Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(saldainia @ 2008 05 28, 13:25)
Irisas geri siūliukai, jei man atrodo medvilnė?
Sakykit mezgejėlės, vasarinei palaidinei sau geriau medvilniniai siūliukai ar viskozė?

as neriu is maxi storesniu, tai jie 100 proc medvilne, bet kazkokio blizgumo turi patys is saves.
arba buna medvilnes apie 60 ir viskozes 40 irgi grazu
QUOTE(bielra @ 2008 05 28, 13:50)
Jei kasdienai, tai tada geriau medvilniniai, bet ir tai, aš rinkčiausi tokius, kad su trupučiu viskozės būtų.. O jei nori puošnios, tai tada viskozė gražiai žiūrėsis..

pritariu.
Atsakyti
Išsirinaku medvilninius., nes ryškesnė jų spalavytė, kai pabaigsiu įdėsiu į forumą.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 29, 08:56)
Išsirinaku medvilninius., nes ryškesnė jų spalavytė, kai pabaigsiu įdėsiu į forumą.

O kokios firmos, kaina, metražas.Labai noriu suknios renku info kur ir kaip, nes dabartiniam variante vien siūlai sukniai apie 100 litų
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 05 29, 10:04)
O kokios firmos, kaina, metražas.Labai noriu suknios renku  info kur ir kaip, nes dabartiniam variante vien siūlai sukniai apie 100 litų

Merginois, o gal darom atskirą temą osinkos pavyzdžiu "gyriuosi" - megztas daiktas, o šalia - iš kokių siūlų megzta, kiek suėjo... aišku jei dar ir scema būtų tai labai viskas aukštumoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 05 29, 11:17)
Merginois, o gal darom atskirą temą osinkos pavyzdžiu "gyriuosi" - megztas daiktas, o šalia - iš kokių siūlų megzta, kiek suėjo... aišku jei dar ir scema būtų tai labai viskas aukštumoje  ax.gif

tai tada geriau mezgame on-line, konkretų modelį kokį
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 05 29, 10:31)
tai tada geriau mezgame on-line, konkretų modelį kokį

Tai yra šita tema. Tik kad nuo temos nukrypom lotuliukas.gif

Man tai norėtųsi iš viso atskiros temos raštams, kur nebūtų jokių komentarų, o tik raštai ir jų schemos.

o Karusios pasiūlymas man irgi super, tik jeigu irgi nebus komentarų, nes kartais su visom pagyrom darbeliui, klausimais,keli puslapiai išeina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 29 gegužės 2008 - 09:47
kad kazkur bauvau macius tema rastam, prisirinkau visokiausiu. gal tindi rindi forume g.gif
cia turiu rastu kolekcija
rastai
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2008 05 29, 11:00)
kad kazkur bauvau macius tema rastam, prisirinkau visokiausiu. gal tindi rindi forume  g.gif
cia turiu rastu kolekcija
rastai

Tai kad kitur yra, aišku, bet norisi ir SM turėti. Bent jau aš čia daugiausai sėdžiu blush2.gif
Atsakyti
Tai pas mus irgi yra atskiros temos tiek mezgimo, tiek nėrimo raštams, bet jos irgi išsigimusios, pilnos komentarų, pokalbių, prašymų iššifruoti raštus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai turbūt ir nieko nepakeisim, nebent moderatorės trintų žinute ne į temą. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noreciau Jusu pagalbos blush2.gif gal galetu kas nors pagelbeti man ir paaiskinti kaip nunerti tokius burbuliukus? ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=zGX3e0A5Ck0

o gal jau kur nors buvo paaiskinta tai?nelabai zinau dar kur ieskoti cia pas Jus blush2.gif
aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Jei teisingai supratau, tai ten apnerti karoliukai (labai lėtai sukasi tas video)

Apie juos yra kelios temos prikalbėtos. Paskutinė čia

Nors dabar kiek prasisuko filmukas, tai matau, kad ten gan vaizdžiai parodyta, kaip neriama.
Atsakyti