Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(janike1 @ 2008 05 18, 00:14)
atrodo sita
user posted image

o gal galit pasakyt, ką tie pasvirę brūkšniai (abieji) reiškia?
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 05 19, 16:29)
O gal galėtum patart kokiu raštu bandyt, nes ir gerom akim mezgant skersuoja  g.gif

Pabandyk taip vadinamuoju "anglišku raštu", dar kitaip vadinamu "puriaisiais stulpeliais" - minusas tas, kad siūlų daugiau suvalgo mezginys, bet tikrai neskersuoju - pati tokiu būdu buvau megztuką nusimezgus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
na stai pagaliau parodysiu jums pries 200metu pradeta tunika

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 05 19, 20:32)
...

Koks grozis. bigsmile.gif
Atsakyti
aciu
Atsakyti
sveikutės.aš irgi jungiuosi prie jūsų.jaigu galima.nesu patyrusi mezgeja,bet megzti kai ka moku,dabar šali mezgu.
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 19, 19:00)
Pabandyk taip vadinamuoju "anglišku raštu", dar kitaip vadinamu "puriaisiais stulpeliais" - minusas tas, kad siūlų daugiau suvalgo mezginys, bet tikrai neskersuoju - pati tokiu būdu buvau megztuką nusimezgus....  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 19, 18:09)
o gal galit pasakyt, ką tie pasvirę brūkšniai (abieji) reiškia?

Dabar paaiskinimu zenliuku po ranka neturiu g.gif As jais retai naudojuosiu ax.gif Gerai isiziurejus i rasta ir schema viskas turi buti aisku 4u.gif Pasvire stulpeliai tai gerosios akys ,o salia rutuliukai uzmetimai,pasvires stulpelis su pagaliuku sumegztos dvi akys .Vienoj pusej lapelio i desine kitoj i kaire.Vidury du minusiukai tai isvirksciosios. Na nezinau ar pavyko paaiskint doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 05 19, 20:32)

user posted image

Super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
gal kas turit toki rasteli ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 05 20, 14:32)
gal kas turit toki rasteli ax.gif

user posted image

netycia aptikau toki puslapiuka, gal ka parinksi cia
Atsakyti
Labas 4u.gif
Sia bliuskute mezge kelios merginos,as rodausi savaja 4u.gif Va mano rezultatas ax.gif
user posted image

user posted image

Cia originalas
user posted image

4u.gif
Atsakyti