jau pradėjau iš turimų siūlų megzti
vat tokį. padalkų raštas bus biski kitoks, nes nesugebėjau šito išmegzti Šitą tuniką sugalvojau - iš plonos pusvilnės rudeniui
vat cia dar panasus i manaji
jo, panašus Bet rudeniop vistiek nersiu
QUOTE(Lusasita @ 2008 05 25, 20:29)
mezgu vienodai nugarai ir priekiui akiu dedu. tarkim nugarai 60, tai priekiui du po 30 akiu + atskirai mezgasi pynes , joms po 24 akis ( atrodo) ir viena pyne ant kitos dedasi, Tai tik savaime prasiskiria
Aciu, kaupiu kiekviena patarima.kada nors ir as pavaidinsiu, rudeniop
QUOTE(janike1 @ 2008 05 25, 20:09)
Labai grazus megstukas. Noriu pabandyti ir as toki nusimegzti, tik va beda nemoku rasto daryti. Mezgu tik gerom arba blogom akim. Gal kuri galit issifruoti tuos kryziukus ir burbuliukus, nes rusiskai nesuprantu
QUOTE(zosiukas2 @ 2008 05 27, 14:44)
Labai grazus megstukas. Noriu pabandyti ir as toki nusimegzti, tik va beda nemoku rasto daryti. Mezgu tik gerom arba blogom akim. Gal kuri galit issifruoti tuos kryziukus ir burbuliukus, nes rusiskai nesuprantu
Tai ka, verčiam, jei reikia . Nuo viršaus iš eilės:
geroji akis
blogoji akis
užmetimas
suimti dvi akis į dešinę (gerąja)
suimti dvi akis į kairę (blogąja)
suimti tris akis
iš vienos akies išmegzti dvi
iš vienos akies išmegzti tris
o tų paskutiniųjų, deja, neižlibenu. Lyginėse eilėse megzti išvirkščiosiomis - ten kažkuris iš tų kvadratukų , o tie žydri langeliai tarpuose nieko nereiškia, tik geriau atrodo. Dažniausiai taip būna . Atrodo kaip ir viskas.
QUOTE(morta-sigita @ 2008 05 27, 20:23)
Tai ka, verčiam, jei reikia
Labai aciu Bandysiu megzti,itariu uztruks ne trumpai Nes laisva minute turiu tik kai mazius miega
laba.norejau paklausti,kazin ar butu gerai mazei suknyte is siulu panasiu kaip 'irisas' ?
Irisas geri siūliukai, jei man atrodo medvilnė?
Sakykit mezgejėlės, vasarinei palaidinei sau geriau medvilniniai siūliukai ar viskozė?
Sakykit mezgejėlės, vasarinei palaidinei sau geriau medvilniniai siūliukai ar viskozė?
QUOTE(saldainia @ 2008 05 28, 13:25)
man labaiu medvilne prie sirdies
dar nuomonių laukiu.
QUOTE(saldainia @ 2008 05 28, 13:40)
dar nuomonių laukiu.
Jei kasdienai, tai tada geriau medvilniniai, bet ir tai, aš rinkčiausi tokius, kad su trupučiu viskozės būtų.. O jei nori puošnios, tai tada viskozė gražiai žiūrėsis..