QUOTE(dontstop @ 2008 06 09, 11:10)
Merginos, sorry, kad kartuojuos, bet labai noriu šitų megztukų, gal visgi kas padės su raštais?
Cia VS kolekcijos megztukai Tokiu rastuku neaptikau,pabandyk pati pavartyti zurnaliukus ir ka nors pan. pritaikyti.Beje pirmasis nesudetingas ,pasididinus fotke galima pasisifruoti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 17, 20:25)
Galkuri galit man paaiskinti, kaip nusinerti toki bolero? Cia kiek suprantu nerti taip, kaip salika, o paskui rankoves susiuti, ar ne? Nors paveiksliuke kazkokie praplatinimai lyg
Pagal mane, tai nusineri tokį kaip šaliką, susiūni rankoves ir tada tą vadinamą apykalę apneri aplink
QUOTE(Sonatuole @ 2008 06 17, 22:51)
Pagal mane, tai nusineri tokį kaip šaliką, susiūni rankoves ir tada tą vadinamą apykalę apneri aplink
o paplatinimai turi buti pazastims.
QUOTE(Sonatuole @ 2008 06 17, 21:51)
as taip dukrytei mezgiau
QUOTE(morta-sigita @ 2008 06 17, 22:16)
Praplatinimai tai palaidinės petnešėlės. Bent man taip atrodo .
Na ir nusišnekėjau , ne į tą schemą pažiūrėjau . Tikrai platina, po 6 cm iš abiejų pusių. Bet galima būtų ir neplatint.
O suknytė ir mergytė labai gražios .
Merginos,noriu patarimo.Gal kas esat mezgusi tokiu rastu-uzmetimas,2 sumezgi.Ir taip is abieju pusiu.Turiu medvilnini siula ir noreciau vasarine reta tunika nusimegzt.Vaseliu gaunasi grubus ir man negrazus darbas.Virbalais pabandziau tokiu rasteliu-lyg ir nieko,bet kazkoks jis ....bijau kad labai tasysis i visas puses.Ar kas esat ka mezge situ rastu