gal kuri supranta kinu ar japonu net nezinau. va psl.
www.meyly.com
gal galit surast megztu darbeliu nuoroda?
QUOTE(lauma @ 2008 05 30, 20:37)
tai ir megzk klasikinio stiliaus jos mėgiamų spalvų
o kai tau buvo 18-a, kokio amžiaus žmonės atrodė jau seni...
kai pamenu 35-40 atrodė jau visai nusenę man tada, o dabar aišku galvoju kitaip
tai ir dabartiniam jaunimui taip pat
o kai tau buvo 18-a, kokio amžiaus žmonės atrodė jau seni...
kai pamenu 35-40 atrodė jau visai nusenę man tada, o dabar aišku galvoju kitaip
tai ir dabartiniam jaunimui taip pat
Is dalies sutinku del to amziaus, bet antra vertus, labai daznai pacios save nurasome ir prisigalvojame visokiu nesamoniu, kas "deretu arba nederetu" tam tikrai amziaus grupei.
QUOTE(eya @ 2008 05 30, 22:53)
Is dalies sutinku del to amziaus, bet antra vertus, labai daznai pacios save nurasome ir prisigalvojame visokiu nesamoniu, kas "deretu arba nederetu" tam tikrai amziaus grupei.
bet sutik kad jei pamatytum teisėja, advokatę, daktarę ar mokytoją auklėtoja ir t.t. vaikštančia plika bambą su auskaru joje ar nuoga šikna kai net rievelė matosi tai... ar eitum pas jas savo reikalias ir leistum pvz vaika pas ją į klasę ar daželį ir t...????
o dar žinok man nėr bjauriau kai ta plika bamba matosi ir susiraukšlėjusi sudribusi po gimdymų ar kūdinimusi pilvo oda... man ji nedera jokiai amžiaus grupei
QUOTE(lauma @ 2008 05 31, 08:12)
bet sutik kad jei pamatytum teisėja, advokatę, daktarę ar mokytoją auklėtoja ir t.t. vaikštančia plika bambą su auskaru joje ar nuoga šikna kai net rievelė matosi tai... ar eitum pas jas savo reikalias ir leistum pvz vaika pas ją į klasę ar daželį ir t...????
o dar žinok man nėr bjauriau kai ta plika bamba matosi ir susiraukšlėjusi sudribusi po gimdymų ar kūdinimusi pilvo oda... man ji nedera jokiai amžiaus grupei
Sutinku! Bet čia juk labiau siejasi su užimamomis pareigomis, o ne su amžium saikas apskritai visoms amžiaus grupėms yra dorybė beje, man plikos bambos apskritai graziai atrodo tik zurnaluose, nes realybeje reta kuri turi pilva kaip lenta.. o apie nuogus uzpakalius is viso nesneku
QUOTE(eya @ 2008 05 31, 10:11)
Sutinku! Bet čia juk labiau siejasi su užimamomis pareigomis, o ne su amžium saikas apskritai visoms amžiaus grupėms yra dorybė beje, man plikos bambos apskritai graziai atrodo tik zurnaluose, nes realybeje reta kuri turi pilva kaip lenta.. o apie nuogus uzpakalius is viso nesneku
vat vat
aš kai pamačiau tą >35m su Kofu kur duetuose dainavo tai net nežinant man buvo užkart aišku kad motera prie meno
taigi, dontstop, atsižvelgian į viska ir megzk
QUOTE(dontstop @ 2008 05 30, 10:14)
Sveikos, mamytės
Patarkit, ką galima numegzti mamai, kuriai 50 metų? Ji rengiasi klasikiniam stiliuje, liekna, nešioja S dydį Kokio modelio megztukai rudeniui tiktų tokiam amžiuje?
Patarkit, ką galima numegzti mamai, kuriai 50 metų? Ji rengiasi klasikiniam stiliuje, liekna, nešioja S dydį Kokio modelio megztukai rudeniui tiktų tokiam amžiuje?
galima nupirkti siek tiek dailesniu siulu [plonesniu], gal su siokiu tokiu blizgesiu [ne blizgucio gijomis], prideti moheros plona siuleli ir megzti, kad ir lygiuoju mezgimu. ties talija siek tiek paliemenuojant. virs krutines galima ismegzti kiaurarasti [jei siulai nera per nelyg puosnus]. peciu linija siek palaidant zemyn, statytos rankoves. tikrai gausis sauni daili megzta palaidine.
Papildyta:
turiu detalia schemute liemenuotam modeliui. detaliai parodyta, kiek ir kurioje vietoje prideti, suimti ir vel prideti. pagal siulu stori ir palaidines dydi galima pakoreaguoti. pati pgl cm nelabai moku, dazniausiai apsisaunu, todel ieskau ir dazniausiai naudojuosi detaliomis, kur parodyta akiu laidymas/pridejimas schemomis.
Ačiū, mamytės, už atsakymus
Iš tikrųjų, reikalas tas, kad mano mama pati labai sureikšmina savo amžių, pvz, džinsų ji ne už ką neužsidėtų, nes "jai jau ne pagal amžių juos nešioti", tą patį sakė ir 40-ties... Ji labai kankinasi, rinkdamasi sau rūbus, jai atrodo, kad dabar absoliučiai visose parduotuvėse parduodami drabužiai tik paaugliams
O kas yra klasikinio stiliaus megztiniai, aš neįsivaizduoju Rūbus įsivaizduoju, kostiumelis, švarkas...O megztiniai
Kaip supratau, kiauraraščiai tinka, tada gerai Plikos bambos ir didžiausios iškirpties ir taip nebučiau siūlius
Iš tikrųjų, reikalas tas, kad mano mama pati labai sureikšmina savo amžių, pvz, džinsų ji ne už ką neužsidėtų, nes "jai jau ne pagal amžių juos nešioti", tą patį sakė ir 40-ties... Ji labai kankinasi, rinkdamasi sau rūbus, jai atrodo, kad dabar absoliučiai visose parduotuvėse parduodami drabužiai tik paaugliams
O kas yra klasikinio stiliaus megztiniai, aš neįsivaizduoju Rūbus įsivaizduoju, kostiumelis, švarkas...O megztiniai
Kaip supratau, kiauraraščiai tinka, tada gerai Plikos bambos ir didžiausios iškirpties ir taip nebučiau siūlius
QUOTE(dontstop @ 2008 06 01, 08:16)
O tu jai nori vasarinį megzt, ar šiltesnį?
Radau pas save tokius kelis "kultūringus" man tai jie visom amžiaus grupėm, tiegiog gražūs ir viskas
Noriu šiltesnį ir turbūt megzsiu tą pirmą Labai gražus Ačiū
QUOTE(dontstop @ 2008 06 01, 12:16)
Noriu šiltesnį ir turbūt megzsiu tą pirmą Labai gražus Ačiū
prašom
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 30, 22:56)
gal kuri supranta kinu ar japonu net nezinau. va psl.
www.meyly.com
www.meyly.com
Paklaidžiok čia
Rusų kalbą žinau, jei nesuprasi, kreipkis.
va cia dar man grazus megztinukas