Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

janike1, saunuole, super!! thumbup.gif drinks_cheers.gif Kaip tik ruosiausi klausti, kaip sekasi, matyt telepatija lotuliukas.gif As praeita savaite per darbus ne eiles nenumezgiau, vakar vel pradejau.. liko priekio virsus ir rankovytes. gal iki atsilimo spesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 05 21, 19:53)
Labas 4u.gif
Sia bliuskute mezge kelios merginos,as rodausi savaja 4u.gif Va mano rezultatas ax.gif
user posted image

user posted image

Cia originalas
user posted image

4u.gif

Fantastika wub.gif O spalvyte kokia nuostabi wub.gif
Atsakyti
EYA, WHITE:) Aciukas 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Man taip smagiai mezgesi ,kad megzciau turbut ir antra biggrin.gif Tik pradzioj su rasciuku siek tiek teko pasimucint kol gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 05 21, 20:06)
EYA,  WHITE:)  Aciukas 4u.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Man taip smagiai mezgesi ,kad megzciau turbut ir antra biggrin.gif  Tik pradzioj su rasciuku siek tiek teko pasimucint kol gavosi blush2.gif

vat vat, man rasciuka virsuj sunkiau sekesi "imontuoti", bet atradau sistema ir dabar jau ok smile.gif smagiai ir man mezgasi, o dar smagiau, kai kas nors kartu mezga mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Nu tai ka toliau mezgsim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Radau nerealų pusl. kur daug daug grožybių - tiek daug visko užsimaniau wub.gif Ten visas nėrinių archyvas. Taigi skubu pasidalinti su jumis.Nuoroda
http://www.tindirind...orum.php?id=165

Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif labai liuks nuorodėlė. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2008 05 22, 22:56)
bigsmile.gif  thumbup.gif labai liuks nuorodėlė. Ačiū 4u.gif

prašom ax.gif
Atsakyti
dar vienas sokoladinio svarkelio giminaitis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Lusasita kaip kruopsciai padaryta ir koks grozis wub.gif thumbup.gif labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 05 23, 11:20)
dar vienas sokoladinio svarkelio giminaitis  ax.gif

user posted image

***** kaip grazu ir kokia tu greita. o prieki kai mezgi tai kaip normaliam megztinukui kad sueitu uzsisegt, ar kazkiek siauresnias dalis darai.as taip isivaizduoju kad savaime prasiskiria. cia ateiciai klausiu, dabar du darbai eilej stovi, sis rudenio palauks.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 05 23, 11:20)
dar vienas sokoladinio svarkelio giminaitis  ax.gif

Laaaaabai grazu wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti