Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Lusasita @ 2008 06 04, 22:41)
va cia dar man grazus megztinukas

ir paprastutis- plonyčių siūliukų galima bandyt 1 gerą, 1 išvirkščią megzt 4u.gif
Atsakyti
daug kas mezge ( as jau trecia lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 06 05, 18:31)
daug kas mezge ( as jau trecia  lotuliukas.gif )

user posted image

Nenervuok , eik tu sau:) man tas daikčiukas labai patiko pas Langorija, ir labai pati noreciau, toks stiliovas, praktiskas. Dabar jau ir tu turi, o gal ne sau mezgei, tada butu ramiau:)
Atsakyti
Patarkit kkaip ššios bliuzelės nugarą padaryti, juk kaip priekis iškirptas negražu bus, ar ten dadėti porą pilnų gėlyčių ar kaip?
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 05, 18:42)
Nenervuok , eik tu sau:) man tas daikčiukas labai patiko pas Langorija, ir labai pati noreciau, toks stiliovas, praktiskas. Dabar jau ir tu turi, o gal ne sau mezgei, tada butu ramiau:)

neturiu as neturiu, ( dabar ramiau ? lotuliukas.gif ) Numezgiau tris tokius, o sau neturiu doh.gif
Atsakyti

user posted image

labai grazu wub.gif man jis irgi labai patinka.o kokiu rastu cia megsta?gal butu galima rasto schemute? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2008 06 05, 19:52)
labai grazu wub.gif man jis irgi labai patinka.o kokiu rastu cia megsta?gal butu galima rasto schemute? blush2.gif  4u.gif

megzta koriuko rasteliu

Viskas apie sita svarkiuka cia mirksiukas.gif http://club.osinka.r...e9a6dac594932fb
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 06 05, 20:21)
megzta koriuko rasteliu

Viskas apie sita svarkiuka cia  mirksiukas.gif http://club.osinka.r...e9a6dac594932fb

labai aciu,bandysiu narplioti ir as si svarkiuka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 06 05, 19:46)
neturiu as neturiu, ( dabar ramiau ?  lotuliukas.gif ) Numezgiau tris tokius, o sau neturiu  doh.gif

Aišku ramiau, žinai kaip jo noriu,o žinai kas liūdniausia, kad aš tokio tikrai nemokėčiau numegzti.Nuoširdžiai sakau, tikrai nemokėčiau:)
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 06 05, 19:43)
Patarkit kkaip ššios bliuzelės nugarą padaryti, juk kaip priekis iškirptas negražu bus, ar ten dadėti porą pilnų gėlyčių ar kaip?
user posted image

user posted image

ten galima ant petnešėlių vietoj tų nepilnų skrituliukų daryti pilnus.
bet sakyčiau kad ir nugaroj tokia iškirptė visai neblogai turėtų atrodyti ax.gif
Atsakyti

user posted image

Lusasita - labai gražu. Sakei daug kas mezgė? Grynai tokių nedaug mačiau - buvo modifikuotų.. mirksiukas.gif Aš pvz.irgi bandžiau, bet man koriuko raštelis nesigavo - kažkur kažką ne taip darau su tais siūlų perkėlimais doh.gif Man irgi labai gražu - gal kada atrasiu kantrybės tam koriuko iššifravimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Salinga @ 2008 06 06, 09:15)
ten galima ant petnešėlių vietoj tų nepilnų skrituliukų daryti pilnus.
bet sakyčiau kad ir nugaroj tokia iškirptė visai neblogai turėtų atrodyti ax.gif

tai vat kad dabar apsimatuotis negalius, nes nestuke.gif , tai ir pabaigti jos nėra kaip, norėčiau šiek tiek iškirptės nugaroje mažesnės, ir net neįsivaizduojai, kaip ten su užsegimu? g.gif
Atsakyti