Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Labutis darbstuoles. Gal kas turit sio megztuko schemute arba galit labai detaliai papasakot kaip megzti? Esu pradedancioji. ax.gif Is anksto labai dekoju. http://public.fotki....raukeles/1.html
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 09, 11:10)
Labai prašau pagalbos  4u.gif
Gal kas turi tokių ar panašių raštelių schemas? ax.gif

user posted image
user posted image

user posted image
Merginos, sorry, kad kartuojuos, bet labai noriu šitų megztukų, gal visgi kas padės su raštais? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 17 birželio 2008 - 07:11
Cia VS kolekcijos megztukai 4u.gif Tokiu rastuku neaptikau,pabandyk pati pavartyti zurnaliukus ir ka nors pan. pritaikyti.Beje pirmasis nesudetingas ,pasididinus fotke galima pasisifruoti g.gif
Atsakyti

Galkuri galit man paaiskinti, kaip nusinerti toki bolero? Cia kiek suprantu nerti taip, kaip salika, o paskui rankoves susiuti, ar ne? Nors paveiksliuke kazkokie praplatinimai lyg g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mergaites, liemenei su pynem naudojausi situo koriuko rasto aprasymu.
user posted image
is sito puslapio
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 17, 21:25)
Galkuri galit man paaiskinti, kaip nusinerti toki bolero? Cia kiek suprantu nerti taip, kaip salika, o paskui rankoves susiuti, ar ne? Nors paveiksliuke kazkokie praplatinimai lyg  g.gif

user posted image

Praplatinimai tai palaidinės petnešėlės. Bent man taip atrodo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 17, 20:25)
Galkuri galit man paaiskinti, kaip nusinerti toki bolero? Cia kiek suprantu nerti taip, kaip salika, o paskui rankoves susiuti, ar ne? Nors paveiksliuke kazkokie praplatinimai lyg  g.gif

Pagal mane, tai nusineri tokį kaip šaliką, susiūni rankoves ir tada tą vadinamą apykalę apneri aplink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2008 06 17, 22:51)
Pagal mane, tai nusineri tokį kaip šaliką, susiūni rankoves ir tada tą vadinamą apykalę apneri  aplink  4u.gif

o paplatinimai turi buti pazastims.
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2008 06 17, 21:51)
Pagal mane, tai nusineri tokį kaip šaliką, susiūni rankoves ir tada tą vadinamą apykalę apneri  aplink  4u.gif

drinks_cheers.gif as taip dukrytei mezgiau
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
prisižiūrėjau čia visokių grožių pas jus. Labai gražūs darbeliai thumbup.gif Nutariau ir aš savo idėja pasidalinti. Visada svajojau, jei kada turėsiu mergytę, tai per krikštynas puošiu savo darbo rūbeliu. Gal kam patiks. 4u.gif
user posted imageneišeina iškart didelės nuotraukos įdėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PYNE: 17 birželio 2008 - 22:50
QUOTE(morta-sigita @ 2008 06 17, 22:16)
Praplatinimai tai palaidinės petnešėlės. Bent man taip atrodo  g.gif .

Na ir nusišnekėjau doh.gif , ne į tą schemą pažiūrėjau blush2.gif . Tikrai platina, po 6 cm iš abiejų pusių. Bet galima būtų ir neplatint.

O suknytė ir mergytė labai gražios thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 17 birželio 2008 - 23:28
Merginos,noriu patarimo.Gal kas esat mezgusi tokiu rastu-uzmetimas,2 sumezgi.Ir taip is abieju pusiu.Turiu medvilnini siula ir noreciau vasarine reta tunika nusimegzt.Vaseliu gaunasi grubus ir man negrazus darbas.Virbalais pabandziau tokiu rasteliu-lyg ir nieko,bet kazkoks jis ....bijau kad labai tasysis i visas puses.Ar kas esat ka mezge situ rastu
user posted image
Atsakyti