vaseliu gaunasi grubus ir man negrazus darbas.Virbalais pabandziau tokiu rasteliu-lyg ir nieko,bet kazkoks jis ....bijau kad labai tasysis i visas puses.Ar kas esat ka mezge situ rastu
user posted image

as mezgiau virbalais si rasta pernai maikute su sleikutem kurios uzsirisa uz kaklo. tikrai tempias i visas puses, bet nekabo. ziurint kiek akiu uzsidesi. bet kaip tunikai - nebent tokios plevesuotos nori..o siaip kiaura faina
Atsakyti
Pabaigiau labai gražios man spalvos bliuskutę, bet vat nežinau ar kaklą tokį ir palikt ar kažką daryt dar? Kaip manot?
Atsakyti