Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

ka tik baigta skraiste
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 05 14, 11:34)
ka tik baigta skraiste
user posted image
user posted image

tavo zinutej matos tik kad baigta skraiste, norejau sakyt parodyk ir kai padariau cituot, tai savo zinutej matau foto nuorodas. geras.
Atsakyti
Lusasita labai daili skraiste,ir spalvytes taip graziai suderinai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif lusasita labai ailu ir grazu thumbup.gif drinks_cheers.gif o gal galietum idet aprasyma ar shemute kaip megzt g.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Va mano darbas smile.gif tik nelabai pozavo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal turit šio rašto schemutę, mano turima tokia nekokybišką, nieko nesužlibinu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 17 gegužės 2008 - 16:26
atrodo sita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 17, 17:26)
Gal turit šio rašto schemutę, mano turima tokia nekokybišką, nieko nesužlibinu
user posted image

mezgiau šituo raštu mocherinį megztuką, tai ir tik tokią juostą įdėjau, ir rankogalius dar apmezgiau, tai gavosi labai puošnus .... tik namo grįžus reiks raštą pažiūrėt wub.gif
Atsakyti
Noriu su jumis pasitart.Ar galima "išgydyti" siūlus, su kuriais (nemoku net paaiškint blush2.gif ) mezgant sukasi, skersuoja mezginys ? g.gif Būčiau čekio neišmetus , tai neščiau atgal į paruotuvę . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 05 18, 16:47)
Noriu su jumis pasitart.Ar galima "išgydyti" siūlus, su kuriais  (nemoku net paaiškint  blush2.gif ) mezgant sukasi, skersuoja mezginys ?  g.gif  Būčiau čekio neišmetus , tai neščiau atgal į paruotuvę . verysad.gif

Kiek pamenu, pabandyk kita rasteli, buna kai siulu susukimas negeras, skersuoja, bet kartais ir nuo rasto priklauso, jei vienas netinka, gal kitas tiks. nemanau, kad parduotuve priimtu.
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 05 19, 11:45)
Kiek pamenu, pabandyk kita rasteli, buna kai siulu susukimas negeras, skersuoja, bet kartais ir nuo rasto priklauso, jei vienas netinka, gal kitas tiks. nemanau, kad parduotuve priimtu.

O gal galėtum patart kokiu raštu bandyt, nes ir gerom akim mezgant skersuoja g.gif
Atsakyti