Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

gal kuri supranta kinu ar japonu net nezinau. va psl.
www.meyly.com

gal galit surast megztu darbeliu nuoroda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 05 30, 20:37)
tai ir megzk klasikinio stiliaus jos mėgiamų spalvų 4u.gif
drinks_cheers.gif

o kai tau buvo 18-a, kokio amžiaus žmonės atrodė jau seni... 4u.gif
kai pamenu 35-40 atrodė jau visai nusenę man tada, o dabar aišku galvoju kitaip lotuliukas.gif
tai ir dabartiniam jaunimui taip pat 4u.gif

Is dalies sutinku del to amziaus, bet antra vertus, labai daznai pacios save nurasome ir prisigalvojame visokiu nesamoniu, kas "deretu arba nederetu" tam tikrai amziaus grupei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 05 30, 22:53)
Is dalies sutinku del to amziaus, bet antra vertus, labai daznai pacios save nurasome ir prisigalvojame visokiu nesamoniu, kas "deretu arba nederetu" tam tikrai amziaus grupei.  4u.gif

bet sutik kad jei pamatytum teisėja, advokatę, daktarę ar mokytoją auklėtoja ir t.t. vaikštančia plika bambą su auskaru joje ar nuoga šikna kai net rievelė matosi lotuliukas.gif tai... ar eitum pas jas savo reikalias ir leistum pvz vaika pas ją į klasę ar daželį ir t...????
o dar žinok man nėr bjauriau kai ta plika bamba matosi ir susiraukšlėjusi sudribusi po gimdymų ar kūdinimusi pilvo oda... man ji nedera jokiai amžiaus grupei schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 31 gegužės 2008 - 07:18
QUOTE(lauma @ 2008 05 31, 08:12)
bet sutik kad jei pamatytum teisėja, advokatę, daktarę ar mokytoją auklėtoja ir t.t. vaikštančia plika bambą su auskaru joje ar nuoga šikna kai net rievelė matosi  lotuliukas.gif tai... ar eitum pas jas savo reikalias ir leistum pvz vaika pas ją į klasę ar daželį ir t...????
o dar žinok man nėr bjauriau kai ta plika bamba matosi ir susiraukšlėjusi sudribusi po gimdymų ar kūdinimusi pilvo oda... man ji nedera jokiai amžiaus grupei schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Sutinku! Bet čia juk labiau siejasi su užimamomis pareigomis, o ne su amžium mirksiukas.gif saikas apskritai visoms amžiaus grupėms yra dorybė biggrin.gif beje, man plikos bambos apskritai graziai atrodo tik zurnaluose, nes realybeje reta kuri turi pilva kaip lenta.. o apie nuogus uzpakalius is viso nesneku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 31 gegužės 2008 - 09:16
QUOTE(eya @ 2008 05 31, 10:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  Sutinku! Bet čia juk labiau siejasi su užimamomis pareigomis, o ne su amžium mirksiukas.gif saikas apskritai visoms amžiaus grupėms yra dorybė biggrin.gif beje, man plikos bambos apskritai graziai atrodo tik zurnaluose, nes realybeje reta kuri turi pilva kaip lenta.. o apie nuogus uzpakalius is viso nesneku doh.gif  lotuliukas.gif

vat vat drinks_cheers.gif

aš kai pamačiau tą >35m su Kofu kur duetuose dainavo tai net nežinant man buvo užkart aišku kad motera prie meno biggrin.gif 4u.gif

taigi, dontstop, atsižvelgian į viska ir megzk bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 05 30, 10:14)
Sveikos, mamytės  4u.gif
Patarkit, ką galima numegzti mamai, kuriai 50 metų? g.gif Ji rengiasi klasikiniam stiliuje, liekna, nešioja S dydį  smile.gif Kokio modelio megztukai rudeniui tiktų tokiam amžiuje? 4u.gif

galima nupirkti siek tiek dailesniu siulu [plonesniu], gal su siokiu tokiu blizgesiu [ne blizgucio gijomis], prideti moheros plona siuleli ir megzti, kad ir lygiuoju mezgimu. ties talija siek tiek paliemenuojant. virs krutines galima ismegzti kiaurarasti [jei siulai nera per nelyg puosnus]. peciu linija siek palaidant zemyn, statytos rankoves. tikrai gausis sauni daili megzta palaidine.
Papildyta:
turiu detalia schemute liemenuotam modeliui. detaliai parodyta, kiek ir kurioje vietoje prideti, suimti ir vel prideti. pagal siulu stori ir palaidines dydi galima pakoreaguoti. pati pgl cm nelabai moku, dazniausiai apsisaunu, todel ieskau ir dazniausiai naudojuosi detaliomis, kur parodyta akiu laidymas/pridejimas schemomis.
Atsakyti
Ačiū, mamytės, už atsakymus 4u.gif

Iš tikrųjų, reikalas tas, kad mano mama pati labai sureikšmina savo amžių, pvz, džinsų ji ne už ką neužsidėtų, nes "jai jau ne pagal amžių juos nešioti", tą patį sakė ir 40-ties... ax.gif Ji labai kankinasi, rinkdamasi sau rūbus, jai atrodo, kad dabar absoliučiai visose parduotuvėse parduodami drabužiai tik paaugliams 4u.gif

O kas yra klasikinio stiliaus megztiniai, aš neįsivaizduoju g.gif Rūbus įsivaizduoju, kostiumelis, švarkas...O megztiniai g.gif

Kaip supratau, kiauraraščiai tinka, tada gerai smile.gif Plikos bambos ir didžiausios iškirpties ir taip nebučiau siūlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 01, 08:16)

O kas yra klasikinio stiliaus megztiniai, aš neįsivaizduoju  g.gif  Rūbus įsivaizduoju, kostiumelis, švarkas...O megztiniai  g.gif

Kaip supratau, kiauraraščiai tinka, tada gerai  smile.gif  Plikos bambos ir didžiausios iškirpties ir taip nebučiau siūlius  biggrin.gif

O tu jai nori vasarinį megzt, ar šiltesnį? 4u.gif
Radau pas save tokius kelis "kultūringus" rolleyes.gif hihihi.gif man tai jie visom amžiaus grupėm, tiegiog gražūs ir viskas mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Noriu šiltesnį ir turbūt megzsiu tą pirmą bigsmile.gif Labai gražus rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 01, 12:16)
Noriu šiltesnį ir turbūt megzsiu tą pirmą  bigsmile.gif  Labai gražus  rolleyes.gif Ačiū  4u.gif

mirksiukas.gif prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 30, 22:56)
gal kuri supranta kinu ar japonu net nezinau. va psl.
www.meyly.com

gal galit surast megztu darbeliu nuoroda?  blush2.gif

Paklaidžiok čia

Rusų kalbą žinau, jei nesuprasi, kreipkis.
Atsakyti
va cia dar man grazus megztinukas

user posted image

Atsakyti