Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(vidusas @ 2008 06 13, 18:20)
mergaites gal galite ideti rasteli (ne pyne),kaip jus mezgete sia liemene,man nesigauna nors tu ka.Gal lietuviskai bus aiskiau.

ir as su ja kankinuosi,niekiap man nesigauna tas rastelis doh.gif ,o taip noreciau toki nusimegsti,bet jauciu,kad kolkas tik svajosiu apie ji verysad.gif

Atsakyti
turiu to rastelio tokia foto
user posted image

ir tokia
user posted image
gal kiek pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 06 14, 00:03)
turiu to rastelio tokia foto
user posted image

ir tokia
user posted image
gal kiek pades 4u.gif

labas,aciu janikei1 uz sugaista laika,man pavyko issimegzti si rasteli ir jis labai grazus.Super clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(vidusas @ 2008 06 14, 17:49)
labas,aciu janikei1 uz sugaista laika,man pavyko issimegzti si rasteli ir jis labai grazus.Super clap_1.gif

Pagal šitą schemukę išmezgei? blink.gif Man jis irgi nesigauna... Kažkur siuliuką ne ten perkeliu... Bandysiu dar blush2.gif
Atsakyti

geras darbas
QUOTE(SonataB @ 2008 04 08, 14:03)
Sveikutes.Pabaigiau ir as savo megztini, bet vistiek biski traukia per susegima, bet jauciu del stulpeliu  smile.gif  o ir vezio zingsniuka ismokau  ax.gif  tai apneriau visus krastelius.
Ikeliu jusu ivertinimui  blush2.gif

http://keep4u.ru/ful...b60d07f62c3/jpg

Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 06 14, 19:28)
Pagal šitą schemukę išmezgei?  blink.gif  Man jis irgi nesigauna... Kažkur siuliuką ne ten perkeliu... Bandysiu dar  blush2.gif

Jei ka tai pagal pirma,kur visos akys parodytos kaip megzt.Taigi pabandyk, cia jau principo reikalas ismegzt.Gerai isiziurek ir neskubek.As buvau uzsiciklinus ,kad man nesigaus,o kai dar karta prisedau ismezgiau ir tiek.

Atsakyti
Mergaitės, megskim tokį megztinuką 4u.gif
Aš viena nesuprantu, nuo ko pradėt lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Vidusas,prasom 4u.gif Svarbu kad sektusi megzti mirksiukas.gif

Skarlet,paziurek cia ,online tema:
http://club.osinka.r...pic.php?t=32285
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 14 birželio 2008 - 22:20
QUOTE(janike1 @ 2008 06 14, 23:16)
Vidusas,prasom 4u.gif Svarbu kad sektusi megzti mirksiukas.gif

Skarlet,paziurek cia ,online tema:
http://club.osinka.r...pic.php?t=32285

buvau radusi tą nuorodą, bet nieko nesuprantu doh.gif galvojau, gal kas gali lietuviškai paaiškinti: kaip akis apskaičiuoti ir ar ten iš dviejų dalių, jos jungiamos? g.gif
gal kuri mamytė bandė pas mus megzt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarlet: 14 birželio 2008 - 22:30
paziurek i vaikisku rubeliu tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 06 14, 23:34)
paziurek i vaikisku rubeliu tema smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 06 14, 23:30)
buvau radusi tą nuorodą, bet nieko nesuprantu  doh.gif galvojau, gal kas gali lietuviškai paaiškinti: kaip akis apskaičiuoti ir ar ten iš dviejų dalių, jos jungiamos? g.gif
gal kuri mamytė bandė pas mus megzt  ax.gif

Šiaip tai nėra lyg ten suėtinga. Megzti nepamenu, lyg ir mačiau pas mus, kad kažkas mezgė, bet bijau apsirikt. Kai mažius daugiau leis, pabandysiu surašyt lietuviškai,išverst. Nes pati nemezgiau, tik studijavau procesą.
Atsakyti